قسمت پخش فیلم یوتیوب کار نمیکنه!
قسمت پخش فیلم یوتیوب کار نمیکنه!
اگه ترافیکم تمام بشه میتونم ساعات رایگان دانلود کنم ؟
خیر نمیتونین.اگه روزای باقیماندتون زیاده حجم اضافی بخرین.
سلام.
دوستان با 1 مگ سرعت شبانه چنده؟
حدودا چقدر میشه دانلود کرد؟
کاربران اینترنتی ساکن ایران در شبکههای اجتماعی خبر از ف-ی-ل-ت-ر شدن برخی قالبهای صوتی و تصویری در ایران میدهند.
توییتها و نوشتههای کاربران اینترنت و مدیران وبسایتها حاکی از این است که برخی از گونههای فایلهای صوتی و تصویری چون MP3، MP4، SWF و FLV در صورتی که روی سِرورهای خارج از ایران میزبانی شده باشند، در بخشهایی از این کشور قابل دسترس نیستند.
بر اساس این گزارشها، اگر وبسایتی داشته باشید که سِرور آن در کشور کانادا قرار گرفته است، حتی اگر سایتتان در ایران ف-ی-ل-ت-ر نشده باشد، فایل صوتی با فرمت MP3 موجود در آن در بخش هایی از ایران قابل دریافت نیست. این موضوع در صورتی که سایتتان از طراحی Flash استفاده کرده باشد که از فایلهایی با فرمت SWF بهره میبرد، با مشکلات بیشتری مواجه خواهد شد چرا که چنین سایتی به طور کامل دیده نمیشود.
به گفته کارشناسان، در چنین حالتی یکی از نخستین آسیبها متوجه آگهیهای آنلاینی خواهد بود که از قالبهای فلش استفاده میکنند. این دسته از آگهیها معمولاً تصاویری متحرک دارند و برای بینندگان یک وبسایت از جذابیت برخوردارند. به همین علت بسیاری از آگهیها در این قالب ساخته میشوند.
به علاوه بسیاری از پخشکنندهها یا Player های موسیقی و ویدئو در قالب فلش ساخته شدهاند. وبسایتهای زیادی برای نمایش تصاویر و پخش فایلهای صوتی چون آهنگ، کتاب صوتی، رادیوی اینترنتی و پادکست از این پخشکنندهها استفاده میکنند که بر اساس گزارش ها، محدود شدهاند.
به گفته کاربران اینترنتی ساکن ایران، امکان دریافت و ذخیره فایلهایی که قالبهای فلش یا صوتی را دارند هم به همین ترتیب دچار مشکل شده و ممکن نیست؛ مگر آن که در سِرورهای داخل ایران میزبانی شده باشند.
شیوه های تازه محدودیت
نهادهای متولی ف-ی-ل-ت-رینگ در ایران در ماههای اخیر برای محدودسازی اینترنت دست به اقدام های تازه ای زده اند.
از جمله، چندی پیش سرویس تبلیغاتی Adwords گوگل نیز ف-ی-ل-ت-ر شد. هنگامی که کاربر روی یکی از آگهیهای گوگل کلیک میکند، مرورگر به یک پیوند میانی و از آنجا به سایت مقصد هدایت خواهد شد. با ف-ی-ل-ت-ر شدن این پیوند میانی، کلیک روی هر آگهی، کاربر را به جای رفتن به سوی سایت آگهیدهنده، به صفحه ف-ی-ل-ت-رینگ هدایت میکند.
به نظر میرسد هدف از ایجاد محدودیت برای فایلهای صوتی و تصویری، جلوگیری از دسترسی به رادیوهای اینترنتی و پادکستهایی باشد که در سایتهای مختلف بارگذاری میشوند. با این روش در تکثیر این گونه فایلها یا عملکرد پخشکننده یا Player آن اخلال ایجاد میشود.
چندی پیش سرویس جیمیل که به شرکت گوگل متعلق است در ایران ف-ی-ل-ت-ر شد که به گفته مسؤولان به علت اعتراض به حذف نشدن فیلم توهینآمیز به پیامبر اسلام از روی سایت یوتیوب بود. یوتیوب از وبسایتهای زیرمجموعه شرکت گوگل است.
شرکت گوگل به بیبیسی فارسی گفته بود که از قطع دسترسی کاربران ایرانی به جیمیل و دیگر سرویسهایش اطلاع دارد؛ اما مشکل از طرف گوگل نیست.
این مشکل پس از چند روز برطرف و جیمیل دوباره در دسترس کاربران قرار گرفت.
حداقل شبی رو 2 گیگی حساب کن
حداکثر هم برو تا 4 گیگ
اگه مصرفت خیلی بالاست و کمتر از 1 ماه باقی مونده داری، یه اکانت جدید 1 ماهه 4 گیگ بگیری و استفاده کنی بهتر از اینه که 5 تومن یا 10 تومن بدی برای خرید حجم اضافی![]()
آقا من چند شب دانلود نداشتم دیشب دیدم سرعتم کم بود و رو 50 بود آخه سه شب پیش با 250 دان میکرد!
همه اینطوریه یا شاید دیشب فقط اینطور شده؟؟؟
فرمایش دوستمون تایید میشه.منم یک مگ دارم و شبهای خوب حدود 4 گیگ و بقیه شبها حداقل 2 گیگ دانلود دارم.
رو bridge که میزارم هرچی کانکشن درست میکنم ارور 691 میده یوزر و پسورد رو هم وارد کردم VPI هم رو 0 VCI هم رو 59 هست مشکل چیه؟ویندوز7
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)