برای گرفتن سرعت بالاتر از 128 باید حتما کارت دانشجویی یا نامه از شرکت داشته باشیم ؟ یا اونقدر هم سخت گیر نیستند ؟
مثلا میشه اول 128 گرفت و بعد درخواست آپگرید داد ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
برای گرفتن سرعت بالاتر از 128 باید حتما کارت دانشجویی یا نامه از شرکت داشته باشیم ؟ یا اونقدر هم سخت گیر نیستند ؟
مثلا میشه اول 128 گرفت و بعد درخواست آپگرید داد ؟
ببین برادر با استفاده از v p n به شما یه ای پی مثلا امریکا داده میشه در واقع شما در ایران با کسی که تو امریکا کانکت میشه هیچ فرقی نداری و تمامی محدودیت هایی که مثلا سایتای خارجی برای ای پی های ایران قرار میدن برداشته میشه یه نمونه اش شما در حالت عادی نمیتونی گول کروم رو از سایت گول دانلود کنی((حالا نگید سایتای دیگه زودی برا دانلود میزارند من کاری به اونش ندارم ))ولی با استفاده از v p n شما میتونید راحت گول کروم رو از سایت گول دانلود کنید((الان نمیدونم این محدودیت برداشته شده یا نه))
امیدوارم تمامی دوستانی که توضیحاتی در مورد v p n میخواستند با این پست متوجه شده باشند
موفق باشید
دوباره سرعت دانلود من رفته رو 120! چه خبره؟ سایت فیلتر میکنن بعد بجاش سرعت دانلود افزایش میدن؟![]()
براي من وارد شد ولي خيلي خيلي مضخرفش كردن. ابله ها يه چيزي يه جا ديدن نميدونن اصلاً براي چي هست گذاشتنش اينجا. آخه نوابغ ها اينجا كد امنيتي ميخواد؟؟؟
عجب فيل بازاري بود امرووووووووز! هرچي سايت خارجي ميشناختم فيل شد!!! يعني يه برنامه تو گوگل سرچ كردم پيدا كنم تو هر صفحه يكي دوتا سايت قيل نشده بود!!!
جمع كنين برين بابا...
Last edited by siamak_mu; 08-05-2010 at 22:53.
سخت گیر نیستند؟ در این زمینه سختگیرتر از شاتل وجود نداره. هر چند سرعت ساعات غیر رایگان شاتل در سرویس اکو 128 با 512 یکی هست!
بچه ها كسي تماس گرفته بپرسه اين شاتل دلره چيكار ميكنه من كه زنگ ميزنم ميگن مشكل سراسري سرعتها خرابه
واسه همه همينطوره؟هنوزم؟
آخه تهاجم فرهنگی داره و بازی های سیاسی توش تبلیغ میکن .
(واقعا ما ایرانی ها چقدر بدبختیم ، این خارجی ها حق دارن مسخرمون کنن . این از اینترنت ذغالی شون ، تازه فیلترهم رو میزارن ، اینا روشون نمیشه والا کلا اینترنت رو قطع میکردن ، همینجوری به اندازه کافی عقب مونده هستیم ، هی پسرفت میکنم به جای پیشرفت .)
بچه ها شاتل تازگی یه روش جدید دزدی پیدا کرده ، سرویس های 512 اکو رو شبا به 256 محدود میکنه ، مال من که دیشب اینجوری بود .امشب که کلا داغونه .
حتما خودشون ميشينن تستش وميزنن حالش وميبرن بعد ميگن فلانه
شاتل جديدا ر....ه![]()
چند صفحه پيش گفتم:
يوزر پسورد رو روي خود مودم كانفيگ كنيد ، اينقدر مودمو ري استارت كن تا آي پي عوض بشه، اگه شب روي آي پي خاصي سرعتت بالا بود ،همونو نگه دار
البته كانكشن بعضي از مودما ،از داخل تنظيمات ،كانكت و ديسكانكت ميشه
به نوعي انگار سرويس ، بين 2 نفر شير شده!
آره خيلي عاليه!
به كارشناس احمقش ميگم از 6:55 تا 7:00 براي من مصرف ميندازه ،ميگه احتمالا زمان شروع ارسال پكت در ساعت رايگان بوده ،خاتمش در ساعت غيررايگان!
بهش گفتم سر ساعت 7:00 سيستم خاموش ميشه،اونوقت اين پاكتا از كجا دريافت ميشه؟
مغزش قفل كرد!
اين كلمه پاكت رو كي ياد اينا داده؟
باز به شرف كارشناس تهرانش، زنگ زد خيلي شفاف گفت تا 6:55 دانلود كنيد
از ديروز تا حالا تلفن ما رو قطع كردن ،مخابرات ميگه كابل برگردون شاتله ،شاتل ميگه داريم تجهيزاتمونو ارتقا ميديم!
آخه ارتقا تجهيزات شاتل چه ربطي به خط تلفن داره؟؟؟
هم اکنون 51 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 51 مهمان)