با احترام
تیم مدیریت انجمن
مودم TP-8968
DSL
Line Status:Connected
DSL Modulation Type:ADSL_2plus
Annex Type:Annex A
Upstream Downstream Current Rate (Kbps) 511 2048 Max Rate (Kbps) 1223 22888 SNR Margin (dB) 27.6 34.3 Line Attenuation (dB) 15 23.9 Errors (Pkts) 0 0
مکس نت 512 نامحدود دارم. می خوام از مخابرات سرویس محدود بگیرم. شهرستان ها هم Burst rate رو محدود نکردن؟ با سرویس محدود 2 مگ ، چقدر میشه داونلود کرد؟؟
Ping کمتر هم برام خیلی مهمه
Last edited by mahdips3; 30-05-2014 at 02:04.
دوست عزیز فرهنگ شهر کلا فیبر نوری میشه ، شماره هاشم که عوض شدن ( فک کنم 327) ، فقط از مخابرات می تونی بگیری ، کلا مخابرات کافو ها رو اختصاصی کرده برا خودش ، بعثت ولیعصر ، ایرانسل رجائی ، شفیع زاده ولیعصر ، مرزداران ، 35 متری لاله و ... ، امیدوارم که شما بتونین خوب استفاده کنین ، اولش سرویس ما مال شرکت همارا بود ( شفیع زاده) ،راضی بودم ، بعدش برگردان شد به مخابرات ، قطع و وصلی های مکرر ، مخصوصا اواخرا سال گذشته ، دیگه شبا از ساعت 9:30 تا 12 شب کلا تعطیل بود ، خاموش کردن های نیم ساعته مزخرف :|، آی پی های رنج 5 مزخرف که هنوزم مشکلش دارن
، آی پی های expire ، ما که روی آوردیم به وایمکس و رایتل ...
مودم TP-8968
DSL
Line Status:Connected
DSL Modulation Type:ADSL_2plus
Annex Type:Annex A
Upstream Downstream Current Rate (Kbps) 511 2048 Max Rate (Kbps) 1223 22888 SNR Margin (dB) 27.6 34.3 Line Attenuation (dB) 15 23.9 Errors (Pkts) 0 0
مکس نت 512 نامحدود دارم. می خوام از مخابرات سرویس محدود بگیرم. شهرستان ها هم Burst rate رو محدود نکردن؟ با سرویس محدود 2 مگ ، چقدر میشه داونلود کرد؟؟
داداش شما 512 برنزی داری ؟ سرعت چقدر میگیری ؟! دائم یا محدود میشه ؟!مکس نت 512 نامحدود دارم. می خوام از مخابرات سرویس محدود بگیرم. شهرستان ها هم Burst rate رو محدود نکردن؟ با سرویس محدود 2 مگ ، چقدر میشه داونلود کرد؟؟
+ کسی از دوستان لیست قیمت محدود و نامحدود مخابرات رو داره ؟!
512 ماکس نت قبلا 48 تا 50 میداد بعد عید آوردن پایین حدود 40 تا 45 میده. 512 مخابراتم حدود ۶۰ تا میده. کلا ماکس نت زده سیم آخر توسایتش نوشته کاهش قیمت ولی چندتا از اکانتاشو افزایشم داده مخصوصا اون اکانتایی که بیشتر خواهان دارن مثه ژایین ترین اکانتش که 4 گیگ سه ماهه کلاسیک ژارسال 27000 بود بعد عید شد 30000 الانم کرده 33000 واقعا این ماکس نت با اون سرعت افتضاح چجوری این نتیجه رسیده که باید قیمتاشو افزایش بده من موندم. اینا خیلی اعتماد به نفسشون زیاده ......![]()
مکسنت تو روز روشن داره دزدی می کنه قیمت ها 2 الی 3 برابر هستن و کیفیت خدمات افتضاح بدترین isp حال حاظر از تمامی جهات با اختلاف بسیار زیاد به نظر من هر جایی برید بهتر از مکس هست شک نکنید !
کافی هست 1 بار قیمت شرکت های دیگه رو چک کنید تا قضیه دستتون بیاد این شرکت دارخ کلاه برداری عمومی می کنه
بد تر این که معلوم نیست این پول 2 الی 3 برابر سرف چی می شه برای مثال صبانت قیمت هاش تو سرویس های مشابه 10-20 درصد بالاتره ولی در عوض پینگ تایم عالی رو ارائه می ده که تو هیچ شرکتی مشابه نداره تو همه ی بازی ها کلی سرور با پینگ زیر 100 میده ! ولی این مکس نت کلاه بردار فقط پول اضافه می گیره و هر بار که گرونتر می کنه کیفیت سرویس هاش کمتر می شه![]()
همون طور که حبر دارین فرهنگ شهر قیبر نوری شد تلفن هامونم ثبت شدن من الان ثبت نام کردم هزینشم انلاین دادم بعد این که گفته مدارک بدی من باید کجا مدارک ببرم؟ بعدش از من فک کنم ۱۰ تومن باید واسه راه اندازی پول می خواست که نخواست بعدش بعد چند روز فعال می شه؟
همون طور که حبر دارین فرهنگ شهر قیبر نوری شدتلفن هامونم ثبت شدن من الان ثبت نام کردم هزینشم انلاین دادمبعد این که گفته مدارک بدی من باید کجا مدارک ببرم؟ بعدش از من فک کنم ۱۰ تومن باید واسه راه اندازی پول می خواست که نخواستبعدش بعد چند روز فعال می شه؟
کسی نتونست به سوال ما جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)