تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1963 از 2199 اولاول ... 9631463186319131953195919601961196219631964196519661967197320132063 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,621 به 19,630 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

اقا کسی مودم فروشی نداره؟
    یه 632 دارم که می خوام ابش کنم

بچه هایی که وایمکس دارن لطفا راهنمایی کنید . چراغ وایرلس مودمم چشمک میزنه . بجز خودم کسی خونه نیست و هیچ دستگاه وایرلسی الان بش وصل نیست ! کسی داره استفاده میکنه یا کسی داره تلاش میکنه پسورد رو -- کنه ؟؟ پسورد خیلی قوی هم دارم .. حساب استفادمم از دستم خارجه ولی چک کردم چیز غیر عادی ندیدم که مثلا یکی گذاشته باشه واسه دانلود .

یک سوال دیگه برنامه ای هست که بشه بش حجم مصرفی رو تو ساعت مشخص چک کرد ؟ میخوام شبانه روجمع نزنه
    برنامه Who Is On My Wifi رو نصب کن تا ببینی چه کسایی به مودم وصل شدن برای پهنای باند هم می تونی از برنامه های مانیتورینگ پهنای باند مثل networx استفاده کنی

اگه می گی پسورد گذاشتی نگران چشمک زدن نباش

2. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .من از طرحهای شیر یک به 4 نامحدود 12 ساعته یک مگ استفاده میکردم .8 صبح تا 8 شب.روزی 4 گیگ دانلود داشتم . نامردا اومدن طرح رو حذف کردن.الان نامحدوهای مبین نت خیلی مزخرفه 1024 اش ، سرعتش باید 12 تا باشه .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    خیر دوست من
    فایل فشرده رو که تغییر فرمت نمیدن.منظورم همون فایل داخل پوشه زیپ بود که بدون پسوند بود و من دیدم روی فایل مودم 632 پسوند bin هست بنابراین فکر کردم این هم باید bin باشه که نبود.
    همچنین بصورت فایل فشرده و با پسوند های زیپ و tar هم تست کردم اما روی 100 درصد خطا داد و پیغام faild-----tmp/image میده و در اخر مینویسه incompatible format
    لینک فایل مودم 350 هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش که تو وب سایت جدید و قدیم مبین نت همین فایل اپدیت شده.

مرسی
    لینک شما قبلاً داخل فایل زیپ یکی شده. اما اونی که توی سایت قدیم هست دو تا اسم همزمان داره که فرقی نداره کدوم باشه. چه با پسوند gz و چه با tar همون فایلی رو می‌سازه که شما نسخه زیپ اون رو دادین.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مهم اینجاست که فایل شما ایمج هست و برای همین به نظر نبایستی بهش پسوند بدین و همونجوری بدین به مودم. توی فایل راهنما در مورد تغییر پسوند فایل چیزی نگفته.

5. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

متاسفانه قبلا هر دو فرمت رو تست کردم و جواب نداده.قانونا میتونه tar باشه چون وقتی تغییر فرمت میدم محتویات توش رو میشه دید ولی باز هم جواب نداد و روی bin هم که اوکی نشد.از دوستانی که مدل dx350 رو دارن درخواست میکنم اگر کسی با این فریمور اپگرید کرده اطلاع بده و بگه به چه ورژنی رسیده.ورژن فعلی من 2.10.14-g1.5.2 هستش که ماه ها اخرین ورژن بوده

مرسی

خوب اگه بخش آپدیت رو نگاه کنید از نیمه پارسال تابحال دیگه آپدیت جدید برای DX350 نیومده. یعنی طبق این بخش از فایل راهنما شما آخرین آپدیت ممکن رو دارین و شاید برای همین خطا می‌بینید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بچه هایی که وایمکس دارن لطفا راهنمایی کنید . چراغ وایرلس مودمم چشمک میزنه . بجز خودم کسی خونه نیست و هیچ دستگاه وایرلسی الان بش وصل نیست ! کسی داره استفاده میکنه یا کسی داره تلاش میکنه پسورد رو -- کنه ؟؟ پسورد خیلی قوی هم دارم .. حساب استفادمم از دستم خارجه ولی چک کردم چیز غیر عادی ندیدم که مثلا یکی گذاشته باشه واسه دانلود .

یک سوال دیگه برنامه ای هست که بشه بش حجم مصرفی رو تو ساعت مشخص چک کرد ؟ میخوام شبانه روجمع نزنه

در مورد برنامه که arash59b عزیز توضیحات لازم رو دادن.
    اما برای وایرلس این نکته رو بگم که وقتی شما وای‌.فای مودم‌تون روشن هست و یه نفر دیگه حتی بدون قصد گشتن عمومی، یه سرچ توی بخش شبکه کامپیوتر یا موبایلش بزنه که بخواد به مودم خودش وصل بشه، باز تمام مودمهای داخل محدوده دید رو هم می‌گرده و ازشون اطلاعات اولیه می‌گیره. بعضی برنامه‌ها هستن که برای جمع کردن اینجور اطلاعات مثل مک‌آدرس و ‌چیزهایی مثل SSID و مشابه مصرف دارن. یعنی در حالت کلی بیشتر این تماسها غیرعمد و موقت هستن. چیزی که مطمئن باشید خود شما هم روی مودمهای دیگه انجام می‌دین. شبیه چیزی که موقع فرستادن فایل با بلوتوث می‌کنید و بطور غیرعمد لیست تمام موبایلهایی که بلوتوث روشن دارن با اسمشون رو می‌بینید. اما شما فقط با یه موبایل خاص نظر کار دارین و اگه هـکر نباشید با باقی اونها کاری ندارین. اینجا هم اینجور هست. یعنی اگه رمز قوی داشته باشید احتمال خطر و نگرانی برای اون چشمک زدن خیلی کم می‌شه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

لینک شما قبلاً داخل فایل زیپ یکی شده. اما اونی که توی سایت قدیم هست دو تا اسم همزمان داره که فرقی نداره کدوم باشه. چه با پسوند gz و چه با tar همون فایلی رو می‌سازه که شما نسخه زیپ اون رو دادین.

مهم اینجاست که فایل شما ایمج هست و برای همین به نظر نبایستی بهش پسوند بدین و همونجوری بدین به مودم. توی فایل راهنما در مورد تغییر پسوند فایل چیزی نگفته.
    خوب اگه بخش آپدیت رو نگاه کنید از نیمه پارسال تابحال دیگه آپدیت جدید برای DX350 نیومده. یعنی طبق این بخش از فایل راهنما شما آخرین آپدیت ممکن رو دارین و شاید برای همین خطا می‌بینید.

درسته من هر دو فایل رو یکبار هم بصورت فشرده به مودم اپلود کردم ولی باز هم خطا داد و طبیعتا هم نباید به فرمتش دست زد.همینطور تو فایل راهنما اخرین اپدیت همونی هست که روی مودمه فقط واسم سواله این اپدیت یعنی تغییر فایل بهتره بگیم که روی سایت اومده چیه و مثل اینکه اینجا هم کسی به این ورژن اپگرید نکرده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اقا کسی مودم فروشی نداره؟
    من مودم بیرونی دارم out door و میخوام بفروشم. از جمعه هفته قبل نمیتونم سیگنال بگیرم و قطع شدم. فرداش هم تقاضای رسیدگی کردم اما هنوز خبری نشده . دیگه سرم بره با مبین نت کار نمیکنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

در مورد برنامه که arash59b عزیز توضیحات لازم رو دادن.
    اما برای وایرلس این نکته رو بگم که وقتی شما وای‌.فای مودم‌تون روشن هست و یه نفر دیگه حتی بدون قصد گشتن عمومی، یه سرچ توی بخش شبکه کامپیوتر یا موبایلش بزنه که بخواد به مودم خودش وصل بشه، باز تمام مودمهای داخل محدوده دید رو هم می‌گرده و ازشون اطلاعات اولیه می‌گیره. بعضی برنامه‌ها هستن که برای جمع کردن اینجور اطلاعات مثل مک‌آدرس و ‌چیزهایی مثل SSID و مشابه مصرف دارن. یعنی در حالت کلی بیشتر این تماسها غیرعمد و موقت هستن. چیزی که مطمئن باشید خود شما هم روی مودمهای دیگه انجام می‌دین. شبیه چیزی که موقع فرستادن فایل با بلوتوث می‌کنید و بطور غیرعمد لیست تمام موبایلهایی که بلوتوث روشن دارن با اسمشون رو می‌بینید. اما شما فقط با یه موبایل خاص نظر کار دارین و اگه هـکر نباشید با باقی اونها کاری ندارین. اینجا هم اینجور هست. یعنی اگه رمز قوی داشته باشید احتمال خطر و نگرانی برای اون چشمک زدن خیلی کم می‌شه.
    ممنون . ولی هر ۲ الی ۳ ثانیه یک چشمک میزنه من ۷ ماه شاید بیشتر هست که اشتراک دارم این موضوع جدید هست !!!! نمیدونم جریان چیه!
    بابرنامه ای هم که ارش گفت بعید میدونم بشه چک کرد کی وصله به مودم. وای فای مودم بدون پی سی کارمیکنه .هیچ کنترلی با پی سی روش نیست .

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

یه 632 دارم که می خوام ابش کنم
    من مودم بیرونی دارم out door و میخوام بفروشم. از جمعه هفته قبل نمیتونم سیگنال بگیرم و قطع شدم. فرداش هم تقاضای رسیدگی کردم اما هنوز خبری نشده . دیگه سرم بره با مبین نت کار نمیکنم
    مثل اینکه بازارچه داریم ناسلامتی

بریم بازارچه رو با مودم های مبین نت بترکونیم یه عکس یه قیمت هم بزاریم امتیاز بازارچه هم میدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مثل اینکه بازارچه داریم ناسلامتی

بریم بازارچه رو با مودم های مبین نت بترکونیم یه عکس یه قیمت هم بزاریم امتیاز بازارچه هم میدن
    منم یه dx350 فروشی دارم

13. این کاربر از Mr.Aras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •