قربانى: بدون امتياز به تهران برنمى گرديم
پيروز قربانى كاپيتان استقلال بر اين عقيده است كه تيمش براى شكست دادن ذوب آهن آماده است. پيروز قربانى با اشاره به وضعيت داورى بازى هفته قبل استقلال اميدوار است قضاوت داور بازى امروز در نتيجه بازى تاثيرگذار نباشد. گفت و گوى ابرار ورزشى را با او مى خوانيد:
• بايد به مصاف تيمى برويد كه رقيب اصلى شما براى كسب عنوان قهرمانى به حساب مى آيد. چقدر براى بازى با ذوب آهن آماده هستيد؟
- خوشبختانه شرايط تيم خيلى خوب است. همه بچه ها از آمادگى بالايى برخوردار هستند به طورى كه مى توانم بگويم هيچ وقت همتيمى هايم را اينقدر با انگيزه نديده بودم.
• يعنى براى بازى با ذوب آهن هيچ استرسى نداريد؟
- چرا ما استرس داشته باشيم؟ اين ذوب آهنى ها هستند كه بايد مقابل استقلال استرس داشته باشند. هر چه باشد ما استقلال هستيم و طبيعتا تمام رقبا در مقابل ما استرس و فشار بيشترى دارند، هر چند كه از انگيزه بالاى حريفان وقتى كه به رويارويى استقلال مى آيند هم نمى توان به راحتى گذشت.
• پيش بينى ات از اين بازى چطور است؟
- ذوب آهن هم مثل تمام رقيبان ما است. از اول گفته بوديم كه هر بازى براى ما حكم يك فينال را دارد تا در انتهاى فصل بتوانيم به قهرمانى دست پيدا كنيم. به اين بازى هم به چشم تمام ديدارهايى نگاه مى كنيم كه براى ما حكم يك فينال را داشتند. به همين دليل با تمام قوا و انگيزه مقابل اصفهانى ها به ميدان مى رويم تا انشاالله با دست پر به تهران برگرديم.
• چقدر نسبت به ذوب آهن شناخت داريد؟
- ما از ابتداى فصل ذوب آهن را به عنوان حريف اصلى خود مى شناختيم. ذوب آهن تيمى با شخصيت و منظم است كه در اين فصل هيچ وقت كم نياورده است اما به هر حال ما هم براى كسب عنوان قهرمانى به ۳ امتياز اين بازى نياز داريم تا در نهايت با تمام آمادگى در اصفهان حاضر شويم.
• استقلال مى تواند برنده به تهران بازگردد؟
- ما در قزوين به دليل ناداورى ۲ امتياز حساس را از دست داديم. البته به طور يقين جهانبازى غرض ورزانه اين اشتباه را نكرد اما به هر حال هر چه كه بود به ضرر ما تمام شد. بنابراين من اميدوارم داور در سرنوشت نتيجه اين بازى تاثيرگذار نباشد. اگر عليه ما قضاوتى صورت نگيرد مى توانم به يقين بگويم كه استقلال برنده اين بازى مى شود. ما بدون امتياز به تهران برنمى گرديم.
• هفته هاى ابتدايى فصل خوب گل مى زدى اما در اين چند هفته اخير موفق به گلزنى نشدى؟
- خب من يك مدافع هستم و در وهله اول بايد در كارهاى دفاعى شركت داشته باشم نه در برنامه هاى تهاجمى اما با اين حال بايد بگويم كه خودم هم تب زيادى براى گلزنى دارم. به طور حتم اگر فرصت مناسبى نصيبم شد از آن استفاده مى كنم تا انشاالله بتوانم دروازه ذوب آهن را باز كنم.
• استقلال قهرمان پايان فصل مى شود؟
- هدف ما همين است اما هيچ وقت نمى توان قهرمانى پايان فصل را از پيش تعيين كرد. چند بازى باقى مانده و بايد تا روز آخر صبر كرد. قطعاً هر تيمى كه از فرصت هاى خود بهتر استفاده كند قهرمان پايان فصل است كه من اميدوارم آن تيم، تيم ما باشد.