تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1963 از 4105 اولاول ... 963146318631913195319591960196119621963196419651966196719732013206324632963 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,621 به 19,630 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

نا شکری نکنید
    اگه جای من باشید خودکشی میکنید
    21 ماه خدمت + 6 ماه اضافه خدمت = 27 ماه خدمت

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کم کم داریم به روزای اخر خدمت نزدیک میشیم . 30 روز دیگه میرم پایان دوره و کلک خدمت رو میکنیم

راستی یه سوال کسی از دوستان تا حالا تونسته اطلاعات داخل این تراشه کارت پایان خدمت رو بدونه چی هستش ؟

میگن کنار سازمان نظام وظیفه یه مرکز خدمات الکترونیکی نیروی انتظامی هستش که یشه اونجا کارت رو وارد دستگاه کنی و اطلا عاتش رو ببینی

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

سلام دوستان

من درسم تموم شده..کارشناسی گرفتم

میخواستم برم خدمت..از اونجا که میگن بعد از عید خدمت به 24 ماه افزایش پیدا میکنه...من میتونم دفترچمو الان بگیرم و پست کنم که 21 ماه برام بشه؟

اگه آره کی باید دفترچه رو بگیرم و کی باید پستش کنم؟
    من امروز فرستادم دوشنبه میرم سراغش ببینم کی افتادم

4. این کاربر از holyboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

نا شکری نکنید
    اگه جای من باشید خودکشی میکنید
    21 ماه خدمت + 6 ماه اضافه خدمت = 27 ماه خدمت
    اگه به خاطر غیبت اضافه خوردی بزار عید فطری عید ی تا ربر ببخشه و اضافه نخوری

6. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خوب از اول دی تا الان 26 روز گذشت. آموزشی نیروی هوایی ارتش.لیسانس هستم
    نه اون قدر سخت گذشت...و نه آسون. فقط راه پله رو پا مرغی نرفته بودیم که به جهت اشتباه یکسری دوستان راه پله رو تا دم تخت خواب اسایشگاه ها پا مرغی رفتیم. دوستانی که اینقدر دنبال سپاه هستند به نیروی هوایی ارتش هم فکر کنند. سختی ارتش رو به مراتب کمتر از نیروی زمینی حتی سپاه داره ولی ارتش و قانونش! ازت فقط نظم و نظافت و احترام می خوان. همین دیروز سری دوم نگهبانیم طبق لیست بودم ساعت 2 شب من بودم و 50 تا پوتین دو رو ورم ! این فصل تا الان به هیچ عنوان در حکم یک آموزشی در فصل سرد تو سرما برای تهران نبوده ولی هر چقدر هم توان بدنیتون بالا باشه و مراقب باشد باز هم سرما می خورید به دلیل این که بقیه سرما می خورن. به هیچ وجه با خوردن اموکسی سیلین خودتون رو ضعیف نکنید چون عاملش فقط ویروسه که با یک دکتر رفتن و سرم شستشو اوکی می شید.اگر تهران محل زندگیتون هست و بهتون مرخصی خورد بی معطلی بزنید بیرون و شب رو تو هوای نسبتا سرد و البته الوده اسایشگاه نگذرونید. یک دوش گرم یک لیوان شیر گرم و دو ساعت خواب بیشتر در خونه شما رو واقعا ریکاوری می کنه عین روز اول.
    من یک روز با تب و لرز اومدم خونه ولی تا صبح با رعایت بهداشت و دارو و تغذیه و خواب کافی ! کاملا آماده برای یک رژه در صبح روز بعد بودم انگار نه انگار که شبش تب داشتم پس وقتی بهتون مرخصی خورد و می تونستید خونه بریدحتما برید و استراحت کنید.اصلا تا الان ما یک دفعه هم سر صبحگاه رژه نرفتیم هر موقع صبحگاه رفتیم گفتن هوا سرده رژه جلوی امیر یا فرمانده نمی خواد گردان برگرده.
    این دوره تعطیلی هاش هم خیلی بود به نسبت.مخصوصا 15 روز اول که فکر کنم فقط 2 شب موندیم اونجا.
    همون شب دوباره که تو اسایشگاه مجبور شدم بخوابم به خاطر نگهبانی صبح دوباره بی حال بودم انگار معدن ویروسه هوای اسایشگاه. این نکات رو حتما در نظر بگیرید اگر نمی تونید برید خونه:
    توی این فصل سرم شستشو برای قرقره اب نمک مفیده، از اب جوش برای چای زیاد استفاده کنید.از یک پزشک عمومی خارج از بهداری پادگان ( تو شهر) موقع گرفتن ویروس استفاده کنید داروی خاصی هم نداره زود خوب می شید. اگر وقتی برای خواب داشتید حتما بخوابید. سایز پوتینتون یک سایز بالاتر از سایز پای شما باشه...لباس ها رو بی خودی تنگ نکنید. اگر دچار یبوست شدید حتما از الو ، برگ زرد الو و انجیر در کنار غذا یا با چای گرم استفاده کنید و کمتر برنج بریزید تو شکم. بی خود شیطنت نکنید یه گروهانو و به گ ا بدید!موقع خواب اگر اسایشگاه سرد بود از لباس زیر گرم بیشتر استفاده کنید. در پادگان هر دو روز یک دفعه حمام برید و تا بدنتون دماش عادی نشده نزنید تو سرما مریض بشید. تا راه داشت تو اسایشگاه نمونید جز باسه خواب! خیلی وقتا پا کوبیدن و مسجد رفتن سر صبح بهتر از خفت شدن و نگهبانی تنبیهی و توالت شوری و دیگ شوریه! وضو هم نگرفتی فدای سرت یه جای گرم می ری میشنی دیگه. کل گروهان سر جمع فکر می کنی سه نوبت نماز همه دائم الوضویند؟! وقت وضو هم ندارن.

بزرگ ترین چیزی که توی آموزشی تا الان بهش رسیدم وقتی بود که بسیاری از دوستانم حتی هیچ تماسی نگرفتند که سربازی رو کجای ایران و در چه حالی سپری می کنم...وقتی یک جور دیگه بهت نگاه می کنن تو لباس سربازی...وقتی راننده تاکسی وقتی می شینی با لباس سربازی جلو و دو تا سرفه می کنی موقع پیاده شدن صندلی را با یه حالی می تکونه! در هر صورت فقط دو نفر واقعا حس می شن= پدر و مادر. واقعا قدرشون رو بدونید. لا اقل برای من که این طور بوده وقتی همه هم شما رو ترک کنن اون ها هستند کنارتون.
    تو آموزشی هم تا جایی که لطمه به نظم کل گروهانتون نخوره و تاوانتون رو بقیه ندند تا راه داشت بپیچونید. مثلا ازتون بیگاری بی خود نکشن! موقع صف کشیدن تو روزای اول صف سوم چهارم وسط قرار بگیرید. مسئولیت قبول نکنید. برای من رژه رفتن! البته نیروی هوایی رژه اون آنچنانی نداره! به مراتب جذاب تر از اینه دژبان بشی داد بزنی رو سر این و اون! ارشد توالت بشی...نمی دونم مقسم بری پیه غذا یا حتی منشی بشی. به هیچ وجه از این که مسئولیتی نگرفتم پشیمون نیستم و فکر می کنم تا 22 بهمن یکی دو روز این ور اون ور پرونده آموزشی بسته شه.
    اگر پارتی دارید خدایی باسه نیروی هوایی تو آموزشی رو کردنش خیلی زشته. چهل تا بشین پاشو و بیست شنا و پا عوض کردن و پا مرغی کسی رو نمی ندازه...نگهبانی هم لباس کافی داری کلاه پشمی هم داری دستکش هم داری دو ساعت قدم می زنی پست عوض می شه سر جمع 4 بار نگهبان بشی کلا ! طوری نمی شه که خودت رو تابلو کنی فلانی پست نمی ده...بدون پارتی هم یک روز در میون مثته بچه ادم باشی بت مرخصی می دن همون یک روز تو هفته هم کافیه. اگر پارتی داری فقط موقع تقسیم برسدد به داد.
    موفق باشید.
    نیرو هوایی در کل فکر کنم از زمینی ودریایی بهتر باشه ؟ درسته ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

اگه به خاطر غیبت اضافه خوردی بزار عید فطری عید ی تا ربر ببخشه و اضافه نخوری
    من 19 بهمن اعزام میشم
    خدا کنه در طول خدمت اضافه خدمت بخشیده بشه
    6 ماه خیلی ظلمه!!!

داره خودمونی میشه gooride's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان

من درسم تموم شده..کارشناسی گرفتم

میخواستم برم خدمت..از اونجا که میگن بعد از عید خدمت به 24 ماه افزایش پیدا میکنه...من میتونم دفترچمو الان بگیرم و پست کنم که 21 ماه برام بشه؟

اگه آره کی باید دفترچه رو بگیرم و کی باید پستش کنم؟
    اگه هنوز پست نکردی شنبه تا چشمت به جمال نور خورشید روشن شد برو دنبال کارا. البته شاید دیگه دیر باشه ...

10. این کاربر از gooride بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

اگه هنوز پست نکردی شنبه تا چشمت به جمال نور خورشید روشن شد برو دنبال کارا. البته شاید دیگه دیر باشه ...
    تا دفترچه ر بگیرم و پست کنم مگه چقدر طول میکشه جوابش بیاد...یعنی از 2 ماه بیشتر میشه؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

تا دفترچه ر بگیرم و پست کنم مگه چقدر طول میکشه جوابش بیاد...یعنی از 2 ماه بیشتر میشه؟
    ببینید موضوع این نیست که جوابش کی میاد شما 48 ساعت بعد از ارسال دفترچه میتونید
    به پلیس +10 مراجعه کنید و المثنی برگ سبز رو بگیرید که توش تاریخ اعزام رو نوشته
    اما این که تاریخ اعزامتون کی باشه من 99 درصد احتمال میدم اردیبهشت
    البته وقتی المثنی برگ سبزتون رو گرفتید و دیدید مثلا افتادین اردی همون موقع سریعا درخواست تعجیل در اعزام بده شاید شاید موافقت شد و اسفند اعزام شدی

برادرم سال 86 که دفترچه ارسال کردتاریخ اعزامش افتاد یک سال بعد
    من خودم 89 ارسال کردم 6 ماه طول کشید
    الان شده روزانه : دی
    Last edited by SNOW PATROL; 17-01-2014 at 00:16.

13. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

1)شما بابد سال تولدتون رو +18 کنین تاریخی که بدست اومد زمانی هست که شما باید دفترچه رو پست کنین و اعلام وضعیت کنین.
    بعد که دانشگاه قبول شدین،معافیت تحصیلی براتون صادر میشه.
    2)نه باید برین از دفاتر پلیس+10 بگیرینش،هزینش هم 1500 تومن هست.

ممنون از پاسختون ببخشید منظور من در مورد معافیت معافیت پزشکی بود میخواستم ببینم قبل گرفتن دفترچه باید برای معافیت اقدان کنم یا بعدش؟
    پیشاپیش ممنون

15. این کاربر از 4net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •