تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1966 از 2365 اولاول ... 9661466186619161956196219631964196519661967196819691970197620162066 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,651 به 19,660 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت hadi797's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام.دوستان من میخوام برا خونه یه سیستم صوتی درست کنم ولی زیاد سردرنمیارم مثلا یکیش این که چجوری راه بندازم با باتری ک نمیشه زود خالی میکنه با برقم ک میسوزه!!!حالا اینا بمونه واس بعد
    من میخوام چهارتا بلندگو بخرم و یدونه ساب بلندگویی ک میخوام بخرم:Pioneer TS-A6975S

و ساب مورد نظرم اینه:
    Kenwood KFC-PS3015W

ولی موندم پخش و امپلی چی بخرم پخش میخوام تنظیمات حرفه ای داشته باشه و ترجیحا ارزون و امپلی هم به احتمال زیاد پایونر میخرم ولی نمیدونم باید چند کاناله باشه یا مدلش...
    لطفا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عرضم به خدمتتون که دیروز یکی از بچه های ساب 12 الپاین تو لوله رو بهم معرفی کرد می خواستم بدونم در مقایسه با jbl1000 خیلی تفاوت کیفیت و کوبش داره یا نه زیاد نیست منظورم اینه که ارزششو داره بخوام هزینه کنم سابام عوض کنم یا تفاوت محسوس نیست البته اینو بگم الان همین جی بی ال ها صدای خوبی دارن ولی احساس میکنم توی کوبش و دقت بیس یه مقدار ضعیفه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من باندمو این مدلی برش دادم بستم بردم گوشه ها حلالی مثله عکس -- به نظر شما اگه عادی مثله اون عکس قرمزی که زدم ببندم روی کیفیت صدا و بیس تاثیری داره یا نه فرقی نداره همین حالتی هم مشکلی نداره ؟

-----

سوال بعدی الان روی mdf باند بستم حالا اگه روی تاحچه فابریک ببندم صدا چه فرقی میکنه ؟ چرا میگن تاخچه فابریک خوب نیست !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از naim697 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من باندمو این مدلی برش دادم بستم بردم گوشه ها حلالی مثله عکس -- به نظر شما اگه عادی مثله اون عکس قرمزی که زدم ببندم روی کیفیت صدا و بیس تاثیری داره یا نه فرقی نداره همین حالتی هم مشکلی نداره ؟
    -----
    سوال بعدی الان روی mdf باند بستم حالا اگه روی تاحچه فابریک ببندم صدا چه فرقی میکنه ؟ چرا میگن تاخچه فابریک خوب نیست !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    نه همینجوری که بستی بهتره.هر چقدر اسپیکرها از هم فاصله داشته باشن حالت استریو بهتر احساس میشه.
    روی MDF چون اسپیکر کامل مینشینه بهتره ممکنه طاقچه فابریک راه نده که اسپیکرها کاملا از هم فاصله داشته باشن
    با سلام خدمت دوستان عرضم به خدمتتون که دیروز یکی از بچه های ساب 12 الپاین تو لوله رو بهم معرفی کرد می خواستم بدونم در مقایسه با jbl1000 خیلی تفاوت کیفیت و کوبش داره یا نه زیاد نیست منظورم اینه که ارزششو داره بخوام هزینه کنم سابام عوض کنم یا تفاوت محسوس نیست البته اینو بگم الان همین جی بی ال ها صدای خوبی دارن ولی احساس میکنم توی کوبش و دقت بیس یه مقدار ضعیفه.
    سلام
    جی بی ال تو قدرت بهتره.ولی اون کوبشی که مد نظرتون هست رو تو باکس پورتد کمتر میشه بهش دست پیدا کرد. باید باکس سیلد باشه تا بیس کاملا روی موزیک سوار باشه.
    سلام.دوستان من میخوام برا خونه یه سیستم صوتی درست کنم ولی زیاد سردرنمیارم مثلا یکیش این که چجوری راه بندازم با باتری ک نمیشه زود خالی میکنه با برقم ک میسوزه!!!حالا اینا بمونه واس بعد
    من میخوام چهارتا بلندگو بخرم و یدونه ساب بلندگویی ک میخوام بخرم:Pioneer TS-A6975S
    و ساب مورد نظرم اینه:
    Kenwood KFC-PS3015W

ولی موندم پخش و امپلی چی بخرم پخش میخوام تنظیمات حرفه ای داشته باشه و ترجیحا ارزون و امپلی هم به احتمال زیاد پایونر میخرم ولی نمیدونم باید چند کاناله باشه یا مدلش...
    لطفا راهنمایی کنید
    سلام
    اصلا بهتون پیشنهاد نمیکنم این کار رو بکنید.تجربه شخصی دارم.کار کثیف و مشکل و دردسر داری هست.
    مرسی حمید جان از راهنماییت حالا بین هیلکس و گلیدن اگر پیدا کنم یکیو انتخاب میکنم شد آمپشو هم پیدا میکنم .
    حالا اگر آمپشو میدا نکردم به نظرت آمپ های کنوود و پایونیز چطورن ؟ والا من قبلا پایونیر 350 وات قدیمی روی 6975 داشتم صدای خوبی داشت تا اینکه این 450 وات سریه جدیدو تست کردم روش صدای مزخرفی پیدا کرد . جنسای پایونیر به نظرت چطورن ؟ یه باند هم بجای 6982 کنوود معرفی میکنی ؟ چون ساب دارم بیشتر حجم و کیفیت مهمه قدرت بیسو ساب پشتیبانی میکنه .
    الانم آمپی ک گفتی 4 کاناله ؟ هم برای کامپ جلو خوبه هم کواک های عقب ؟ برای 307 پایونیر چ آمپی پیشنهاد میکنی ؟ هم گلیدن هم پایونیر بگو بی زحمت چون گلدین رو همه توی بازار ندارن
    مرسی
    سلام
    گلیدن رو که هر چی بخواهید من براتون میگیرم.مستقیم از وارد کننده.
    بله RS100C4 چهار کانال هست.
    پایونیر هم اصلا قابل مقایسه نیست با گلیدن یا هلیکس.
    ساب 307 هم نگیری بهتره.صدای خوبی نداره.

6. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

طول سیم اسپیکر تاثیری روی کیفیت داره از کواک تا آمپیلی ؟ وهچنین جنس سیم ؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

طول سیم اسپیکر تاثیری روی کیفیت داره از کواک تا آمپیلی ؟ وهچنین جنس سیم ؟
    سلام
    بله
    سیم جنس خوب خیلی موثره در انتقال سیگنال و دیتا
    برای ووفرها،بالای 3 متر از کابل 2*2.5mm
    برای تویترها از کابل 2*1.5mm استفاده نمائید.

9. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت hadi797's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

نه دادا کجاش کثیفه خیلی هم خوبهداداش من ست رفیقش رو ک یک ماه بیشتر نبود رو ماشینش خرید و اورد خونه ولی به ماشین وصل نکرد میگف بیس زیاد ماشین رو شل میکنه صداش بیشتر میشه و از این چیزا بعد چند روز کلی پرس و جو اخرش به هم وصل کردشون و نمیدونم اخرشم چی وصل کرده بود ک با اون زد به برق.یک سال بعد هم به دلائلی فروخت.منم میخوام بازم درست کنم چون داداشم سر در نمیاره و منم مث اون خواسم از شما کمک بگیرم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نحوه تست توتیر کواک چطوریه ؟ سالمه یا سوخته

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

دوستان باند کنوود 718ex رو برای پخش اورجینال 206 تیپ 2 مدل 90 پیشنهاد میکنید ؟ فقط امپلی نمیخوام

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام

دوستان باند کنوود 718ex رو برای پخش اورجینال 206 تیپ 2 مدل 90 پیشنهاد میکنید ؟ فقط امپلی نمیخوام
    دوستم داره رو ماشینش جالب نیست .

یه 6995s پایونیر یا کنوود 6995ex بخر قیمتشم کمتره حجم صدای بیشتری هم بهت میده بدون آمپیلی .

14. 3 کاربر از naim697 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •