تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1962 از 2605 اولاول ... 96214621862191219521958195919601961196219631964196519661972201220622462 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,611 به 19,620 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست گرامی جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشکل اصلی اینترنت ایران نگاه منفی مسئولین محترم به اینترنت هست.
    بقیه مسائلی که شما اینجا فرمودین فقط باعث انحراف ذهن از موضوع اصلی میشه.
    بنده به شما قول میدم با نگاه حال حاضر بزرگان کشور به مقوله اینترنت حتی اگر ایران
    همسایه آمریکا بود و یا حتی اگه تو قلب اروپا بود و دور و برش شبکه کامل فیبر نوری بود
    سهم ما همین بود که الان هست.

2. 4 کاربر از rioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ardeshir n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان یه سوال
    پینگ ۱۵۰ به 8.8.8.8 خوبه؟

Sent from my ASUS using Tapatalk

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوستان یه سوال
    پینگ ۱۵۰ به 8.8.8.8 خوبه؟

Sent from my ASUS using Tapatalk
    نه زیاد معمولی هست

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

90 درصد حرفات رو قبول دارم.شما می گی خط فیبر رسیده تا پشت خاک اذربایجان یا ارمنستان بعدش می گی همسایه هامون مشکل دارن؟! بالاخره خط اومده یا نه.بعد الان توی امارات که فیبر مقدار زیادی داره توسعه پیدا می کنه.ما اول داخل رو باید درست کنیم بعد بندازیم گردن خارج.شما همین ترکیه که گفته برو توی همین اسپید تست ببین سرورهاش چند برابر ایرانه و برقیه کشور های توسعه یافته که دیگه هیچی .در مورد همین پینگ بین جنوب و شمال ایران چیزی حدود 50 60 تا یا حتی گاهی بیشتر پینگ هست که با فیبر می تونه در حد 5 باشه.خوب وقتی زیرساخت فرسودس کار اصولی واقعی نمیشه دیگه به همسایه چه ربطی داره .همین اختلاف پینگ کلی تاثیر گذار هست.
    تکنولوژی فیبر نوری به دلیل عدم بازار رقابتی تماماً دست شرکت مخابرات ایرانه . مشکل اینجاست که شرکت های اینترنتی علاقه ای به کابل کشی اختصاصی برای مشترکین ندارن و دارن از سرویس مخابرات استفاده میکنن. الان هم که مخابرات داره 150مگابیت اینترنت میده ولی به دلیل قیمت تموم شده اینترنت ، قیمت بسته های اینترنتی بالاست
    در مورد خط فیبر نوری تنها مسیری که خط فیبر نوری داره از امارات میاد از تنگه هرمز و فکر میکنم بندر عباس هست. چیزی که وجود داره کابل هایی که از سمت امارات به ایران اومده تعداد محدودی هستن و ترافیک محدودی رو جوابگو هستن
    طبق تصویر زیر خطوط فیبر نوری مشخص هستن و من کشورهایی رو مد نظرم هست که گفتم. ولی دلیل نمیشه که توی شهرهایی که این خطوط ازش عبور میکنه قابلیت استفاده داشته باشه. ارمنستان و آذربایجان هیچ قرارداد و هزینه ای توی پروژه انجام ندادن

کشورهای طرف قرارداد - آلمان - روسیه - عمان - ایران هستند.

EPEG The New Way

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه ملاحضه بفرمایید . این حرکت اگه انجام بشه کلی تو پهنای باند کشور
    نزدیک به 3.2 ترابایت

بهرحال زمان و هزینه لازمه که بشه سیستم اینترنتی ایران تقویت بشه ولی این قضیه باعث نمیشه که بگیم گرونی منطقی هست یا تعرفه ها منصفانه است. ولی اینترنت خوب اگه ماهی 50 تومن باشه باید چیز خوبی باشه که الان اینطوری نیست !

محتوای مخفی: تصویر بزرگ 

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

تکنولوژی فیبر نوری به دلیل عدم بازار رقابتی تماماً دست شرکت مخابرات ایرانه . مشکل اینجاست که شرکت های اینترنتی علاقه ای به کابل کشی اختصاصی برای مشترکین ندارن و دارن از سرویس مخابرات استفاده میکنن. الان هم که مخابرات داره 150مگابیت اینترنت میده ولی به دلیل قیمت تموم شده اینترنت ، قیمت بسته های اینترنتی بالاست
    در مورد خط فیبر نوری تنها مسیری که خط فیبر نوری داره از امارات میاد از تنگه هرمز و فکر میکنم بندر عباس هست. چیزی که وجود داره کابل هایی که از سمت امارات به ایران اومده تعداد محدودی هستن و ترافیک محدودی رو جوابگو هستن
    طبق تصویر زیر خطوط فیبر نوری مشخص هستن و من کشورهایی رو مد نظرم هست که گفتم. ولی دلیل نمیشه که توی شهرهایی که این خطوط ازش عبور میکنه قابلیت استفاده داشته باشه. ارمنستان و آذربایجان هیچ قرارداد و هزینه ای توی پروژه انجام ندادن

کشورهای طرف قرارداد - آلمان - روسیه - عمان - ایران هستند.

EPEG The New Way

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه ملاحضه بفرمایید . این حرکت اگه انجام بشه کلی تو پهنای باند کشور
    نزدیک به 3.2 ترابایت

بهرحال زمان و هزینه لازمه که بشه سیستم اینترنتی ایران تقویت بشه ولی این قضیه باعث نمیشه که بگیم گرونی منطقی هست یا تعرفه ها منصفانه است. ولی اینترنت خوب اگه ماهی 50 تومن باشه باید چیز خوبی باشه که الان اینطوری نیست !

محتوای مخفی: تصویر بزرگ 
    هزینه که کشور سروتمند دولتی مثل ایران باید تا حالا 10 بار کل کشور رو فیبر می کشید برقیه اش هم میداد همسایه ها برن اونام فیبر بکشن.انحصار که واقعا بده.از اون بدتر الان به نظر من نزدیک ترین مسیر از لحاظ ظاهری ترکیه هست تا روسیه.بعد تکنولوژی فیبر خودش در خال پیشرفت هست و معلوم نسیت مخابرات داره از چه نوع کافور و چه سیستمی استفاده می کنه برای فیبر کشی.یه جا خوندم نوشته بود اگر کمی فیبر خم یا شکسته شود به شدت کیفیت افت می کند.حالا کی بر روی این پروژ ها نظارت می کنه خودش یه وضع افتضاح دیگه ای هست.راستی این فیبر بین امریکا و اروپا رو کی کشیدن و کف اقیانوس هست؟

7. این کاربر از mohandes23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

یه سوال برام پیش اومده در مورد پینگ.من مثلن تست پینگم از سرور 4.2.2.4 160 هست اونوخت سرور 4.2.2.4 مگه در colorado نیست که وسط امریکاست!اونوخت پینگ من با نیویورک توی بتلفیلد 1 چرا 200 تا 250(بدون کاهش پینگ) هست.گیج شدم.

9. این کاربر از mohandes23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال desperanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

حالا همین که اینترنت رو مگاهرتز تحویل نمیدن خوبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

پول و درآمد
    تنها چیزی که برای آقایون تو این کشور و مخصوصا شرکتهای دولتی و وابسته به دولت مهمه همینه.
    واسه همین هم هست که هیچ وقت هیچ طرحی رو بدون لحاظ کردن منافع مادی خودشون در درجه اول، تصویب نمی کنن. این شعارها و وعده هایی هم که میشنویم همش خیالاته.

12. این کاربر از mostafa_gm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان الان این کمپین همسفر که سرعت رو زده آپ تو 16 مگ چقدر سرعت دانلود میده؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

پس احتمالا طرح های شبانه رایگان هم از همه ISP ها برچیده میشه چون شبانه رایگان مخصوص سرویس حجمی هست و برای سرویس نامحدود معنایی نداره
    و این یعنی ضرر چند جانبه برای کاربرها

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •