خوب از اول دی تا الان 26 روز گذشت. آموزشی نیروی هوایی ارتش.لیسانس هستم
نه اون قدر سخت گذشت...و نه آسون. فقط راه پله رو پا مرغی نرفته بودیم که به جهت اشتباه یکسری دوستان راه پله رو تا دم تخت خواب اسایشگاه ها پا مرغی رفتیم. دوستانی که اینقدر دنبال سپاه هستند به نیروی هوایی ارتش هم فکر کنند. سختی ارتش رو به مراتب کمتر از نیروی زمینی حتی سپاه داره ولی ارتش و قانونش! ازت فقط نظم و نظافت و احترام می خوان. همین دیروز سری دوم نگهبانیم طبق لیست بودم ساعت 2 شب من بودم و 50 تا پوتین دو رو ورم ! این فصل تا الان به هیچ عنوان در حکم یک آموزشی در فصل سرد تو سرما برای تهران نبوده ولی هر چقدر هم توان بدنیتون بالا باشه و مراقب باشد باز هم سرما می خورید به دلیل این که بقیه سرما می خورن. به هیچ وجه با خوردن اموکسی سیلین خودتون رو ضعیف نکنید چون عاملش فقط ویروسه که با یک دکتر رفتن و سرم شستشو اوکی می شید.اگر تهران محل زندگیتون هست و بهتون مرخصی خورد بی معطلی بزنید بیرون و شب رو تو هوای نسبتا سرد و البته الوده اسایشگاه نگذرونید. یک دوش گرم یک لیوان شیر گرم و دو ساعت خواب بیشتر در خونه شما رو واقعا ریکاوری می کنه عین روز اول.
من یک روز با تب و لرز اومدم خونه ولی تا صبح با رعایت بهداشت و دارو و تغذیه و خواب کافی ! کاملا آماده برای یک رژه در صبح روز بعد بودم انگار نه انگار که شبش تب داشتم پس وقتی بهتون مرخصی خورد و می تونستید خونه بریدحتما برید و استراحت کنید.اصلا تا الان ما یک دفعه هم سر صبحگاه رژه نرفتیم هر موقع صبحگاه رفتیم گفتن هوا سرده رژه جلوی امیر یا فرمانده نمی خواد گردان برگرده.
این دوره تعطیلی هاش هم خیلی بود به نسبت.مخصوصا 15 روز اول که فکر کنم فقط 2 شب موندیم اونجا.
همون شب دوباره که تو اسایشگاه مجبور شدم بخوابم به خاطر نگهبانی صبح دوباره بی حال بودم انگار معدن ویروسه هوای اسایشگاه. این نکات رو حتما در نظر بگیرید اگر نمی تونید برید خونه:
توی این فصل سرم شستشو برای قرقره اب نمک مفیده، از اب جوش برای چای زیاد استفاده کنید.از یک پزشک عمومی خارج از بهداری پادگان ( تو شهر) موقع گرفتن ویروس استفاده کنید داروی خاصی هم نداره زود خوب می شید. اگر وقتی برای خواب داشتید حتما بخوابید. سایز پوتینتون یک سایز بالاتر از سایز پای شما باشه...لباس ها رو بی خودی تنگ نکنید. اگر دچار یبوست شدید حتما از الو ، برگ زرد الو و انجیر در کنار غذا یا با چای گرم استفاده کنید و کمتر برنج بریزید تو شکم. بی خود شیطنت نکنید یه گروهانو و به گ ا بدید!موقع خواب اگر اسایشگاه سرد بود از لباس زیر گرم بیشتر استفاده کنید. در پادگان هر دو روز یک دفعه حمام برید و تا بدنتون دماش عادی نشده نزنید تو سرما مریض بشید. تا راه داشت تو اسایشگاه نمونید جز باسه خواب! خیلی وقتا پا کوبیدن و مسجد رفتن سر صبح بهتر از خفت شدن و نگهبانی تنبیهی و توالت شوری و دیگ شوریه! وضو هم نگرفتی فدای سرت یه جای گرم می ری میشنی دیگه. کل گروهان سر جمع فکر می کنی سه نوبت نماز همه دائم الوضویند؟! وقت وضو هم ندارن.
بزرگ ترین چیزی که توی آموزشی تا الان بهش رسیدم وقتی بود که بسیاری از دوستانم حتی هیچ تماسی نگرفتند که سربازی رو کجای ایران و در چه حالی سپری می کنم...وقتی یک جور دیگه بهت نگاه می کنن تو لباس سربازی...وقتی راننده تاکسی وقتی می شینی با لباس سربازی جلو و دو تا سرفه می کنی موقع پیاده شدن صندلی را با یه حالی می تکونه! در هر صورت فقط دو نفر واقعا حس می شن= پدر و مادر. واقعا قدرشون رو بدونید. لا اقل برای من که این طور بوده وقتی همه هم شما رو ترک کنن اون ها هستند کنارتون.
تو آموزشی هم تا جایی که لطمه به نظم کل گروهانتون نخوره و تاوانتون رو بقیه ندند تا راه داشت بپیچونید. مثلا ازتون بیگاری بی خود نکشن! موقع صف کشیدن تو روزای اول صف سوم چهارم وسط قرار بگیرید. مسئولیت قبول نکنید. برای من رژه رفتن! البته نیروی هوایی رژه اون آنچنانی نداره! به مراتب جذاب تر از اینه دژبان بشی داد بزنی رو سر این و اون! ارشد توالت بشی...نمی دونم مقسم بری پیه غذا یا حتی منشی بشی. به هیچ وجه از این که مسئولیتی نگرفتم پشیمون نیستم و فکر می کنم تا 22 بهمن یکی دو روز این ور اون ور پرونده آموزشی بسته شه.
اگر پارتی دارید خدایی باسه نیروی هوایی تو آموزشی رو کردنش خیلی زشته. چهل تا بشین پاشو و بیست شنا و پا عوض کردن و پا مرغی کسی رو نمی ندازه...نگهبانی هم لباس کافی داری کلاه پشمی هم داری دستکش هم داری دو ساعت قدم می زنی پست عوض می شه سر جمع 4 بار نگهبان بشی کلا ! طوری نمی شه که خودت رو تابلو کنی فلانی پست نمی ده...بدون پارتی هم یک روز در میون مثته بچه ادم باشی بت مرخصی می دن همون یک روز تو هفته هم کافیه. اگر پارتی داری فقط موقع تقسیم برسدد به داد.
موفق باشید.