حالا برای تست فقط یوز و پس اکانت دوم رو توی مودم ست کنم ؟؟ دیگه هیچ چیزی نمیخواد حله ؟؟؟یه تست انجام بدیم حداقل ...
![]()
حالا برای تست فقط یوز و پس اکانت دوم رو توی مودم ست کنم ؟؟ دیگه هیچ چیزی نمیخواد حله ؟؟؟یه تست انجام بدیم حداقل ...
![]()
از دیروز که اینترنت تو حالت روتر وصل نمیشه خیلی ها اینجا بلد نیستن عوض کنن امروز پینگ بیشتر 300 نرفت![]()
این اکانتینگ داره کار میکنه از کار نیفتاده اطلاعاتو داره ثبت میکنه من میگم نکنه یدفعه فردا حالش جا بیاد یا یکی از کارمندای دیتا چک کنه و همشو از حلقوم کاربرا بکشه بیرون یدفعه میبینی همه ترافیکاشون منفی میشه مدرک هم که دارن![]()
Last edited by farshad0123; 21-12-2014 at 22:07.
فرشاد خان من با پشتیبانی اکسین صحبت کردم دفه قبل گفت دسترسیشو ندارم ایندفه که دوباره زنگ زدم گفت فناوران کار باهاش سخته نتونست دان استریم افزایش بدهولی مثه اینکه گفت با اداره دیتا صحبت میکنم،بنظرت اگه بگه انجام میده؟باتوجه به اینکه ما بدون جواز کسب 10مگ گرفتیم؟
یادش بخیر اونموقع که ibs بودیم مدت یه ماهه تموم شده بود اینترنت وصل کردم دیده وصل شده گرفتمش به دانلود 17 گیگ دان کردم تا کامپیوترو اسلیپ کردم نیم ساعت بعد که روشن کردم دیدم اینترنت قطع و وصل شده دیگه رایگان نیست![]()
اصلا دیتا وظیفش تغییر استریم نیست اگر بخوان چنین چیزی رو به اداره دیتا بگن که اخراجن
مدرک هم زیاد مهم نیست همین که تونستی 10مگو(حالا به هر طریقی)بگیری تمومه![]()
من هنوز دارم دانلود میکنم و هنوز هم کم نکرده.
البته کمیش رو هم استاپ کردم.
![]()
سروش به نظرم بسه دیگه یدفعه فردا میبینی تو اکانتینگ واست زده -7گیگابایت ibs همه اطلاعاتو داره ثبت میکنه کافیه یکی از کارمندای دیتا وارد اکانتت بشه![]()
خدا شانس بده ما که 2مگ تموم شد اشتراکمون رفتیم 1مگ تمدید کردیم بازم سرعت روی زیر40 هست زنگ زدم پشتیبانی ایندفه عصبانی گفت کاریش نمیشه کرد به خاطر ایپی ها هست باید صبر کنی تا درست بشه بعضی کاربرا این مشکل رو دارن گفتم تا کی گفت معلوم نی حالا موندم چیکار کنم تنظیم مقررات هم شکایت کنم فک نکنم چیزی توش در بیاد ؟؟؟؟
اگه اینجوره اگه نتونستن افزایش بدن شاید اگه 195 شکایت کنم افزایش بدن البته عمرا ذکر کنم سرویس 10 مگ گرفتمو افزایش ندادن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)