چه سرویسی؟
چه سرویسی؟
یعنی فامیلی-آشنایی نداری که از مخابرات نت داشته باشه ؟اکانتشو وارد مودمت کن ببین شاید برا اونا از کار افتاده باشه
واقعا خوش به سعادتتون. داره بهتون حال میده. واسه من که دقیق حساب میکنه تو اکانتینگ. سرعت هم همون. هیچی دیگه شما تا میتونید لذتش رو ببرید : دی
چرا یه خط دیگه دارم ولی وقتی میخوام کانکت بشم میگه از این پورت نمیشه وارد بشی ! پ.خ کن برام خیر ببینی![]()
هیچی دیگه پورتت هم که بستس(قفله) از اکانت دیگه هم نمیتونی استفاده کنی وگرنه واست اکانت میفرستادم حالشو ببری![]()
روشش رو بگو با اکانت دوم خودم یه امتحان بکنم ! شاید شد حالایادمه نمایندگی میگفت هر اکانتی یه تیک امنیتی داره که وقتی فعال باشه کس دیگه ای نمیتونه بهش کانکت بشه ! احتمالا از توی IBS هستش !!!
وقتی مثلا میخواست توی دفتر خودشون اکانت رو تست کنه تیکش رو ورمیداشت تا بقیه بتونن کانکت بشن !
یه چیزی شبیه همین دقیقا نمیدونم![]()
Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 21-12-2014 at 21:49.
اگر مینویسه you cannot login from this port هیچ راهی نداره مگر اینکه تخلیه و دوباره رانژه کنی اونوقت دیگه خودتی و شانست یاپورتتو دوباره قفل میکنه یا باز میزاره دست نمایندگی هم نیست
Last edited by farshad0123; 21-12-2014 at 21:52.
من 300مگ ترافیکم مومنده بود تا الان 2گیگ دان کردم ولی چیزی ازم کم نکرده.
پورت من نه پورت اکانت دوم باید باز باشهپورت من قفل باشه کسی نمیتونه به اکانت من وصل بشه ولی من میتونم اگر کسی پورتش قفل نباشه بهش وصل باشم ! اکانت دوم باید پورتش آزاد باشه نه من
![]()
اگر پورت تو قفل باشه و پورت من باز من میتونم از اکانت تو استفاده کنم ولی اگر پورت من قفل باشه و پورت تو باز من نمیتونم از اکانت تو استفاده کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)