چرا؟
طرفدار موسوی بوده این آقا؟
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
چرا؟
طرفدار موسوی بوده این آقا؟
من که دیگه اصلا از هیچ چیز و هیچ کس در ایر.... خوشم نمیاد چه برسه به پرسپولیس که یه موقع عاشقش بودم//
ببینیم تیم ملی شون چیکار می کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دليل دو شغله بودن
سرپرستي، تنها راه مديرعاملي كاشاني در پرسپوليس
خبرگزاري فارس: با توجه به موضوع دو شغله بودن حبيب كاشاني، تنها راه بازگشت او به پرسپوليس، حكم سرپرستي 5 ماهه است.
به گزارش خبرگزاري فارس، با توجه به دو شغله بودن حبيب كاشاني و اينكه سازمان بازرسي كل كشور اعلام كرده كه او نميتواند در هيات مديره پرسپوليس شروع به كار كند و مديرعامل باشگاه هم باشد، تنها راه بازگشتش، اين است كه پس از گرفتن حكم ماموريتش از آموزش و پرورش به سازمان تربيت بدني، با حكم سرپرستي به مدت 5 ماه، باشگاه را با تمام اختيارات اداره كند.
بعد از اين مدت، كاشاني براي تثبيت پست خود و براي مديرعاملي، بايد از شوراي شهر كنارهگيري كند تا بتواند كنار اين تيم بماند.
شغل دیگش وزارت اطلاعاته؟
لطفا از خبرگزاري فارس خبر نذارید باید بایکوت بشه!
دقیقا : به علت زرد بودن و زرد شدن و ... بودن این خبر گزاری : لطف کنین من بعد از این خبر گزاری و کانون ! چیزی نزارید
بنده خودم به شخصه متاسفم که قبلا از این دو جا خبر میزاشتم![]()
بله مخصوصا کانون هواداران که افتضاح است
اگه این تاپیک هر روز یک پست داشته باشه خیلی بهتره تا از این دو جا خبر داخلش گذاشته بشه
از یه بچه ی 18 ساله بیشتر از این انتظار نیس ...جالب این که امروز همین حمید نظری همون هامون خندان را اخراج کرده
و جالبتر اینکه هرچی پست این بدبخت هامون نوشته به نام خودش کرده
فروم سایت را هم تعطیل کرده ...
من با بقیه موافقم از فارس و پرسپولیس نیوز خبر نزارید ...
چیزه، خوب ما یا از فارس نیوز می زاشتیم یا از پرسپولیس، خوب اینا طرفدار هر جناحی که باشن مهم اینه که کاری که به درد ما می خوره که خبر رسانی در مورد باشگاه ما هست رو دارن انجام میدن، حالا طرفدار هر محمود شاهی باشن، دلیل نمی شه، خودمون بیشتر ضرر می کنیم از بی خبری، نه ایسنا نه ایرنا نه مهر به اندازه این 2 تا خبر نمی زاشتن خوب.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)