چند تا از دوستای من تو مرکز 8 هستن , میگن اوضاع خوبه , مطمئنی شما مشکل فیزیکی رو خطت نداری ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چند تا از دوستای من تو مرکز 8 هستن , میگن اوضاع خوبه , مطمئنی شما مشکل فیزیکی رو خطت نداری ؟
اندیشه 2 روزی بود که خط 8 مشکل پهنای باند داشت الان حل شده سرعت اومده سر جاش
اندیشه مرکز 5 ، 3 ماهه سرعت دانلود 15 پینگ همش تایم اوت گوگل بدون قندشکن وا نمیشه! پشتیبانیم رسما میگه همینه که هست! شما 2 روزه سرعتتون اومده پایین شاکی شدین؟ واقعا که!![]()
منم این مشکل رو دارم یکی دو تا سایت رو باز می کنم چند مگ کم می شه
خیلی ممنون که میاین اینجا جواب می دید![]()
سلام عزیز دل sat_sat جان میشه یه راهنمایی کنیدنوشته شده توسط Sat_Sat
این سرویس 4گیگ 5 ام چیه بعد چرا پنل کاربری من دیگه
جایی واسه تمدید جساب نداره بدش سرعت من تو شبانه قراره چطور بشه همون سرعت
روز میمونه یا کم میشه ساعتش از همون یک شبه!
اگه قراره کم بشه بخوام سرویس 1024کیلوبایت بر ثانیه یا همون
1mb/sec بگیرم کارت دانشجوییمو باید ببرم نمایندگی شهر یا کجا مرسی کلی
واقعا این خیلی مسخره هست . مگه خون اونی که مثلا دانشجو هست و یا شرکت داره از دیگران پر رنگ تره ؟؟؟؟؟
بنده ای که قبلا دانشجو بودم و در زمان اندیشه با ارائه اون 256 گرفتم الان از کجا کارت دانشجویی بیارم ؟؟؟؟؟
خود اندیشه یه پنل داره و راحت می تونیم سرویس ها رو انتقال بدیم و از این مسخره بازی ها نداره. بهتره سایت مخابرات هم به فکر همچین پنلی باشه .
سرعت 128 که دانلودش بین 0 تا 15 کیلو نوسان داره فقط به درد ..... شون می خورهاونم حجمی
![]()
Last edited by TimeWarp; 04-05-2014 at 13:13.
منم مشکل دارم دو تا یک گیگ پهنای باند گرفتم سه روز نشده تموم شده![]()
سلام. خط 8 هستم 256 نامحدود اندیشه. از صبح تا نیم ساعت پیش کلا نت قطع بود . ارور 720 میداد. بار اول زنگ زدم گفتن مشکل IP داری، 10 دقیقه مودم رو خاموش کن درست میشه، که نشد! بعد 3-4 ساعت که دوباره زنگ زدم گفتن مشکل از طرف ماست. باید صبر کنی تا درست بشه! من موندم اینها میخوان یه دروغ تحویل ملت بدن چرا با هم هماهنگ نمیکنن؟
خط 8 اندیشه هم تا دو سه هفته پیش سرعت دانلود تقریبا ثابت بود و پیج ها به کندی باز میشدن اما از همون موقع دقیقا برعکس شده یعنی پیج ها عالی باز میشن اما سرعت دانلود شدیدا نوسان داره...
منم پلنم تغییر دادم به 512-5گیگ
Pr-S00-ADSL-512-5G-1M-B
سرعت هیچ تفاوتی نداره سرور داخل باشه یا خارج سرعت 100 به بالا میچرخه واسه دانلود
فقط نمیدونم شب یه چی بزارم دانلود بشه یا نه
![]()
ایضاً، بند هم این مشکل رو دارم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)