سلام باند تا 300 چی بگیرم?!
میخام بیس خوبی هم داشته باشه چون رپ زیاد گوش میدم
چندتا با اولویت معرفی کنین که نبود بعدیو بگیرم
پخشم تا 280 چی بگیرم?
خودم تو فکر3750
سلام باند تا 300 چی بگیرم?!
میخام بیس خوبی هم داشته باشه چون رپ زیاد گوش میدم
چندتا با اولویت معرفی کنین که نبود بعدیو بگیرم
پخشم تا 280 چی بگیرم?
خودم تو فکر3750
سلام دوستان کسی آمار آمپ مونو کنوود x811 رو داره؟چجور آمپلییه؟قیمت کارکردش چجوریاس؟ممنون
سلام.براي النترا دي وي دي فابريك 7 يا 8 اينچ چه برندي پيشنهادميكنيد؟
ظاهرا توبازار وينكا،كاسكا،پرونيكس،پرفكت و . . . هست
اگر هم قيمت داريد ويا فروشنده منصف ممنون ميشم معرفي كنيد
مرسي
سلام پخش رو توصیه میکنم کنوود kdc-300uvm بگیرید خیلی خوبه نسبت به قیمتش . hpf lpf و 13باند اکولایزرر و 2 ورودی usb قابلیت تعویض چند رنگ دکمه ها و صفحه اصلی خیلی پخش شکیل و قیمت مناسبی داره 280ت. صدای خیلی خوبی هم داره و 3جفت خروجی rca داره.
برای باند هم من اینارو پیشنهاد میدم :
بیس خیلی زیاد : 7158 jvc
sony 6921
mtx t6c693
یه سوال : شما امپتون چیه ؟؟؟؟ اگه امپ نداشته باشید نمیتونین بیس مورد نظرتون و حجم صدا رو از باند بگیرید تو ولوم بالا صدا خراب میشه.
امپ یچی در حد 150 میذارم
Last edited by alipahlavi; 04-02-2016 at 02:18.
باسلام خدمت اساتید محترم میخواستم بدونم ایا این وات های rms وات واقعی هستند چون من خودم تحصیلاتم در زمینه برق هست و روی ماشینم دو تا امپلی کنوود یکی 847 که بهش یه جفت کامپوننت هرکدوم 80 وات rms و یه جفت 817 و اس20 که روی دو اهم بصورت موازی بسته شده و امپلی دیگه مونوی 8106 هست که بهش دو تا جی بی ال 1000 روی دو اهم بستم طبق محاسبات من توان rms امپلی 847 حدود 300 وات میشه(2×90+2×60) و توان امپلی منو میشه 500 وات(2×250) اینم بگم گین امپلی بدقت تنظیم شده. خوب اگر این توان ها واقعی باشه با برق 12 ولت باطری حدود 65 امپر برق روی حداکثر ولوم میکشه در صورتی که خودم روی حداکثر ولوم امپر گذرنده از سیم رو با امپر متر اندازه گرفتم ماکزیمم امپری که مشاهده شد 42 امپر بود و اگر خطای اندازه گیری رو حداکثر 10 در صدم بگیریم میشه حدود 45 تا 46 امپر که تا 65 امپر 20 امپر اختلاف داره که خودش 240 وات میشه ایا کسی می دونه دلیل این تفاوت چیه؟
سلام
کار کامپوننت چیه؟
باتشکر از شما
سلام دوستان عزیز
من یه سیستم صوتی میخوام حدود قیمت 300 بدون آمپ و ساده ولی میخواستم خروجی خوب و با کیفیت داشته باشه
بیس خیلی زیاد مد نظرم نیست اصلا فقط کیفیت مهمه برام
یه کی از دوستان یه مدل باند هرتز رو معرفی کردن آیا این برند خوبه و معتبر ؟؟
کسی میتونه یه ست خوب معرفی کنه ؟؟
و آیا ضبط پایونیر بهتره یا سونی ؟؟
![]()
دوست عزیز پایونیر یه ضبط داده دارای امپلی فایر داخلی 4*100 وات هست Pioneer 4850FD که فک کنم مناسب باشه واس کسانی که از امپلی استفاده نمیکنن قیمت حدود 400 هزار هست.
ممنون از راهناییتون
خب این که با یه جفت باند خوب میشه همود 600 یا 700 یکمی قیمتش بالا میشه چون ماشین ماله خودم نیست و کسی که میخواد استفاده کنه گفته فقط کیفیت مهمه و بیس و این چیزا مهم نیست براش فقط کیفیتش خوب باشه گفته کافیه
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)