دارم میسوزم 27000تومن دادم سرویسی که اصلا وجود خارجی نداره به من فروختن سرعتش هیچ فرقی نمیکنه
شباهم که اصلا دان نمیکنه
دزدای بی صفت
اصلا مگه اینا سرویس 5 مگابایت دارن![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دارم میسوزم 27000تومن دادم سرویسی که اصلا وجود خارجی نداره به من فروختن سرعتش هیچ فرقی نمیکنه
شباهم که اصلا دان نمیکنه
دزدای بی صفت
اصلا مگه اینا سرویس 5 مگابایت دارن![]()
منظورتون ازمشكل فيزيكي دقيقا چيه؟ميشه كنترلهايي كه بايد انجام بدم رو بگيد؟
متاسفانه این جور دزدی خیلی عادی شده تو کشور
اصلا به اینکه حق الناسه و باعث از بین رفتن برکت می شه هم کار نداریم، این انسانیته؟؟؟
ای دی اس ال هم نه، همه جا هست
بعد میان می گن خارج از کشور فلانه...
آخه یکی نیست بگه بابا شما برید خارج از کشور اونجا رو هم به همین فلاکت می کشونید
اونجا اگه خوبه واسه اینه که به هم احترام می ذارن
آمازون چرا تو کل کشور ها اینقدر معروف شده و از همه جا مشتری داره؟
همه هم راضی!
ارسال کالاشون یکم دیر بشه، خودشون به عنوان عذر خواهی یه هدیه به همراه کالای خریداری شده می فرستن اونم نه مثلا یه آدامس، یه چیز درست حسابی
خوب مشتری هم وقتی می بینه براش ارزش قائلن، کالای مرغوب رو با قیمت مناسب و در اسرع وقت در اختیارش می ذارن دیگه چی می خواد؟
اینجا متاسفانه اصلا عین خیالشون نیست
حالا زیر ساخت خرابه، نمی تونید درست خدمات بدید حداقل دروغ نگید (نگید سرعت 1mبعد هیچ فرقی با 256 نکنه)
پاسخگو باشد ( حداقلش یه عذرخواهیه دیگه )
اطلاع بدید ( آقا قراره 4 روز اینترنت قطع بشه؟ بگید، بعد هم قطع کنید! به خدا اینجوری همه راحت تریم، حداقل می دونیم مشکلی وجود داره که دارید حل می کنید، وقتی بی خبر هی قطع می شه آدم کلافه می شه)
حق مردم رو نخورید ( الان تو ساعتای رایگان حجم کم می شه می گن سر ساعت 1 و 7 مودم رو خاموش روشن کنید زنگ بزنید براتون اضافه می کنیم، هر بار زنگ زدم کم کمش 100-200 مگ رو ندادن !!!)
می تونید شکایت کنید شاید رسیدگی شد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که کاری از دستمون بر نمیاد، ان شاءالله که حل می شه!
Last edited by samin_panahi; 05-05-2014 at 11:48.
سلام مجدد به همه دوستان
عزیز دستور دادن دوستانی که مودم رایگان نمی خواد بسته به سرویسی که می رن بهشون حجم رایگان بدن حداکثر تا 20 گیگ شما نگران نباش و با خیال راحت دانلود کن![]()
اونجوری که من امار گرفتم با سرعت 512 در ساعات رایگان می شه تا 1گیگ با 1 مگ تا 2 گیگ و با 2 مگ تا 4 یا 4ونیم گیگ دانلود کرد
البته اینم بگم که دیشب یه مقدار کنی سرعت بود ظاهرا مخابرات زیادی پورت 10 مگ به مردم فروخته دیشب چند نفر زنگ زدن که همشون 10 مگ داشتن
من خودم هم دیشب گزاشتم برای دانلود با سرویس 10 مگ هر 20 دقیقه 1 گیگ دانلود می کرد کلی حال داد![]()
دوست عزیز سرعتهای 5 مگ و 10 مگ فقط با خرید شما بالا نمی ره دوست عزیز باید کاری روی سرویس شما انجام بشه که خود این کار ممکنه 1 هفته طول بکشه برای خود من نزدیک 2 هفته طول کشید ولی بعد از اون مطمعنم می یاد اینجا و می گید عجب سرعتی داره![]()
سلام داداش من سرویس ماهه(پیش پرداخت)5M-4GB
[1 ماه] رو فعال کردم این همون 5 مگ هست آخه سرعتش هیچ فرقی با 512 نداره شبانشم همون 50 کیلو دان میکنه !
به من که خودم از سایت انتخاب کردم که اصلا حجمی لضافه نشد!
منظورم سرعت اتصال و نویز خط و اینجور چیزا هست که در سرعت نهاییتون تاثیر میزاره
یه نفر اینجوری باید دردسر بکشه
خودشون اینجوری عشق و حال .
خدا میدونه چه بلایی می خوان سر کاربرای دیگه (کاربرای اندیشه مخابرات) بیارن. مستقیم بیفتیم دست مخابرات همین نتم نداریم. بعد تبلیغات می کنن تو تی وی (کیقیت عالی ...) طرف ندونه فکر می کنه چه خبره. از چاله تو چاه .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)