تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1965 از 2199 اولاول ... 9651465186519151955196119621963196419651966196719681969197520152065 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,641 به 19,650 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    من مودم رومیزی وایمکس مبین نت دارم .
    الان که روشن کردم چراغ آنتن دهی مودم بعد از چند دقیقه قطع میشه فقط (از 5 خط آنتن که کیفیت سیگنال رو نشون میده ) چراغ بالایی چشمک میزنه بقیه خاموش میشه تاحالا کسی به این مشکل برخورد کرده ؟

وقتی می‌گید توی محدوده مودم داخلی هم نیستین بیشتر نشون می‌ده که مشکل ضعف سیگنال دارین و مودم به حالت پیدا کردن یه آنتن وایمکس مناسب می‌ره و مدام چشمک می‌زنه. سعی کنید با جابجایی مودم توی اتاقها یا بالا بردن سطح اون و نزدیک کردنش به پنجره، وضعیت سیگنال رو بهتر کنید.
    البته بعضی وقتها ترافیک شدید روی آنتن منطقه هم می‌تونه باعث قطع مودم و رفتن به حالت گشتن بشه که به نظر مورد شما همون حالت اول هست. توی این تاپیک بارها سر این مورد صحبت شده.

2. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون . ولی هر ۲ الی ۳ ثانیه یک چشمک میزنه من ۷ ماه شاید بیشتر هست که اشتراک دارم این موضوع جدید هست !!!! نمیدونم جریان چیه!
    بابرنامه ای هم که ارش گفت بعید میدونم بشه چک کرد کی وصله به مودم. وای فای مودم بدون پی سی کارمیکنه .هیچ کنترلی با پی سی روش نیست .
    توی وضعیت تغییری که توی دستگاههای متصل به مودم داده نشده؟ گفتم شاید اونها مسبب چشمک مدام هستن. بعد هم این امکان هست که محیط اطراف مودم شما جدیداً جوری شده که تقاضا برای شناسایی و اتصال به وای‌.فای اونجا زیاد شده. برای مثال چند روز دیدم که یه پمپ‌بنزین زده بود که اینترنت مجانی داره. اولین کاری که دوستام همه توی ماشین کردن این بود که شروع کردن به سرچ برای اون اتصال مجانی که ببینن واقعاً وجود داره یا الکی هست. همین قضیه باعث می‌شه که تمام مودمهایی که وای‌.فای اونها روشن هست و توی منطقه قابل سرچ هستن، لیست بشن و همین کار باعث یه تماس هرچند غیر عمد و موقت بشه.

4. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

توی وضعیت تغییری که توی دستگاههای متصل به مودم داده نشده؟ گفتم شاید اونها مسبب چشمک مدام هستن. بعد هم این امکان هست که محیط اطراف مودم شما جدیداً جوری شده که تقاضا برای شناسایی و اتصال به وای‌.فای اونجا زیاد شده. برای مثال چند روز دیدم که یه پمپ‌بنزین زده بود که اینترنت مجانی داره. اولین کاری که دوستام همه توی ماشین کردن این بود که شروع کردن به سرچ برای اون اتصال مجانی که ببینن واقعاً وجود داره یا الکی هست. همین قضیه باعث می‌شه که تمام مودمهایی که وای‌.فای اونها روشن هست و توی منطقه قابل سرچ هستن، لیست بشن و همین کار باعث یه تماس هرچند غیر عمد و موقت بشه.
    ممنون دوست عزیز.متوجه ام چی میگید ولی بعید میدونم منطقه مسکونی هستیم دیشب ساعت ۴ صبح هم چشمک میزد ولی کمتر میشه تو شب..
    تنها چیزی که بذهنم میرسه اینه که یک نفر ۲۴ ساعت گذاشته که پسوردو -- کنه
    وموفق هم نمیشه چون پسوردخیلی پیچیدس . فردا تماس میگیرم ببینم چی میگن شاید مودم باز خرابه
    نکته دیگه سرعت من شبانم رو از 90 کردن 50 ! گل بودو به سبزه نیز اراسته شد
    اینترنت تو ایران شکنجه روحیه. از هیتلر و ه ک و سرعتو قیمتو

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

زنگ زدم دعوا کردم دوتا فحش هم دادم درست شد سرویسمو فعال شد عین آدمیزاد سرعتشم عالیه
    مردم از خنده خیلی باحال گفتی . ولی من هر بار زنگ میزنم الکی از خانم هاش اوپراتورش سوال میپرسم برخورداشون بجز مورد های معدودی تا حالا خوب بوده
    گوش شیطون کر دیشب با سرعت 245 الی 250 دانلود کردم. کل دریافتی 4.2 گیگابایت

امیدوارم برای بقیه هم اوضاع خوب بشه
    اوضاع خرابه 90 شده 2 شب 50

من توی محدوده پوشش مودم های خارجی هستم اما از مودم داخلی استفاده میکنم که این مشکل رو دارم شما چطور ؟؟
    مودم داخلی .قبلا هم گفتم این مشکل نیست مثل حالت استندبای هست .

7. این کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sat2they's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

از دوستان کسی سرویس نامحدود داره (128,256,512,1024) ؟
    می خوام این ماه نامحدود بگیرم سرعت دانلودش چنده ؟

داره خودمونی میشه darkeliden's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من بدون هیتلر شکن اصلا نمیتونم سایت باز کنم . همش تام اوت یا آنیبل تو کانکت میده - رشت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون دوست عزیز.متوجه ام چی میگید ولی بعید میدونم منطقه مسکونی هستیم دیشب ساعت ۴ صبح هم چشمک میزد ولی کمتر میشه تو شب..
    تنها چیزی که بذهنم میرسه اینه که یک نفر ۲۴ ساعت گذاشته که پسوردو -- کنه
    وموفق هم نمیشه چون پسوردخیلی پیچیدس . فردا تماس میگیرم ببینم چی میگن شاید مودم باز خرابه
    نکته دیگه سرعت من شبانم رو از 90 کردن 50 ! گل بودو به سبزه نیز اراسته شد
    اینترنت تو ایران شکنجه روحیه. از هیتلر و ه ک و سرعتو قیمتو
    برای تست هم سیستم‌ رمزگذاری وایرلس و هم SSID رو عوض کنید. اگه قبلاً همه دستگاه‌های متصل رو هم تنظیم کردین که بهتر SSID رو هم مخفی کنید. اینجوری شاید زوم روی مودم‌تون کم بشه.

البته شما رو نمی‌دونم و این حرف رو کلی می‌گم. بعضی وقتها نوع انتخاب SSID باعث می‌شه که صاحب اون لو بره و روی اون حساس بشن. مثلاً طرف بطور ثابت یه اسم رو همیشه انتخاب می‌کنه یا اون اسم انتخاب شده برای دوستاش توی همسایه‌گی آشنا هست و تا می‌بینن متوجه می‌شن که این کانکشن مال کی هست و بیشتر تشویق می‌شن برای عملیات روی اون مودم. بهترین راه سوای مخفی کردنش، اسمهایی هست که خیلی تابلو نباشه و البته مرتب هم عوض بشه. هر چی باشه این هکـرجماعت قبل از خوندن مک‌آدرس و مقایسه با لیست‌‌هاشون که شاید همیشه حوصله‌اش رو نداشته باشن، اول SSID رو می‌بینن.

11. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من بدون هیتلر شکن اصلا نمیتونم سایت باز کنم . همش تام اوت یا آنیبل تو کانکت میده - رشت
    همچین مشکلی رو من تا به حال نداشتم و الان هم ندارم. dns رو عوض کنید شاید نتیجه گرفتید.

داره خودمونی میشه PedramIV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

قسمت DL_FEC مودم مدام بین QPSK(CTC)1/2 و 16-QAM(CTC)1/2 در حال تغییره، کسی میدونه مشکل چیه؟ دو روزه که اینطوری شده.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

برای تست هم سیستم‌ رمزگذاری وایرلس و هم SSID رو عوض کنید. اگه قبلاً همه دستگاه‌های متصل رو هم تنظیم کردین که بهتر SSID رو هم مخفی کنید. اینجوری شاید زوم روی مودم‌تون کم بشه.

البته شما رو نمی‌دونم و این حرف رو کلی می‌گم. بعضی وقتها نوع انتخاب SSID باعث می‌شه که صاحب اون لو بره و روی اون حساس بشن. مثلاً طرف بطور ثابت یه اسم رو همیشه انتخاب می‌کنه یا اون اسم انتخاب شده برای دوستاش توی همسایه‌گی آشنا هست و تا می‌بینن متوجه می‌شن که این کانکشن مال کی هست و بیشتر تشویق می‌شن برای عملیات روی اون مودم. بهترین راه سوای مخفی کردنش، اسمهایی هست که خیلی تابلو نباشه و البته مرتب هم عوض بشه. هر چی باشه این هکـرجماعت قبل از خوندن مک‌آدرس و مقایسه با لیست‌‌هاشون که شاید همیشه حوصله‌اش رو نداشته باشن، اول SSID رو می‌بینن.
    wpa2 WPA-PSK/WPA2-PSK کدگذاری رو گذاشتم یعنی کدوم رو تغییر بدم ؟؟ تو صفحه تنظیمات رفتم نوشته ssid نوشته enable جچوری غیر فعالش کنم؟؟ اسم هم اسم خودم رو گذاشتم عوض میکنم. ممنون راهنمایی میکنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •