با احترام
تیم مدیریت انجمن
یه چند روزی فک میکردم مثل همیشه که هر سه روز یه بار نت همش قطع میشد و سرعت جنون میگرفت و میشد ۱۰ کیلوبایت بازم اینجوری شده یهو ددم یه صفحه باز شد که شارژت تموم
شده عمو اون سرویس های من دیگه منحل شده اینجا آشنای اوله!خوب از اونجا که وقتی ضحی کیش شارژت تموم میشد باید میگفتی واست شارژ کنن گفتم تا تنور داغه بچسبونم یخورده با خودم کلنجار
رفتم و گزینه ی 1ماهه(پیش پرداخت)5M-4GB
[1 ماه] رو انتخاب کردم این 5M هنوز نمیدونم چیه چون فعلا سرویس قبلیم فعاله یعنی هنوز اون فعال نشده/ خدارو شکر لااقل بانک باز میکرد!هیچی دیگه ۲۷ تومن از حسابم کم کرد تازه یه ماهم از حساب ضحی مونده بود که به این اضافه شد در حالی که ضحی ۱ماه ۴ گیگش نزدیک ۱۷ تومن بود حالا واقعا بخوای ۱ ماهه بزنی باید ۲۷ تومن بدی!زنگ زدم گفتن شما دایورت شدین آشنای اول کاش اول به ما میگفتین\عجب/ ولی جالب اینکه بعد چند روز کلا گزینه انتخاب یرویس از پنل من حذف شده و واسه
هر گیگ شارژم ۸ درصد مالیات اضافه کردن ! ولی سرعت رایگان شب تا ۲۴۰ هم میرسه که از آرزوهای من بود فک نکنم اینجوری بمونه بازم شب میشه همون ۵۰ کیلوبایت و صبحم همش قطع میشه ولی انصافا این چند روزه شبی یه بازی دان میکنم حال میده مفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از کاربرای ضحی کیش سرویسشو از پنل آشنای اول عوض کرده ایترنتی؟![]()
یکی این سوال رو جواب بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این سرویس های 10 مگ پاک شد؟ من بخوام 10 مگ بگیرم باید چیکار کنم؟
تو پنل چیزی نزده در مورد 10 مگ!
سرعت دانلود 1024 چقدره؟ دانلود شبانش چقدره؟
کسی تغییر طرح داده از ضحی کیش به آشنای اول؟سرعتتون بهتر شد؟
یکی جواب بده دیگه :|
من هر روز دارم زنگ می زنم حجمم رو بر گردونن
آخرش هم 100-300 مگ رو نمی دن
یعنی چی آخه....
امروز هم زنگ زدم یه آقایی گفت که شما هر شب تست کنید اگه حجم کم می شد دانلود نکنید
فعلا ساعت رایگان برای مشترکین ضحی کیش که اومدن مخابرات نداریم!!!!!!!
3-4 گیگم رو خوردن ....
به این نمی گن دزدی؟
پول 256 می گیرن، 128 هم نمی دن، حجم هم که می خورن، 2 تا سایت هم باز می کنی کلی حجم ازت کم می شه
این دزدی نیست پس چیه !!!!
سلام فعلا نه دوست عزیز شاید ردر آینده این اتفاق بیوفته
دوست عزیز وقتی از چیزی آگاهی ندارید لطفا اشتباها راهنمایی نفرمایید فعلا خبری از انتقال یوزر های اندیشه نیست در آینده نزدیک
شما فعلا یوزر همون اندیشه هستید دوست عزیز نگران دانلود هم نباشید وقتی هم منتقل شدید به پنل آشنای اول بازم می تونید دانلود شبانه داشته باشید خود من اون موقع که 2 مگ داشتم شبی تا 4 و نیم گیگ دانلود رایگان داشتم
شما امشب 13 اردیبهشت زنگ بزن عزیز بگو م ی خوای با کاربر 27 صحبت کنی خودم برات اوکی می کنم فقط خواهشا از قبل از ساعت شروع که 1 شب باشه تا قبل از 7 صبح که ساعت اتمام دانلود رایگان هست 1 بار مودم رو خاموش روشن کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)