جسارتا من فقط 1 دونه سرویس دارم و 128 نامحدود ولی باقی سرویس رو مال دوستان هست![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
جسارتا من فقط 1 دونه سرویس دارم و 128 نامحدود ولی باقی سرویس رو مال دوستان هست![]()
اگه بنای شما برای استفاده از اینترنت stable بودنش باشه ، شاتل ، همارا ، صبانت و پارس آنلاین خوبن
اگه پینگ تایم و بازی آنلاین براتون مهم باشه صبانت رو براتون توصیه می کنم
اگه ملاکتون سرعت و پهنای باند باشه پارس آنلاین خوبه (بیشترین پهنای باند رو پپ پارس آنلاین داره) ، البته روال جمع آوری پارس آنلاین سخته ، معمولا تا 1 ماه طول میکشه
اگر ملاکتون پشتیبانی خوب و 24 ساعته باشه به همراه دسترسی آسان ،که به صورت 24 ساعته پاسخگو هستن ، هماراسیستم رو براتون توصیه می کنم
مخابرات هم که دانلود رایگانش خوبه ، تو بازه رایگان فقط می تونی دانلود کنی و لود صفحات رو باید فراموش کنی ، البته به صورت دیمی هستش ، ممکنه سرعتت خوب باشه و ممکنه افتضاح باشه (بستگی به شانست داره)
...................
اشتباه شد
تعداد افرادی که بعدساعت 1 وب گردی می کنند محدود نیست و خیلی ها با این مشکل روبرو هستند ونیازی به ماست مالی کردن موضوع هم نیست و اینطور که معلومه مخابرات هم نمی خواد فکری برای این مشکل بکنه من این مطلب رو گفتم فقط برای اون افرادی که می خوان از مخابرات سرویس بگیرن این مورد رو هم در نظر داشته باشند من فقط این مسءله رو متوجه نمی شوم که چرا شما اینطوری سنگ مخابرات رو به سینه می زنید چیزی واضح و معلومه اینه که بعد ساعت یک عملا سرویس مخابرات غیر قابل استفاده است و نیاز به توجیح هم نداره![]()
از مخابرات دفاع میکنم چون تو این 4-5 سالی که از همه شرکتهای تبریز اینترنت گرفتم هیچ کدوم به اندازه مخابرات مشتری مدار نبوده !!!
چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ سرعت و کیفیت !!
همین مخابرات بود که با 9 هزار تومن سرویس 3 ماهه میداد و پینگ 30-40 با خارج از کشور!! که هیچ کدوم از وایرلس های تهران خوابش رو هم نمیدیدن
همین الانش هم کیفیتش خیلی بهتر از سایر شرکتهاس
کاربر های سایر استانها حسرت به دل موندن که یه شب دانلود درست و حسابی داشته باشن !!
نمونه هاش ریخته !! تاپیک سایر استانهارو ببینی متوجه منظورم میشی
Last edited by fanoostalaei; 06-06-2014 at 11:53.
الان
سرعت دانلود
TCA-128 که میشه همون نامحدود ؟!
چقدره ؟
سرعت
TCA-Turbo-4G-1M روزانه و شبانه چقدره ؟
پیام خصوصی دادم. خواهشا چک کنید
سلام دوستان. من از مرند هستم. سرویسم رو از هما گرفته بودک که مثل بقیه منتقل شدم به مخابرات
وقتی روی همارا بودم یک بار از سرویس کلاسیک پلاس و توربرو گرفتم و لی سرعت دانلود شبانه من همیشه ثابت بوده و روی 120 کیلوبایت فرقی نمی کرد.
الان هم از سرویس کلاسیک مخابرات استفاده می کنم که سرعت شبانم روی همون 110 تا 120 هست.
این رو هم بگم که واسه من سرعت دنلود شبانه و روزانه همیشه یکیه. و واسه وبگردی هم شب و روز چندان فرقی نداره
اگه سرویسم رو به اولترا تغییر بدم به نظرتون سرعت دانلود شبانم زیاد میشه؟ یا باز رو همون روال هماراسیستم. سرغت دانلود شبانه فرقی نمی کنه؟
این هم وضعیت مودم من که از نوع TP-Link و مدل TP-8817 هستش:
llllllllllllllllllllllllllllllllll DownStream UpStream
SNR Margin : 18.9 21.8 db
Line Attenuation : 42.0 26.6 db
Data Rate : 1024 508 kbps
Max Rate : 6600 1004 kbps
POWER : 16.7 11.3 dbmCRC : 1 4
من میخوام اون یکی خطم رو از همارا بیارم به مخابرات...اونجا من35 هزار تومان واسه 3 ماه میدم سرعت شبانش هم 100 هست
در مخابرات همچین سرویسی که برای 3 ماه قیمتش همین حدود باشد هست؟؟ و سرعت شبانش چنده؟؟
خودم پیدا کردم..سرویس توربو مخابرات همین قیمت رو داره...حالا سرعت شبانه توربو مخابرات چنده؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)