یه 632 دارم که می خوام ابش کنم
برنامه Who Is On My Wifi رو نصب کن تا ببینی چه کسایی به مودم وصل شدن برای پهنای باند هم می تونی از برنامه های مانیتورینگ پهنای باند مثل networx استفاده کنی
اگه می گی پسورد گذاشتی نگران چشمک زدن نباش
یه 632 دارم که می خوام ابش کنم
برنامه Who Is On My Wifi رو نصب کن تا ببینی چه کسایی به مودم وصل شدن برای پهنای باند هم می تونی از برنامه های مانیتورینگ پهنای باند مثل networx استفاده کنی
اگه می گی پسورد گذاشتی نگران چشمک زدن نباش
سلام .من از طرحهای شیر یک به 4 نامحدود 12 ساعته یک مگ استفاده میکردم .8 صبح تا 8 شب.روزی 4 گیگ دانلود داشتم . نامردا اومدن طرح رو حذف کردن.الان نامحدوهای مبین نت خیلی مزخرفه 1024 اش ، سرعتش باید 12 تا باشه .
لینک شما قبلاً داخل فایل زیپ یکی شده. اما اونی که توی سایت قدیم هست دو تا اسم همزمان داره که فرقی نداره کدوم باشه. چه با پسوند gz و چه با tar همون فایلی رو میسازه که شما نسخه زیپ اون رو دادین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهم اینجاست که فایل شما ایمج هست و برای همین به نظر نبایستی بهش پسوند بدین و همونجوری بدین به مودم. توی فایل راهنما در مورد تغییر پسوند فایل چیزی نگفته.
خوب اگه بخش آپدیت رو نگاه کنید از نیمه پارسال تابحال دیگه آپدیت جدید برای DX350 نیومده. یعنی طبق این بخش از فایل راهنما شما آخرین آپدیت ممکن رو دارین و شاید برای همین خطا میبینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد برنامه که arash59b عزیز توضیحات لازم رو دادن.
اما برای وایرلس این نکته رو بگم که وقتی شما وای.فای مودمتون روشن هست و یه نفر دیگه حتی بدون قصد گشتن عمومی، یه سرچ توی بخش شبکه کامپیوتر یا موبایلش بزنه که بخواد به مودم خودش وصل بشه، باز تمام مودمهای داخل محدوده دید رو هم میگرده و ازشون اطلاعات اولیه میگیره. بعضی برنامهها هستن که برای جمع کردن اینجور اطلاعات مثل مکآدرس و چیزهایی مثل SSID و مشابه مصرف دارن. یعنی در حالت کلی بیشتر این تماسها غیرعمد و موقت هستن. چیزی که مطمئن باشید خود شما هم روی مودمهای دیگه انجام میدین. شبیه چیزی که موقع فرستادن فایل با بلوتوث میکنید و بطور غیرعمد لیست تمام موبایلهایی که بلوتوث روشن دارن با اسمشون رو میبینید. اما شما فقط با یه موبایل خاص نظر کار دارین و اگه هـکر نباشید با باقی اونها کاری ندارین. اینجا هم اینجور هست. یعنی اگه رمز قوی داشته باشید احتمال خطر و نگرانی برای اون چشمک زدن خیلی کم میشه.
درسته من هر دو فایل رو یکبار هم بصورت فشرده به مودم اپلود کردم ولی باز هم خطا داد و طبیعتا هم نباید به فرمتش دست زد.همینطور تو فایل راهنما اخرین اپدیت همونی هست که روی مودمه فقط واسم سواله این اپدیت یعنی تغییر فایل بهتره بگیم که روی سایت اومده چیه و مثل اینکه اینجا هم کسی به این ورژن اپگرید نکرده
من مودم بیرونی دارم out door و میخوام بفروشم. از جمعه هفته قبل نمیتونم سیگنال بگیرم و قطع شدم. فرداش هم تقاضای رسیدگی کردم اما هنوز خبری نشده . دیگه سرم بره با مبین نت کار نمیکنم
ممنون . ولی هر ۲ الی ۳ ثانیه یک چشمک میزنه من ۷ ماه شاید بیشتر هست که اشتراک دارم این موضوع جدید هست !!!! نمیدونم جریان چیه!
بابرنامه ای هم که ارش گفت بعید میدونم بشه چک کرد کی وصله به مودم. وای فای مودم بدون پی سی کارمیکنه .هیچ کنترلی با پی سی روش نیست .
مثل اینکه بازارچه داریم ناسلامتی
بریم بازارچه رو با مودم های مبین نت بترکونیم یه عکس یه قیمت هم بزاریم امتیاز بازارچه هم میدن![]()
![]()
منم یه dx350 فروشی دارم![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)