در حال حاضر که شده(یکی از همونایی که راشون ندادنو باهاش حرف زدم میگف که بهمون گفتن1500 نفر ظرفیتمون تکمیله و راهمون ندادن!)
الانم داره یه جا دیگه اموزشیشو میگزرونه
در حال حاضر که شده(یکی از همونایی که راشون ندادنو باهاش حرف زدم میگف که بهمون گفتن1500 نفر ظرفیتمون تکمیله و راهمون ندادن!)
الانم داره یه جا دیگه اموزشیشو میگزرونه
اینا هم شانسشون بوده حالا یا خوب یا باد...![]()
دوست من اموزشي سپاه كرمانشاه بود، روز اول دير رسيدن گفتن تكميل شده برين دو ماه ديگه بياين، دو ماه بعد هم دوباره عصر رفتن به جاي صبح دوباره گفتن برين دو ماه ديگه بياين و بدين صورن ٤ ماه از خدمتشون رفت، الانم اتريشه، ١٧-١٨ نفر بودن البته ولي خوب شانس دره خونتو ميزنه ديگه
دوست عزیز اینی که شما میگی خلاء خدمتی بهش میگن و جز خدمت حساب نمیشه که شما میگید 4 ماه از خدمتتشون گذشت
دوستان من برای سربازی می خوام معافیت پزشکی از نوع چشم بگیرم
چشمم هر از گاهی تار میشه. مخصوصا وقتی یکم میمالم چند ثانیه طول میکشه تا حالت اولیه خودش رو پیدا کنه. منظورم اون حالت اول نیست که برای همه پیش میاد و چشمشون بعد از مالش تار میشه. برای من یکم بیشتر طول داره
میخوام بدونم هزینه یه آزمایش چشم یا هرچی که در این رابطه هست چقد در میاد؟ من بیمه نیستم و کلا نمیدونم باید چی کار کنم. یه راهنمایی می کنین؟
سپاس
دوستان من رفتم برگه اعزام به خدمت رو گرفتم.افتادم اول اردیبهشت.گه تو این شانس![]()
خدا بهت صبر بده !![]()
پیشنهاد میکنم از الآن تا اول اردیبهشت نهایت استفاده رو کن که بعد پشیمون نشی
من اینجا هم زیاد گفتم که احتمال اسفند افتادن بسیار کمه چون هجوم مشمول زیاد شد،شما تاریخ اتمام خدمتتون 1 اردیبهشته 95![]()
نه عزیزم دوستتون یه چیزی گفته شما باور نکنید!خدمت خونه خاله نیست که برن بگن ظرفیت پره برو 4 ماه دیگه بیا و جز سوابق خدمتش باشه
چنین وظعیتی ممکنه پیش بیاد اما نه چهار ماه بعد اینکه تاریخ حضورشون رو از روزی که آموزشی شروع میشه حساب میشه و ما قبلش خدمت براش حساب نمیشه
خبر ۳۰ دی ۹۲ – جزئیات معافیت مشمول متقاضی کفالت مادر فاقد همسراعلام شد
به گزارش روز سه شنبه پایگاه اطلاع رسانی پلیس، داشتن برادر سالم بالای ۱۸ سال در این نوع معافیت مانع بوده وهمچنین مهاجرت ، ازدواج یا در حبس بودن برادردلیلی بر استفاده از این معافیت نخواهد بود.
براساس این گزارش،همچنین وجود برادر بیماردر صورتی که بیماری وی در شورای پزشکی وظیفه عمومی تایید شود مانعی برای معافیت کفالت نخواهد بود.
برای مشمول واجد شرایط کفالت مادر فاقد همسر، از تاریخ ثبت طلاق یا فوت به مدت ۳۰ ماه معافیت موقت صادرو در صورتی که مشمول بعد از اتمام معافیت موقت ، همچنان واجد شرایط فوق باشد، معافیت دائم صادرخواهد شد.
خبر ۱۷ دی ۹۲ – جزییات معافیت پزشکی مشمولان اعلام شد
اداره اجتماعی سازمان وظیفه عمومی ناجا، طی اطلاعیهای اعلام داشت: از جمله ظرایف لحاظ شده در قانون خدمت وظیفه عمومی، توجه به وضعیت سلامت جسمی و روحی افرادی است که باید به خدمت اعزام شوند که بر این اساس وضعیت پزشکی تمامی مشمولان مورد رسیدگی قرار میگیرد تا چنانچه در وضعیت سلامتی کامل قرار نداشته باشند متناسب با بیماری، به خدمت گرفته شده یا از انجام خدمت دوره ضرورت معاف شوند.
این اطلاعیه در خصوص دسته بندی مشمولان از نظر سلامت میافزاید: برخی اشخاص دارای بیماری شدید یا نقص عضو هستند که در صورت اعزام بخدمت مشکلاتی برای آنان یا یگانهای خدمتی بوجود میآید بنابراین از خدمت دوره ضرورت معاف میشوند، عدهای دیگر دارای بیماری هستند که بیماری آنان در حد معافیت دائم نبوده و به این اشخاص معافیت موقت برای ادامه درمان داده میشود.
همچنین دسته سوم مشمولانی هستند که دارای بیماری خفیف بوده و مانعی برای اعزام بخدمت ندارند لیکن هنگام حضور در مراکز نظامی باید در امور غیر رزمی بکارگیری میشوند که در نتیجه در شمول معافیت از خدمات رزمی قرار میگیرند و دسته آخر نیز مشمولانی هستند که دارای سلامت کامل جسمی و روحی است که به خدمت اعزام خواهند شد.
مرجع انطباق بیماری مشمول با آئین نامه پزشکی و درنهایت قرار دادن وی در هر یک از گروههای مذکور، شورای پزشکی وظیفه عمومی است.
وضعیت سلامت جسمی مشمولان با ارائه درخواست اعزام به خدمت و یا سایر معافیتها، حتما بررسی میشود.
دانش آموزان و دانشجویان تا زمانی که به تحصیل اشتغال دارند، نمیتوانند برای معافیت پزشکی اقدام نمایند.
کی مشخص میشه آموزشی کجا افتادم؟ اول اسفند اعزامم
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)