تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1967 از 2376 اولاول ... 9671467186719171957196319641965196619671968196919701971197720172067 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,661 به 19,670 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

قربانى: بدون امتياز به تهران برنمى گرديم

پيروز قربانى كاپيتان استقلال بر اين عقيده است كه تيمش براى شكست دادن ذوب آهن آماده است. پيروز قربانى با اشاره به وضعيت داورى بازى هفته قبل استقلال اميدوار است قضاوت داور بازى امروز در نتيجه بازى تاثيرگذار نباشد. گفت و گوى ابرار ورزشى را با او مى خوانيد:
    • بايد به مصاف تيمى برويد كه رقيب اصلى شما براى كسب عنوان قهرمانى به حساب مى آيد. چقدر براى بازى با ذوب آهن آماده هستيد؟
    - خوشبختانه شرايط تيم خيلى خوب است. همه بچه ها از آمادگى بالايى برخوردار هستند به طورى كه مى توانم بگويم هيچ وقت همتيمى هايم را اينقدر با انگيزه نديده بودم.
    • يعنى براى بازى با ذوب آهن هيچ استرسى نداريد؟
    - چرا ما استرس داشته باشيم؟ اين ذوب آهنى ها هستند كه بايد مقابل استقلال استرس داشته باشند. هر چه باشد ما استقلال هستيم و طبيعتا تمام رقبا در مقابل ما استرس و فشار بيشترى دارند، هر چند كه از انگيزه بالاى حريفان وقتى كه به رويارويى استقلال مى آيند هم نمى توان به راحتى گذشت.
    • پيش بينى ات از اين بازى چطور است؟
    - ذوب آهن هم مثل تمام رقيبان ما است. از اول گفته بوديم كه هر بازى براى ما حكم يك فينال را دارد تا در انتهاى فصل بتوانيم به قهرمانى دست پيدا كنيم. به اين بازى هم به چشم تمام ديدارهايى نگاه مى كنيم كه براى ما حكم يك فينال را داشتند. به همين دليل با تمام قوا و انگيزه مقابل اصفهانى ها به ميدان مى رويم تا انشاالله با دست پر به تهران برگرديم.
    • چقدر نسبت به ذوب آهن شناخت داريد؟
    - ما از ابتداى فصل ذوب آهن را به عنوان حريف اصلى خود مى شناختيم. ذوب آهن تيمى با شخصيت و منظم است كه در اين فصل هيچ وقت كم نياورده است اما به هر حال ما هم براى كسب عنوان قهرمانى به ۳ امتياز اين بازى نياز داريم تا در نهايت با تمام آمادگى در اصفهان حاضر شويم.
    • استقلال مى تواند برنده به تهران بازگردد؟
    - ما در قزوين به دليل ناداورى ۲ امتياز حساس را از دست داديم. البته به طور يقين جهانبازى غرض ورزانه اين اشتباه را نكرد اما به هر حال هر چه كه بود به ضرر ما تمام شد. بنابراين من اميدوارم داور در سرنوشت نتيجه اين بازى تاثيرگذار نباشد. اگر عليه ما قضاوتى صورت نگيرد مى توانم به يقين بگويم كه استقلال برنده اين بازى مى شود. ما بدون امتياز به تهران برنمى گرديم.
    • هفته هاى ابتدايى فصل خوب گل مى زدى اما در اين چند هفته اخير موفق به گلزنى نشدى؟
    - خب من يك مدافع هستم و در وهله اول بايد در كارهاى دفاعى شركت داشته باشم نه در برنامه هاى تهاجمى اما با اين حال بايد بگويم كه خودم هم تب زيادى براى گلزنى دارم. به طور حتم اگر فرصت مناسبى نصيبم شد از آن استفاده مى كنم تا انشاالله بتوانم دروازه ذوب آهن را باز كنم.
    • استقلال قهرمان پايان فصل مى شود؟
    - هدف ما همين است اما هيچ وقت نمى توان قهرمانى پايان فصل را از پيش تعيين كرد. چند بازى باقى مانده و بايد تا روز آخر صبر كرد. قطعاً هر تيمى كه از فرصت هاى خود بهتر استفاده كند قهرمان پايان فصل است كه من اميدوارم آن تيم، تيم ما باشد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

كوشكى: چاره اى جز پيروزى نداريم
    بيژن كوشكى مدافع تيم استقلال، ذوب آهن را تيمى خوب و منظم خواند كه مى تواند حريفى خطرناك براى آبى پوشان باشد. وى ضمن بيان اين مطلب افزود: بازى بسيار دشوارى را پيش رو داريم. هر ۲ تيم استقلال و ذوب آهن شانس هاى اصلى قهرمانى هستند و براى تثبيت جايگاه خود در صدر جدول به كسب ۳ امتياز در بازى امروز مى انديشند. او شرايط روحى و روانى تيم استقلال را مطلوب ارزيابى كرد و گفت: از نظر روحى و روانى وضعيت ايده آلى داريم. با توجه به فاصله زمانى كمى كه بين ديدارهاى هفته هاى بيست و نهم و سى ام بود با جديت تمرين كرده ايم و آمادگى لازم را براى ديدار با ذوب آهن داريم. به هر حال ما چاره اى جز پيروزى نداريم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

مجيدى: ذوب آهن را مى بريم چون برتريم

فرهاد مجيدى مهاجم تيم استقلال تهران گفت: با اينكه در چند بازى گذشته نتايج خوبى به دست نياورديم اما هنوز چيزى را از دست نداده ايم و صدرنشين مطلق جدول رده بندى ليگ برتر هستيم. وى ضمن بيان اين مطلب افزود: ما چيزى را از دست نداده ايم و هنوز صدرنشين ليگ هستيم. معتقدم هر كسى كه فكر مى كند استقلال امسال قهرمان نمى شود بايد خود را به پزشك نشان دهد! مطمئن باشيد با توجه به پتانسيلى كه بازيكنان استقلال دارند قهرمانى دور از دسترس اين تيم نيست.فرهاد مجيدى خاطرنشان كرد: بازيكنان ما به آن سطح از بلوغ حرفه اى رسيده اند كه با درك شرايط موجود بهترين عملكرد را در ديدارهاى پايانى ليگ داشته باشند.كاپيتان تيم استقلال در خصوص افت توان تهاجمى اين تيم گفت: يكى از دلايلى كه ما كم گل مى زنيم فقط بسته بازى كردن حريفان مقابل تيم صدرنشين ليگ است. تمامى تيم هايى كه مقابل استقلال قرار مى گيرند فقط بسته بازى مى كنند تا بتوانند يك امتياز از ما بگيرند و چون ليگ به هفته هاى پايانى خود نزديك مى شود اين مسأله بيشتر نمود پيدا مى كند.وى تساوى در دربى را يكى از دلايل افت تيم استقلال در ديدارهاى اخيرعنوان كرد و گفت: ما در اين بازى تا آخرين لحظه پيروز ميدان بوديم اما متأسفانه در نهايت پيروزى را با تساوى عوض كرديم و اين كمى در روحيه بچه هاى ما تاثير منفى گذاشت.فرهاد مجيدى در مورد داورى هاى ليگ برتر به ويژه داورى ديدار پيكان - استقلال تصريح كرد: فكر مى كنم داورى نسبت به گذشته خيلى بهتر شده و داوران نيز حرفه اى تر عمل مى كنند كه اين مسأله جاى اميدوارى دارد. به اعتقاد من در بازى هفته گذشته نيز تيم داورى خوب قضاوت كرد تا اينكه خطاى مدافع پيكان روى اكبرپور پيش آمد كه داور از كنار آن به سادگى گذشت.وى در خصوص ديدار استقلال مقابل ذوب آهن گفت: اين يك فينال بسيار حساس است و هر ۲ تيم براى به دست آوردن ۳ امتياز بازى تا آخرين نفس خواهند جنگيد. مطمئن باشيد كه استقلال به مراتب از لحاظ كار گروهى و تيمى از ذوب آهن بهتر است و توانايى شكست اين تيم را دارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خسرو حيدرى: در بازى با پيكان داور مانع از پيروزى استقلال شد
    خسرو حيدرى هافبك استقلال كه اين روزها تبديل به يكى از آماده ترين بازيكنان اين تيم شده است. معتقد است تيمش به راحتى ذوب آهن را شكست مى دهد. گفت و گوى او را با ابرار ورزشى بخوانيد:
    • در مورد بازى با پيكان صحبت كنيد؟
    - ما بايد در اين ديدار به پيروزى مى رسيديم اما داور مانع پيروزى ما شد. ايشان يك گل و يك پنالتى را براى ما قبول نكردند.
    • پيكان تيم سابقتان بود چه احساسى داشتيد؟
    - خب. اين پيكان با تيمى كه من در آن بازى مى كردم خيلى فرق مى كرد. تيم زمان ما خيلى بهتر فوتبال بازى مى كرد. به هر حال حس خوبى داشتم.
    • به نظرتان علت افت استقلال در اين چند هفته چيست؟
    - به نظر من ما در اكثر مسابقات خوب بازى مى كنيم اما در اكثر اوقات بدشانسى مانع نتيجه گرفتن مى شود. اميدوارم امروز جبران كنيم.
    • بازى امروز مقابل ذوب آهن را چطور پيش بينى مى كنيد؟
    - بازى فوق العاده سختى است. ۲ تيم در كورس قهرمانى قرار دارند اين كار را سخت تر مى كند.
    • فكر مى كنيد بتوانيد پيروز شويد؟
    - تمام سعى و تلاش ما اين است كه ۳ امتياز را كسب كنيم تا بتوانيم صدرنشينى را حفظ كنيم.
    • به اين ديدار مى رسيد؟
    - بله. من در بازى با پيكان از ناحيه چشم دچار آسيب ديدگى شدم كه با تلاش پزشكان مى توانم بازى كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

هادى شكورى: ما افت نكرده ايم بازى ها حساس شده است
    هادى شكورى مدافع استقلال به احتمال فراوان پس از مدتها نيمكت نشينى در ديدار امروز به ميدان خواهد رفت. او مقابل تيم سابقش ذوب آهن بازى خواهد كرد. گفت وگوى او را با ابرار ورزشى بخوانيد:
    • بازى با پيكان چطور بود؟
    - به نظر من چون بازى در زمين حريف برگزار مى شد باعث ايجاد حساسيت شده بود. ما بايد در نيمه اول كار را تمام مى كرديم كه متأسفانه تبديل به گل نشد.
    • اما نيمه دوم پيكان بهتر بازى كرد؟
    - درست است خب آنها احتياج به برد داشتند البته ما هم چنين شرايطى را داشتيم اما قسمت اين بود كه بازى مساوى شود.
    • به نظر شما چرا استقلال افت كرده است؟
    - به نظرم هرچه به شرايط آخر فصل نزديك مى شويم مسابقات حساس تر شده و تيم ها براى كسب امتياز با هم رقابت مى كنند. انشاء الله در بازى امروز ناكامى هفته هاى قبل را جبران خواهيم كرد.
    • در ديدار امروز بازى مى كنيد؟
    - فكر مى كنم پس از مدتها نيمكت نشينى با توجه به حضور خوب در تمرينات به صلاحديد كادر فنى به ميدان بروم.
    • ذوب آهن تيم سابق شماست. چه نظرى داريد؟
    - من يك نيم فصل در ذوب آهن بودم و خاطرات خوبى هم از اين تيم دارم. به احتمال فراوان با دسته گل به سمت نيمكت اين تيم خواهم رفت.
    • بازى را چطور ارزيابى مى كنيد؟
    - بازى سختى است. به نظر من اين بازى فينال ليگ است. اميدوارم بتوانيم با تلاش بچه ها ۳ امتياز را كسب كنيم.
    • در پايان اگر صحبتى مانده بفرماييد.
    - در اين هفته هاى پايانى ما نياز به حمايت طرفداران داريم. اميدوارم به ورزشگاه بيايند و ما را حمايت كنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

برهانى: مصدوميتم از ناحيه گردن برطرف شده است
    آرش برهانى مهاجم تيم استقلال مدعى شد تيمش براى شكست ذوب آهن و از پيش رو برداشتن اين مدعى جدى قهرمانى به اصفهان خواهد رفت. وى ضمن بيان اين مطلب در خصوص ديدار آبى پوشان تهرانى مقابل ذوب آهن اصفهان گفت: بازى حساسى را پيش رو داريم. بدون شك براى برد به مصاف ذوب آهن خواهيم رفت چرا كه تساوى هم نمى تواند ما را به اهداف خود نزديك كند. او با ابراز خرسندى از شرايط حال حاضر تيم استقلال تهران گفت: در حال حاضر بهترين شرايط و موقعيت را داريم و از هر لحاظ خود را آماده اين ديدار كرده ايم. اميدوارم بدشانسى مقابل پيكان اين بار گريبانگير ما نشود و بتوانيم از شانس هاى خود به نحو احسن استفاده كرده و پيروزى را به هواداران تقديم كنيم.مهاجم تيم استقلال تهران هم مانند ديگر بازيكنان و مربيان اين تيم با انتقاد از قضاوت ديدار هفته گذشته مقابل پيكان قزوين ياد كرد و گفت: اميدوارم داورى ديدار بى نقص باشد و تركى با قضاوت عادلانه خود به سلامت برگزارى بازى كمك كند. برهانى ذوب آهن را تيمى باقدرت و منظم خواند و گفت: ذوب آهن در خانه خود بازى مى كند و براى صعود به صدر جدول چشم به ۳ امتياز بازى دارد. اين تيم براى رسيدن به پيروزى چاره اى جز حمله به دروازه استقلال ندارد و نمى تواند دفاعى بازى كند. بازى باز و تهاجمى ذوب آهن به ما كمك مى كند تا تاكتيك هاى خود را در زمين بهتر پياده كرده و به نتيجه مورد نظر خود دست يابيم. مهاجم استقلال كه در بازى مقابل پيكان از ناحيه گردن دچار آسيب ديدگى شد، در خصوص شرايط جسمانى خود گفت: در حال حاضر شرايط جسمانى خوبى دارم و از نظر بدنى آماده حضور در ميدان هستم. با تصميم كادر فنى و كادر پزشكى مى توانم تيم را در اين بازى همراهى كنم. وى ديدار ذوب آهن - استقلال را حساس ترين ديدار نيم فصل دوم ليگ برتر خواند و گفت: اميدوارم اين حساسيت ها استرس زا نباشد و بر جذابيت بازى بيفزايد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

در ديدار ذوب‌آهن – استقلال؛ نظارت شريفي و عزيز محمدي

رئيس كميته انضباطي و رئيس سازمان ليگ با حضور در استان اصهفان به رقابت‌ ذوب‌آهن – استقلال نظارت خواهند داشت.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، به منظور نظارت بر برگزاري رقابت تيم‌هاي ذوب‌آهن – استقلال در چارچوب رقابت‌هاي هفته سي‌ام ليگ برتر فوتبال، عزيز محمدي، رئيس سازمان ليگ و مجتبي شريفي، رئيس كميته انضباطي در ورزشگاه حاضر خواهند شد.

گفتني است عباس روغني نيز به عنوان ناظر انضباطي مسابقه علاوه بر مجتبي شريفي امروز در ورزشگاه فولادشهر حضور دارد

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

به دعوت فدراسيون فوتبال عربستان
    داور ايراني الاصل ديدار حريفان استقلال و سپاهان را قضاوت مي كند

خبرگزاري فارس: بابك رفعتي مسابقه حساس تيم هاي الاتفاق و الاتحاد در مسابقات باشگاهي فوتبال عربستان را قضاوت خواهد كرد.

به گزارش حبرگزاري فارس، بابك رفعتي داور ايراني‌الاصل كه در بوندس ليگا قضاوت مي كند به دعوت فدراسيون فوتبال عربستان راهي جده شده و فردا مسابقه حساس تيم هاي الاتفاق و الاتحاد را در ورزشگاه امير فيصل را قضاوت خواهد كرد.
    فردريك آدالبيرت، داور آلماني نيز مسابقه تيم هاي الهلال و الشباب را در ورزشگاه امير فيصل بن فهد در رياض سوت خواهد زد.
    از زمان ورود داوران خارجي به كشور عربستان، تاكنون 10 داور از آلمان به اين كشور آمده اند.
    رفعتي ايراني الاصل است و در 28 مي 1970 متولد شده است و داوري را از سال 1997 آغاز كرده است.
    رفعتي تاكنون 70 ديدار از بوندس ليگا را قضاوت كرده و آخرين مسابقه، بازي ميان بايرن مونيخ و كلن بوده كه با برتري كلن به پايان رسيد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نحوه تقسيم ورزشگاه فوتبال شهر براي ديدار ذوب‌آهن – استقلال؛ 60 درصد ذوب‌آهن و 40 درصد استقلال

بر اساس آخرين اخبار رسيده از اصفهان، نسبت بليت‌فروشي در مسابقه ذوب‌آهن – استقلال، 60 به 40 خواهد بود.

به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، در حالي كه كمتر از سه ساعت به شروع مسابقه ذوب‌آهن – استقلال باقي مانده است، تاكنون هواداران استقلال 40 درصد از ورزشگاه فولادشهر اصفهان را پر كرده‌اند و 60 درصد باقي مانده متعلق به هواداران ذوب‌آهن خواهد بود.

گفتني است صبح امروز در جلسه شوراي تامين مقرر شده بود كه بليت‌فروشي براي هواداران ذوب‌آهن و استقلال به نسبت 70 به 30 انجام شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فرهاد مجيدي در گفتگو با آريا: بيش از ساير تيمها شايستگي قهرماني در ليگ را داريم

خبرگزاري آريا- اطمينان دارم که استقلال با اين بازيکنان و کادر فني متحد امسال قهرمان ليگ برترمي شود و در آينده اي نزديک به اين مهم دست پيدا کرده و دل هواداران را نيز شاد مي کنيم.

به گزارش سرويس ورزشي آريا، فرهاد مجيدي، مهاجم استقلال، ضمن بيان مطلب فوق افزود: فکر مي کنم که بهترين عملکرد را امسال تيم ما داشته و توانسته اکثر حريفان خود را با اقتدار مغلوب کند در حال حاضر بيش از ساير تيمها شايستگي قهرماني در ليگ برتر را دارد.

مجيدي به خبرنگار آريا گفت: بازي با ذوب آهن براي ما دشوار نيست و معتقدم که آنها را به راحتي شکست مي دهيم و اينکه به ميدان بروم يا خير اصلاً مهم نيست چون استقلال آنقدر بازيکن در اختيار دارد که متکي به من نباشد و هر زمان که مربيان صلاح بدانند وارد زمين مي شوم و اگر بتوانم گلزني نيز مي کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •