تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1962 از 2199 اولاول ... 9621462186219121952195819591960196119621963196419651966197220122062 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,611 به 19,620 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    من جز وایمکس چاره دیگه ای ندارم نمیتونم adsl بخرم.سرعتش تو اصفهان چطوره؟ سرعت دانلود 128 یا 512 نهایتش چقدره؟
    مرسی

Sent from my LT26ii using Tapatalk
    لطفا یه راهنمایی کنید!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

فایلی که دانلود کردی رو از زیپ خارج کن و به این اسم تغییر بده web_update-3_5G.tar
    اگه نشد به این فرمت بده web_update-3_5G.bin
    دقیقا همینجوری بزار
    انشالله یکی از این دو تا جواب بده
    متاسفانه قبلا هر دو فرمت رو تست کردم و جواب نداده.قانونا میتونه tar باشه چون وقتی تغییر فرمت میدم محتویات توش رو میشه دید ولی باز هم جواب نداد و روی bin هم که اوکی نشد.از دوستانی که مدل dx350 رو دارن درخواست میکنم اگر کسی با این فریمور اپگرید کرده اطلاع بده و بگه به چه ورژنی رسیده.ورژن فعلی من 2.10.14-g1.5.2 هستش که ماه ها اخرین ورژن بوده

مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

لطفا یه راهنمایی کنید!

سرعت به منطقه خیلی ربط داره اگه خلوت باشه سرعت بهتره.(اگه بتونی از یکی مودم بگیری و تست کنی معلوم میشه)
    من 512 یک ساله داشتم سرعتم تو روز و شب 95 بود.ولی الان 15گیگ یک ماه(512)گرفتم سرعت دانلودش 64 هست.(طرح های ویژه مثل طرح اول من رو روی سرعت بالاتر میبندن)
    البته من اصفهان نیستم اونجا رو نمیدونم.

4. این کاربر از osta_ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سرعت به منطقه خیلی ربط داره اگه خلوت باشه سرعت بهتره.(اگه بتونی از یکی مودم بگیری و تست کنی معلوم میشه)
    من 512 یک ساله داشتم سرعتم تو روز و شب 95 بود.ولی الان 15گیگ یک ماه(512)گرفتم سرعت دانلودش 64 هست.(طرح های ویژه مثل طرح اول من رو روی سرعت بالاتر میبندن)
    البته من اصفهان نیستم اونجا رو نمیدونم.
    پس فکر سرعت واقعی هر سرویسو میده درسته؟
    مثل adsl نیست که خیلی بالاتر خود سرعت اصلی بره؟

داره خودمونی میشه ghadeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

متاسفانه قبلا هر دو فرمت رو تست کردم و جواب نداده.قانونا میتونه tar باشه چون وقتی تغییر فرمت میدم محتویات توش رو میشه دید ولی باز هم جواب نداد و روی bin هم که اوکی نشد.از دوستانی که مدل dx350 رو دارن درخواست میکنم اگر کسی با این فریمور اپگرید کرده اطلاع بده و بگه به چه ورژنی رسیده.ورژن فعلی من 2.10.14-g1.5.2 هستش که ماه ها اخرین ورژن بوده

مرسی
    سلام

دوست عزیز ، اول فایل رو از حالت فشرده خارج کنید بعد فرمت اون رو به gz تغییر بدید. ان شاالله درست میشه ، البته این ورژنی که شما نوشتید آخرین ورژن هست و هنوز ورژن جدیدی نیومده ( احتمالا چون مودم شما آخرین ورژن رو داره اون پیغام خطا ظاهر میشه).
    Last edited by ghadeer; 04-01-2014 at 20:13.

7. این کاربر از ghadeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اقا کسی مودم فروشی نداره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بچه هایی که وایمکس دارن لطفا راهنمایی کنید . چراغ وایرلس مودمم چشمک میزنه . بجز خودم کسی خونه نیست و هیچ دستگاه وایرلسی الان بش وصل نیست ! کسی داره استفاده میکنه یا کسی داره تلاش میکنه پسورد رو -- کنه ؟؟ پسورد خیلی قوی هم دارم .. حساب استفادمم از دستم خارجه ولی چک کردم چیز غیر عادی ندیدم که مثلا یکی گذاشته باشه واسه دانلود .

یک سوال دیگه برنامه ای هست که بشه بش حجم مصرفی رو تو ساعت مشخص چک کرد ؟ میخوام شبانه روجمع نزنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام

دوست عزیز ، اول فایل رو از حالت فشرده خارج کنید بعد فرمت اون رو به gz تغییر بدید. ان شاالله درست میشه ، البته این ورژنی که شما نوشتید آخرین ورژن هست و هنوز ورژن جدیدی نیومده ( احتمالا چون مودم شما آخرین ورژن رو داره اون پیغام خطا ظاهر میشه).
    موضوع اینه که اگر بحث فرمت بود خود مسئولین مبین نت باید این رو درک میکردن و تا بحال با 2 فرمت قبلی که جواب نداده.ضمن اینکه فریمور من میدونم که اخرین بوده و چون دیدم این فریمور روی سایت اومده خواستم اپلود کنم ببینم تغییرات چیست ضمن اینکه فریمور روی سایت مانند قبلیا دیگه ورژن و تاریخ نخورده و کلا چیز جدیدی هست که احتمالا مشکل هم داره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

موضوع اینه که اگر بحث فرمت بود خود مسئولین مبین نت باید این رو درک میکردن و تا بحال با 2 فرمت قبلی که جواب نداده.ضمن اینکه فریمور من میدونم که اخرین بوده و چون دیدم این فریمور روی سایت اومده خواستم اپلود کنم ببینم تغییرات چیست ضمن اینکه فریمور روی سایت مانند قبلیا دیگه ورژن و تاریخ نخورده و کلا چیز جدیدی هست که احتمالا مشکل هم داره
    فریمور برای چی میخواین عوض کنین؟ همین امکانات فعلیشم نصف بچه ها تاحالا استفاده نکردن. اگه خیلی وارد هستین لطفا بم من بگید چطور دوتا موبایل تو خونه رو به قسمتwhitelist اضافه کنم که دیگه نگران ه ک شدن پسورد نباشم ...قسمت مک رو نمیدونم چطور باید پیداکنم.و اضافه کنم

داره خودمونی میشه javid_hector's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    JoNooB

پيش فرض

با سلام .
    دوستان اینم وضعیت ما تو یکی دو هفته اخیر جالبه اینکه قبلا همینجا rssi 59 بوده . مودم از جاش تکون نخورده.
    پشتیبانی هم میگه همه چی درسته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •