تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1967 از 2014 اولاول ... 96714671867191719571963196419651966196719681969197019711977 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,661 به 19,670 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه H.TiFuSi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خب خبر گزاری فارس بعد از حملاتی که بهش شد می دونید که چی کار کرده !!

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

چیزه، خوب ما یا از فارس نیوز می زاشتیم یا از پرسپولیس، خوب اینا طرفدار هر جناحی که باشن مهم اینه که کاری که به درد ما می خوره که خبر رسانی در مورد باشگاه ما هست رو دارن انجام میدن، حالا طرفدار هر محمود شاهی باشن، دلیل نمی شه، خودمون بیشتر ضرر می کنیم از بی خبری، نه ایسنا نه ایرنا نه مهر به اندازه این 2 تا خبر نمی زاشتن خوب.

ولی بیشتر از اینکه واقعیت رو بفمیم : جدیدا دست به کارای غلط زدن که طبق احساساتشون تیتر انتخاب میکنن

به هر حال همین کانون یه هفته تمام کریمی رو برد زیر سوال به خاطر حرفی که با خوردبین زد و ...

موش دوانی در بین هوادارا و کل تیم با این اخبار ... هم میتونه باشه

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

خودمون بیشتر ضرر می کنیم از بی خبری، نه ایسنا نه ایرنا نه مهر به اندازه این 2 تا خبر نمی زاشتن خوب.
    حاجی ما که خبر کیلویی نمیخواهیم
    باز میگم یک خبر درست تو هفته بهتر از هزار تا غلط است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

باقرى: اگر استيلى سرمربى شود از پرسپوليس مى روم
    ابرارورزشی: كريم باقرى كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: اگر حميد استيلى سرمربى پرسپوليس شود برخلاف علاقه قلبى ام از اين تيم مى روم.وى عنوان كرد: بازوبند كاپيتانى تيمى مانند پرسپوليس چيزى نيست كه به راحتى بتوان آن را از دست داد و من به اين تيم علاقه زيادى دارم چون سال هاى خوبى را در اين تيم پشت سر گذاشتم اما حالا شرايطى ايجاد شده كه بايد اين تيم را ترك كنم.او ادامه داد: اين روزها گفته مى شود كه استيلى به نيمكت پرسپوليس نزديك شده كه اگر چنين اتفاقى رخ دهد حتماً از اين تيم جدا خواهم شد.باقرى خاطرنشان كرد: دوست ندارم از دلايل اين كار بگويم اما شك نكنيد كه اگر حميد استيلى سرمربى پرسپوليس شود از اين تيم جدا مى شوم و شايد هم فوتبال را كنار بگذارم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

این هم چند خبر که از سایت دیگری است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

باقري‌ها: براي رسيدن به هدفم در پرسپوليس مي‌مانم

مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: باتوجه به قراردادي كه با باشگاه دارم براي رسيدن به هدفم در اين تيم مي‌مانم.
    در خصوص حضور در باشگاه پرسپوليس گفت: امروز براي روشن شدن وضعيت مالي خودم به باشگاه رفتم و ديداري با خوردبين و انصاري‌فرد داشتم.
    وي افزود: ‌با توجه به قراردادي كه با باشگاه پرسپوليس دارم براي رسيدن به هدفم يك سال ديگر قطعا در اين تيم خواهم ماند و مشكلي با هيچكس ندارم.
    باقري ها با بيان اين مطلب كه از چند تيم پيشنهاد دارم اما اولويتم پرسپوليس است، تصريح كرد: خوشبختانه مسئولان نيز با ادامه حضور من مشكلي ندارند. بحث حضور من در ليست فروش مطرح نيست و فقط اين يك شايعه است.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تاپ مولر جزء گزينه‌هاي اصلي مربيگري پرسپوليس است

مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: با 4 گزينه در حال مكاتبه هستيم و تاپ مولر جزء گزينه‌هاي اصلي است.
    عباس انصاري‌فرد اظهار داشت: براي رسيدن به هدف خود با 4 گزينه در حال مذاكره هستيم تا آنها را به پرسپوليس بياوريم.
    وي ادامه داد: تاپ مولر جزء گزينه‌هاي اصلي است. در صورتي كه با هر كدام به توافق رسيديم، تا انتهاي هفته آن را به اطلاع هواداران خواهيم رساند.
    وي در خصوص اعلام مربيگري حميد درخشان گفت:‌ درباره او هنوز چيزي مشخص نيست. بايد ببينيم بعدا چه مي‌شود.
    مديرعامل پرسپوليس در خصوص پرداخت طلب وينگادا عنوان كرد: ‌اجازه نمي‌دهيم اين كار به جاهاي حساس بكشد. سعي مي‌كنيم در هفته آينده پول اين مربي را پرداخت كنيم تا دچار مشكل نشويم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

رضايي و باقري‌ها با انصاري فرد ديدار كردند

شيث رضايي و نبي اله باقري ها صبح امروز به ديدار مديرعامل باشگاه پرسپوليس رفتند.
    در اين ديدار شيث رضايي اعلام كرد منتظر ثبت قرارداد خود در هيات فوتبال است و دوست دارد تكليف نهايي خود را زودتر روشن كند.
    همچنين نبي‌اله باقري‌ها نيز در پي شايعه حضورش در فهرست فروش باشگاه پرسپوليس از انصاري‌فرد خواست تكليف او را براي فصل آينده مشخص كند.
    انصاري فرد به اين دو بازيكن قول داد تا اوايل هفته آينده وضعيت مشخص شود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

بعد از 6 روز از عقد قرارداد؛ وینگادا از الاهلی جدا شد

ادواردو نلو وينگادا تنها پس از شش روز كار در الاهلي از اين باشگاه مصري جدا شد.

اين مربي پرتغالي كه يك هفته پيش در الاهلي قهرمان ليگ قهرمانان آفريقا مشغول به كار شده بود، به دليل آنچه مسائل شخصي خواند، از هدايت اين تيم كناره‌گيري كرد.

در پايگاه اينترنتي اين باشگاه مصري آمده است: وينگادا از ما خواست تا كناره گيري‌اش را به دليل مسائل خانوادگي بپذيريم. ما هم خواهش او را پذيرفتيم.

وينگادا گفته بود براي مربي‌گري در الاهلي بايد در شرايط خوبي باشم اما روزهاي اخير براي من و خانواده‌ام بسيار سخت بود. با اين شرايط نمي‌توانم در اين جا كارم را به خوبي انجام دهم. بايد هرچه سريع‌تر به پرتغال و نزد خانواده‌ام بروم. اميدوارم بتوانيم قراردادي را كه با هم بسته‌ايم فسخ كنيم. عذرخواهي مي‌كنم اما چاره‌ي ديگري ندارم.

اين مربي 56 ساله هفته گذشته قراردادي 2 ساله را با الاهلي امضا كرده و جانشين مانوئل جوزه مربي هم‌وطنش شده بود.

وينگادا در مصر مربي ناشناخته‌اي نيست. او در سال 2004 هدايت الزمالك رقيب همشهري الاهلي را بر عهده داشت و اين تيم را به قهرماني در رقابت‌هاي ليگ فوتبال مصر رساند. او در سال گذشته هدايت تيم المپيك مصر را در بازي‌هاي المپيك پكن بر عهده داشت.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

حسيني: مي خواهم پرسپوليسي شوم. اما سایپا رضایتنامه ام را نمیدهد

کانون هواداران پرسپولیس: مدافع تيم ملي گفت: مي خواهم به پرسپوليس بروم؛ اما سايپا رضايت نامه ام را نمي دهد. سيد جلال حسيني درباره بازي مقابل كره جنوبي اظهار داشت:‌ روي خط دفاع در اين بازي فشار سنگيني بود، البته قبل از اينكه گل را دريافت كنيم،‌ مقاومت خوبي انجام داديم. وي افزود:‌ فقط مي‌توانم بگويم كه شرمنده مردم شديم. وي ادامه داد: تساوي ديدار كره شمالي با عربستان آب سردي بود بر پيكر ما. بعد از آن مسابقه ديگر خوابمان نمي‌‌برد و اكنون كه جام جهاني را از دست داديم بسيار ناراحتيم. حسيني در باره وضعيت خود براي فصل آينده گفت: آنها رضايت‌نامه‌ام را نمي‌دهند. انتخاب اول من پرسپوليس است؛ اما چنانچه با اين تيم مذاكره كنم به آنها خواهم گفت كه بايد رضايت‌نامه‌ام را بگيرم، البته از مس كرمان و سپاهان هم پيشنهادهايي خوبي دارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •