ویرایش شد....
ویرایش شد....
Last edited by obalit88; 22-01-2014 at 11:36.
مرخصیه میان دوره م چ زود یه ماه گذشتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتت
هنوزم نمیدونم برای گرفتن کسری خدمت پدرم چیکار باید بکنم(یه کاغذ از یگان خدمتیش گرفتم نوشته 7 ماه کسری خدمت اما نمیدونم باید کجا ببرمش..)
Last edited by howhow; 17-01-2014 at 09:09.
خب طبیعی هست که شما باید اول دفترچه رو دریافت کنین،تا با در دست داشتن برگه شماره دو و مراجعه به پزشک معاین اولیه ،مشکلتون نوشته بشه توسط پزشک تا شما بعد با مراجعه به +10 اقدام به ثبت درخواست معافیت پزشکی کنین.
دوستان اگه حداقل بخشهایی از سوالی رو که در پست زیر مطرح کردم رو هم جوابش رو میدونین لطفا راهنمایی کنین!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من میخوام دفترچه رو پست کنم تا غیبت نخورم برای قبولی دانشگاه حالا سوالم اینه که اگه دانشگاه قبول نشدم و نخواستم اعزام بشم سرباز فراری حساب میشن یا غائب؟ چون شنیدم سرباز فراری رو میان دنبالش اما غائب نه درسته؟ در کل بعد از اینکه دفترچه رو پست کنی سرباز به حساب میای؟
از دوستان تهرانی کسی تا به حال نرفته این مرکز ببینه اطلاعات داخل تراشه کارتش چیا هستش ؟
آدرسشم هم دقیقا کنار سازمان وظیفه عمومی یه دفتر خدمات الکترونیکی سازمان وظیفه هستش که میشه اونجا اطلاعات کارت رو با دستگاه مخصوص به خودش دید
شما بعد از اینکه دفترچه پست می کنید سرباز به حساب نمیاین!در برگه ای که تاریخ اعزامتون توش نوشته شده(که معمئلا 48 ساعت بعد از پست کردن دفترچه میاد) از اون تاریخ اعزام شما سرباز به حساب میاین
از اون روز که تحت پوشش بیمه نیروهای مسلح قرار میگیرید شما سرباز به حساب میاین یعنی اولین روزی که باید سوار اتوبوس بشید و برید آموزشی
شما باید دفترچه پست کنید تا غیبت نخورید،اگر دانشگاه قبول شدید در هر مرحله از خدمت باشید به شما ترخیص میدن و میری دنبال درست
اگر هم دانشگاه قبول نشدی سربازی و باید ادامه بدی
در زمان صلح اگر تا 15 روز شما از خدمت غایب بودین از روز 16 شما فراری محسوب میشید و دادسرای نظام برای شما حکم میکنه(زندانی-جریمه-اضافه خدمت و ...)
هیچ کس نمیاد سرباز فراری رو دستگیر کنه دیگه اون زمان گذشت،خودت یه روز مجبور میشی بری خدمت و با تمام موارد بالا رودر رو میشی
هر چه دیرتر بدتر
دوستانی که ارتش بودن ، به شما یواش یواش لباس و سایر لوازم رو دادن ؟ اصلا تا حالا شده اقلام استحقاقی رو کامل ندن؟
این دوست ما که پرندک تکاور افتاده روز اول رفت فقط لباس تنشو بهش دادن اونم همه کوچیک بعد گفتن برو 3 روز دیگه بیا که با هم رفتیم براش عوض کردیم 80 مایه دادیم . بعد 3 روز رفت ، 2روز اونجا بود دوباره گفتن برو 4روز دیگه بیا تو اون 2 روز هم زیاد اذیت نکردنشون.
یه پرانتز هم باز کنم که : وقتی به هرکی میگفتیم پرندک میگفت جای بدیه و حسابی بد میگفت ولی الان که رفته میگه عشق و حاله. من خودم سپاه بودم 2 ماه تموم مارو نگه داشتن و از ثانیه اول تا ثانیه آخر حسابی به ما حال دادنخدا پدرشون و بیامرزه ...
حالا میخواستم بگم اینم یه دلیل برای اینکه بدونید آموزشی ارتش آسون تره.
کامل که من خودم چیزی نشنیدم
ولی شده مثلا یه سری اقلامو ندن مثل اور کت(گفتن اگه خیلی سردتون میشه برید خودتون بخرید.
راستی ببخشید یه سوال از اون 50 60 تا سربازی که تو پرندک راه ندادن گفتن ظرفیتمون تکمیله خبری ندارید؟
اور کت ندادن!!!!!!!؟
یه اور معمولی 50 تومن پولشه...!
دیگه اینو نشنیده بودم ، پس با این اوصاف دم سپاه گرم فقط 3 دست لباس به ما دادن که وقتی خدمتم تموم شد هنوز یه دستش نو بود . چیزای اضافه مثل چفیه و مهر و جانماز و ... اینا هم دادن.
تو اونجا 3 تا پادگان کنار هم هست که دوست ما رفته تکاورش و اون جور که میگفت حدود 600 نفر بودن که فکر نمیکنم خیلی زیاد باشن .تازه مگه همچین چیزی میشه که ظرفیت تکمیل بشه!
ما خودمون تو آموزشی حدود 1800 نفر بودیم .16 گروهان که هر کدوم حداقل 100 نفر توش بودن
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)