تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1964 از 4105 اولاول ... 964146418641914195419601961196219631964196519661967196819742014206424642964 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,631 به 19,640 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه obalit88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ویرایش شد....
    Last edited by obalit88; 22-01-2014 at 11:36.

اگه نباشه جاش خالی می مونه howhow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

مرخصیه میان دوره م چ زود یه ماه گذشتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتت
    هنوزم نمیدونم برای گرفتن کسری خدمت پدرم چیکار باید بکنم (یه کاغذ از یگان خدمتیش گرفتم نوشته 7 ماه کسری خدمت اما نمیدونم باید کجا ببرمش..)
    Last edited by howhow; 17-01-2014 at 09:09.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ممنون از پاسختون ببخشید منظور من در مورد معافیت معافیت پزشکی بود میخواستم ببینم قبل گرفتن دفترچه باید برای معافیت اقدان کنم یا بعدش؟
    پیشاپیش ممنون
    خب طبیعی هست که شما باید اول دفترچه رو دریافت کنین،تا با در دست داشتن برگه شماره دو و مراجعه به پزشک معاین اولیه ،مشکلتون نوشته بشه توسط پزشک تا شما بعد با مراجعه به +10 اقدام به ثبت درخواست معافیت پزشکی کنین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان اگه حداقل بخشهایی از سوالی رو که در پست زیر مطرح کردم رو هم جوابش رو میدونین لطفا راهنمایی کنین!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان من میخوام دفترچه رو پست کنم تا غیبت نخورم برای قبولی دانشگاه حالا سوالم اینه که اگه دانشگاه قبول نشدم و نخواستم اعزام بشم سرباز فراری حساب میشن یا غائب؟ چون شنیدم سرباز فراری رو میان دنبالش اما غائب نه درسته؟ در کل بعد از اینکه دفترچه رو پست کنی سرباز به حساب میای؟

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کم کم داریم به روزای اخر خدمت نزدیک میشیم . 30 روز دیگه میرم پایان دوره و کلک خدمت رو میکنیم

راستی یه سوال کسی از دوستان تا حالا تونسته اطلاعات داخل این تراشه کارت پایان خدمت رو بدونه چی هستش ؟

میگن کنار سازمان نظام وظیفه یه مرکز خدمات الکترونیکی نیروی انتظامی هستش که یشه اونجا کارت رو وارد دستگاه کنی و اطلا عاتش رو ببینی
    از دوستان تهرانی کسی تا به حال نرفته این مرکز ببینه اطلاعات داخل تراشه کارتش چیا هستش ؟

آدرسشم هم دقیقا کنار سازمان وظیفه عمومی یه دفتر خدمات الکترونیکی سازمان وظیفه هستش که میشه اونجا اطلاعات کارت رو با دستگاه مخصوص به خودش دید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_kasper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان من میخوام دفترچه رو پست کنم تا غیبت نخورم برای قبولی دانشگاه حالا سوالم اینه که اگه دانشگاه قبول نشدم و نخواستم اعزام بشم سرباز فراری حساب میشن یا غائب؟ چون شنیدم سرباز فراری رو میان دنبالش اما غائب نه درسته؟ در کل بعد از اینکه دفترچه رو پست کنی سرباز به حساب میای؟
    شما بعد از اینکه دفترچه پست می کنید سرباز به حساب نمیاین!در برگه ای که تاریخ اعزامتون توش نوشته شده(که معمئلا 48 ساعت بعد از پست کردن دفترچه میاد) از اون تاریخ اعزام شما سرباز به حساب میاین
    از اون روز که تحت پوشش بیمه نیروهای مسلح قرار میگیرید شما سرباز به حساب میاین یعنی اولین روزی که باید سوار اتوبوس بشید و برید آموزشی
    شما باید دفترچه پست کنید تا غیبت نخورید،اگر دانشگاه قبول شدید در هر مرحله از خدمت باشید به شما ترخیص میدن و میری دنبال درست
    اگر هم دانشگاه قبول نشدی سربازی و باید ادامه بدی
    در زمان صلح اگر تا 15 روز شما از خدمت غایب بودین از روز 16 شما فراری محسوب میشید و دادسرای نظام برای شما حکم میکنه(زندانی-جریمه-اضافه خدمت و ...)
    هیچ کس نمیاد سرباز فراری رو دستگیر کنه دیگه اون زمان گذشت،خودت یه روز مجبور میشی بری خدمت و با تمام موارد بالا رودر رو میشی
    هر چه دیرتر بدتر

8. 4 کاربر از ali_kasper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

دوستانی که ارتش بودن ، به شما یواش یواش لباس و سایر لوازم رو دادن ؟ اصلا تا حالا شده اقلام استحقاقی رو کامل ندن؟
    این دوست ما که پرندک تکاور افتاده روز اول رفت فقط لباس تنشو بهش دادن اونم همه کوچیک بعد گفتن برو 3 روز دیگه بیا که با هم رفتیم براش عوض کردیم 80 مایه دادیم . بعد 3 روز رفت ، 2روز اونجا بود دوباره گفتن برو 4روز دیگه بیا تو اون 2 روز هم زیاد اذیت نکردنشون.

یه پرانتز هم باز کنم که : وقتی به هرکی میگفتیم پرندک میگفت جای بدیه و حسابی بد میگفت ولی الان که رفته میگه عشق و حاله. من خودم سپاه بودم 2 ماه تموم مارو نگه داشتن و از ثانیه اول تا ثانیه آخر حسابی به ما حال دادن خدا پدرشون و بیامرزه ...
    حالا میخواستم بگم اینم یه دلیل برای اینکه بدونید آموزشی ارتش آسون تره.

10. 4 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه samfisher7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستانی که ارتش بودن ، به شما یواش یواش لباس و سایر لوازم رو دادن ؟ اصلا تا حالا شده اقلام استحقاقی رو کامل ندن؟
    کامل که من خودم چیزی نشنیدم
    ولی شده مثلا یه سری اقلامو ندن مثل اور کت(گفتن اگه خیلی سردتون میشه برید خودتون بخرید.
    راستی ببخشید یه سوال از اون 50 60 تا سربازی که تو پرندک راه ندادن گفتن ظرفیتمون تکمیله خبری ندارید؟

12. این کاربر از samfisher7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

کامل که من خودم چیزی نشنیدم
    ولی شده مثلا یه سری اقلامو ندن مثل اور کت(گفتن اگه خیلی سردتون میشه برید خودتون بخرید.
    راستی ببخشید یه سوال از اون 50 60 تا سربازی که تو پرندک راه ندادن گفتن ظرفیتمون تکمیله خبری ندارید؟
    اور کت ندادن!!!!!!!؟
    یه اور معمولی 50 تومن پولشه...!
    دیگه اینو نشنیده بودم ، پس با این اوصاف دم سپاه گرم فقط 3 دست لباس به ما دادن که وقتی خدمتم تموم شد هنوز یه دستش نو بود . چیزای اضافه مثل چفیه و مهر و جانماز و ... اینا هم دادن.

تو اونجا 3 تا پادگان کنار هم هست که دوست ما رفته تکاورش و اون جور که میگفت حدود 600 نفر بودن که فکر نمیکنم خیلی زیاد باشن .تازه مگه همچین چیزی میشه که ظرفیت تکمیل بشه!
    ما خودمون تو آموزشی حدود 1800 نفر بودیم .16 گروهان که هر کدوم حداقل 100 نفر توش بودن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •