مرسی
کدوم منطقه مخابراتی بودی؟
الان با کدوم شرکتی
چرا از اسیاتک رفتی
پیشنهادت به من کدوم شرکته؟
شاتل بودم رفتم صبانت الا میخوام از صبا بکشم بیرون-فقط بخاطر مصرف منصفانه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
مرسی
الان با کدوم شرکتی
چرا از اسیاتک رفتی
اینترنت 256 رایگان شبانه با چند میگیره؟
32..........................
آسیاتک بهترین isp جهان اسلامساعت رایگانش رو یک ساعت کم کرد . حواستون باشه 2-8 دانلود رایگانه
در تایید فرمایش جناب leonardo همگی در جریان باشید که ساعت رایگان آسیاتک یک ساعت کمتر شده و از 2 بامداد شروع میشه.یعنی 2 تا 8صبح.همینطور سرویسهای نیمه بهاش.!!!بعد از صبانت دارن یکی یکی گندکاریهای شبانشونو شروع میکنن.اسمشم هست مصرف منصفانه
جالب اینجاست که امشب طبق معمول هرشب بازم از ساعت 1 بامداد سرعت رفت روی 2 مگابیت و این نشون میده وقتیکه از یک تعداد یوزر مشخص افراد بیشتری از پهنای باند استفاده کنند اینا پهنای باند کم میارن شدید و سرعت روزانه هم میشه اندازه سرعت شبانه.واقعا برای خودمون متاسفم.هنوز چون عده زیادی از این تغییر ساعت اطلاع ندارن از ساعت 1 دانلودشونو شروع میکنن و باعث میشه با اینکه به حساب پهنای باند بازه و سرعت اندازه روزانه اما در عمل سرعت شبانه رو داشته باشیم.برای همین من اول این تغییر ساعت رو باور نکردم با اینکه تو سایتشون رسما زدن.بازم بهشون زنگ زدم و تاییدش کردن و گفتن چون ملت هنوز تغییر ساعت رو خبر ندارن بازم امشب از ساعت 1سرعت اومده روی 256 کیلوبایت و کم کم که همه بفهمن درست میشه![]()
Last edited by david-ebi; 29-09-2014 at 01:52.
دوستان سرویس 10 مگ آسیاتک ماهیانه 20 گیگ شبانه رایگانش سرعتش چقدره ؟
برای دانلود چند بازی خواستم اینترانت بخرم برای 1 ماه
512 40گیگ
سرعتش چنده؟
مرسی
الان با کدوم شرکتی
چرا از اسیاتک رفتی
به چه حقی آسیاتک سرویسهاشو گرون کرده؟!!؟
ما هر جا میرین خراب میشه مبین نت بودم اومدم اسیا تک لعنتی اینم که بدتر از مبین نت بابا واقعا خاک تو سرتون با این سرویس دهی مزخرفتون
نتیجه اینکه هر جا بریم اسمون تو ایران یه رنگه و اینترنت اوضاعش واقعا خرابه خدا همشونو شفا بده و لعنت کنه
ساعت دانلود رایگان اسیا تک گند شده از 2 تا 8 مراقب مصرف باشید کلاه برداری تو روز روشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)