تعرفه پلکانی ﻣﺼﻮﺑﻪ ﻛﻤﻴﺴﻴﻮﻥ ﺗﻨﻈﻴﻢ ﻣﻘﺮﺭﺍﺕ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﺎﺕ هست و همه ISP ها ملزم به اجرای اون هستند
ولی ظاهرا آشنای اول اجرا نمی کنه!
که این خلاف قوانین هست و قابل پیگیری و شکایت
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تعرفه پلکانی ﻣﺼﻮﺑﻪ ﻛﻤﻴﺴﻴﻮﻥ ﺗﻨﻈﻴﻢ ﻣﻘﺮﺭﺍﺕ ﺍﺭﺗﺒﺎﻃﺎﺕ هست و همه ISP ها ملزم به اجرای اون هستند
ولی ظاهرا آشنای اول اجرا نمی کنه!
که این خلاف قوانین هست و قابل پیگیری و شکایت
الان شما تست کردید دیگه؟؟؟
من تست کردم مشکلی نداشت عزیز قبل از شکایت یه بار تست کنید لطفا
سرعت به شدت پایینه!آخه اینا وجدان هم ندارن! یک مشت آدم چی جمع شدن دارن اینترنت مملکت رو اداره میکنن!
این درست نیست بدون اطلاع سرعت آنقدر بیاد پایین! من رو حساب سرعت ضحی کیش طرح رو فعال کردم نه رو حساب سرعت مخابرات!
متاسفانه ملت هم وقتی میخوره تو سرشون تشکر هم میکنند به همین دلایل هست که اینا آنقدر پر رو شدن تو روز روشن دزدی میکنن ولی کسی هم نیست حرفی بزنه!
چند روزه كه از ضحي منتقل شدم به اشناي اول مثل خيليا
و فردا سرويسم تموم ميشه ولي چون زياد از حجمم استفاده نكردم 1 گيگ مونده
اگه سرويسم تموم شه راهي هس كه بتونم اين حجمو به سرويس جديدم اضاف كنم؟
واسه انتخاب سرويس جديد من ميتونم از پنل خود سايت اقدام كنم يا بايد حضوري برم؟
حضوري ادرسش كجاست؟
چرا سرعتارو تو طرح ها نزده 128 نيس چرا
اين طرح رايگانو كسي داره يا سركاريه
دوربين مخفيه؟دست تكون بدم واسه دوربين؟؟؟؟؟؟
یه ملت رو سر کار گذاشتن، قضیه اینه!
نمیدونم تا کی میخوان به این کار ادامه بدن! پنلش رو اگه من طراحی کرده بودم حداکثر 4 روز تموم میشد!
یه سوال از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ما الان زنگ بزنیم 2020 میتونیم از سرویس های دانشجویی (پس پرداخت استفاده کنیم) یا این سرویسا فقط مخصوص کاربرای آشنای اوله؟![]()
آقای پشتیبانی
آشنای اول سرویس بازی آنلاینم داره؟ شما کلا از پینگم پشتیبانی میکنین یا مثل اندیشه میگین پینگ به ما هیچ ربطی نداره؟![]()
امروز دیگه طاقت ام سر اومد و با توپ پر رفتم نمایندگی از شانس بد آشنا بودن نشد حالشو بگیرم
اما خیلی راضی شدم چطور؟
دوستم از من خواست تا مودم رو به همراه کپی کارت ملی براش ببرم و همونجا طرف 10 دقیقه کار رو انجام داد و سرویس رو دوباره راه اندازی کرد
حالا دیگه دارم پرواز میکنم
![]()
تو پنل اشناي اول اين امكان و جود داره كه چند دقيقه قبل از منقضي شدن سرويس قبلي سرويس جديدرو انتخاب كرد
حضوري بايد اقدام كنيم يا از تو سايت هم ميشه؟
دوست عزیز سرویس دانشجویی دیگه کلا تموم شده مدتش می تونید از کمپین نوروزی استفاده کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)