تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1967 از 2550 اولاول ... 96714671867191719571963196419651966196719681969197019711977201720672467 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,661 به 19,670 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

فک نکنم نیازی به استفاده از 3 اکانت مختلف باشه ، معمولا استفاده بیش از 1 اکانت مال زمانیه که به صوررت 24 ساعته گیم آنلاین بازی می کنن و مطمئنا سرویس مخابرات با این وضعیت پینگ و تایم اوت بیش از حدش بدرد بازی آنلاین نمی خوره ، برای بازی آنلاین صبانت از همه بهتره ، شما که چند تا اکانت دارین بهتر نیست هر اکانتتون مال یه شرکت باشه تا تفاوت رو احساس کنین!!!
    جسارتا من فقط 1 دونه سرویس دارم و 128 نامحدود ولی باقی سرویس رو مال دوستان هست

2. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت flex_cavana's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

حالا بنده بیخیال سرویس 512 نامحدود برنزی مکس نت بشم یا نه؟؟ از مخابرات محدود 2مگ بگیرم بهتر نیست؟؟ یا کدوم شرکت رو پیشنهاد میدید؟؟؟ تایم اوت و پینگ هم برام خیلی مهم.چون بچه ها live xbox360 استفاده می کنند . لطفا یکی دقیقا جواب بده. شهرستان هستم
    اگه بنای شما برای استفاده از اینترنت stable بودنش باشه ، شاتل ، همارا ، صبانت و پارس آنلاین خوبن
    اگه پینگ تایم و بازی آنلاین براتون مهم باشه صبانت رو براتون توصیه می کنم
    اگه ملاکتون سرعت و پهنای باند باشه پارس آنلاین خوبه (بیشترین پهنای باند رو پپ پارس آنلاین داره) ، البته روال جمع آوری پارس آنلاین سخته ، معمولا تا 1 ماه طول میکشه
    اگر ملاکتون پشتیبانی خوب و 24 ساعته باشه به همراه دسترسی آسان ،که به صورت 24 ساعته پاسخگو هستن ، هماراسیستم رو براتون توصیه می کنم
    مخابرات هم که دانلود رایگانش خوبه ، تو بازه رایگان فقط می تونی دانلود کنی و لود صفحات رو باید فراموش کنی ، البته به صورت دیمی هستش ، ممکنه سرعتت خوب باشه و ممکنه افتضاح باشه (بستگی به شانست داره)

4. 6 کاربر از flex_cavana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

...................
    اشتباه شد

6. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

شما جز اون نفرات کمی هستید (مثل خودم) که بعد ساعت 1 هم وبگردی میکنه !!
    البته این تایم اوت برای همه نیست یعنی برای همه مراکز نیست !! چون پهنای باند مراکز باهم فرق میکنه و برای من میزان تایم اوت خیلی کمه
    البته وظیفه شرکت هست که پهنای باند داشته باشه تا تایم اوت نده ولی خوب بهترینش همین مخابراته !!! چون اگه بخواد تایم اوت نده باید سرعت همه رو شبانه محدود کنه (مثل سایر شهرها) که اینجوری هم هیشکی راضی نمیشه
    تعداد افرادی که بعدساعت 1 وب گردی می کنند محدود نیست و خیلی ها با این مشکل روبرو هستند ونیازی به ماست مالی کردن موضوع هم نیست و اینطور که معلومه مخابرات هم نمی خواد فکری برای این مشکل بکنه من این مطلب رو گفتم فقط برای اون افرادی که می خوان از مخابرات سرویس بگیرن این مورد رو هم در نظر داشته باشند من فقط این مسءله رو متوجه نمی شوم که چرا شما اینطوری سنگ مخابرات رو به سینه می زنید چیزی واضح و معلومه اینه که بعد ساعت یک عملا سرویس مخابرات غیر قابل استفاده است و نیاز به توجیح هم نداره

8. 2 کاربر از red-alert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

تعداد افرادی که بعدساعت 1 وب گردی می کنند محدود نیست و خیلی ها با این مشکل روبرو هستند ونیازی به ماست مالی کردن موضوع هم نیست و اینطور که معلومه مخابرات هم نمی خواد فکری برای این مشکل بکنه من این مطلب رو گفتم فقط برای اون افرادی که می خوان از مخابرات سرویس بگیرن این مورد رو هم در نظر داشته باشند من فقط این مسءله رو متوجه نمی شوم که چرا شما اینطوری سنگ مخابرات رو به سینه می زنید چیزی واضح و معلومه اینه که بعد ساعت یک عملا سرویس مخابرات غیر قابل استفاده است و نیاز به توجیح هم نداره
    از مخابرات دفاع میکنم چون تو این 4-5 سالی که از همه شرکتهای تبریز اینترنت گرفتم هیچ کدوم به اندازه مخابرات مشتری مدار نبوده !!!
    چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ سرعت و کیفیت !!
    همین مخابرات بود که با 9 هزار تومن سرویس 3 ماهه میداد و پینگ 30-40 با خارج از کشور!! که هیچ کدوم از وایرلس های تهران خوابش رو هم نمیدیدن
    همین الانش هم کیفیتش خیلی بهتر از سایر شرکتهاس
    کاربر های سایر استانها حسرت به دل موندن که یه شب دانلود درست و حسابی داشته باشن !!
    نمونه هاش ریخته !! تاپیک سایر استانهارو ببینی متوجه منظورم میشی
    Last edited by fanoostalaei; 06-06-2014 at 11:53.

10. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amin_lni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

الان
    سرعت دانلود
    TCA-128 که میشه همون نامحدود ؟!

چقدره ؟

سرعت

TCA-Turbo-4G-1M روزانه و شبانه چقدره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

از مخابرات دفاع میکنم چون تو این 4-5 سالی که از همه شرکتهای تبریز اینترنت گرفتم هیچ کدوم به اندازه مخابرات مشتری مدار نبوده !!!
    چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ سرعت و کیفیت !!
    همین مخابرات بود که با 9 هزار تومن سرویس 3 ماهه میداد و پینگ 30-40 با خارج از کشور!! که هیچ کدوم از وایرلس های تهران خوابش رو هم نمیدیدن
    همین الانش هم کیفیتش خیلی بهتر از سایر شرکتهاس
    کاربر های سایر استانها حسرت به دل موندن که یه شب دانلود درست و حسابی داشته باشن !!
    نمونه هاش ریخته !! تاپیک سایر استانهارو ببینی متوجه منظورم میشی
    پیام خصوصی دادم. خواهشا چک کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام دوستان. من از مرند هستم. سرویسم رو از هما گرفته بودک که مثل بقیه منتقل شدم به مخابرات
    وقتی روی همارا بودم یک بار از سرویس کلاسیک پلاس و توربرو گرفتم و لی سرعت دانلود شبانه من همیشه ثابت بوده و روی 120 کیلوبایت فرقی نمی کرد.
    الان هم از سرویس کلاسیک مخابرات استفاده می کنم که سرعت شبانم روی همون 110 تا 120 هست.
    این رو هم بگم که واسه من سرعت دنلود شبانه و روزانه همیشه یکیه. و واسه وبگردی هم شب و روز چندان فرقی نداره
    اگه سرویسم رو به اولترا تغییر بدم به نظرتون سرعت دانلود شبانم زیاد میشه؟ یا باز رو همون روال هماراسیستم. سرغت دانلود شبانه فرقی نمی کنه؟

این هم وضعیت مودم من که از نوع TP-Link و مدل TP-8817 هستش:

llllllllllllllllllllllllllllllllll DownStream UpStream
    SNR Margin : 18.9 21.8 db
    Line Attenuation : 42.0 26.6 db
    Data Rate : 1024 508 kbps
    Max Rate : 6600 1004 kbps
    POWER : 16.7 11.3 dbm
    CRC : 1 4

آخر فروم باز al pacino_masoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من میخوام اون یکی خطم رو از همارا بیارم به مخابرات...اونجا من35 هزار تومان واسه 3 ماه میدم سرعت شبانش هم 100 هست
    در مخابرات همچین سرویسی که برای 3 ماه قیمتش همین حدود باشد هست؟؟ و سرعت شبانش چنده؟؟

15. این کاربر از al pacino_masoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز al pacino_masoud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من میخوام اون یکی خطم رو از همارا بیارم به مخابرات...اونجا من35 هزار تومان واسه 3 ماه میدم سرعت شبانش هم 100 هست
    در مخابرات همچین سرویسی که برای 3 ماه قیمتش همین حدود باشد هست؟؟ و سرعت شبانش چنده؟؟
    خودم پیدا کردم..سرویس توربو مخابرات همین قیمت رو داره...حالا سرعت شبانه توربو مخابرات چنده؟؟

17. 2 کاربر از al pacino_masoud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •