من از روز اوا ازین اطلاعاتی ... بدم می یومد
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
من از روز اوا ازین اطلاعاتی ... بدم می یومد
عمرا دیگه کاشانی موفق باشه...اون یه بار کل مجموعه خوب در اومد در مجموع...وگرنه کاشانی که شق القمر نکرد
کانون هواداران پرسپولیس : كريم باقري در گفت و گویی در خصوص شايعاتي مبني بر حمايت از كانديدايي خاص در انتخابات رياست جمهوري عنوان كرد: راي من شخصي است و اين موضوع به هيچكس ارتباطي ندارد. من از هيچ كانديدايي حمايت نكرده ام.
باقري در خصوص حضور حبيب كاشاني در پرسپوليس اظهار داشت: اميدوارم هر اتفاقي كه قرار است براي پرسپوليس بيفتد زودتر انجام شود تا با خيال راحتتر به فصل بعد فكر كنيم.
بازيكن اسبق تراكتورسازي در خصوص صعود اين تيم به ليگ برتر تاكيد كرد: اين موضوع را به مردم تبريز تبريك ميگويم. آنها حقشان است كه حداقل يك تيم در ليگ برتر داشته باشند و صعود به ليگ برتر حق تراكتورسازي بود
کانون هواداران پرسپولیس : مجید فرخزادی در گفتگویی درباره خبر انتصاب كاشانی به عنوان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: برای مدیر عاملی كاشانی حكمی صادر نشده است و همه احكام را رئیس سازمان تربیت بدنی به عنوان رئیس مجمع عمومی باشگاه صادر خواهد كرد .
عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس ادامه داد : در جلسه هیئت مدیره كه دیروز برگزار شد تصمیم برای مدیر عاملی كاشانی گرفته شد ولی در نهایت حكم ایشان را رئیس سازمان تربیت بدنی صادر خواهد كرد .
مجید فرخزادی افزود : درباره اینكه چرا خبر مدیر عاملی كاشانی منتشر شد باید از سازمان تربیت بدنی سوال كنید .
پایگاه خبری ورزش ایران دیروز اعلام كرد: در نشست هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس كه با حضور نژاد فلاح، حبیب كاشانی ، فرخزادی و محمد آخوندی برگزار شد ، اعضا ضمن قدردانی از تلاش عباس انصاری فرد ، كاشانی را به عنوان مدیر عامل جدید باشگاه پرسپولیس انتخاب كردند.
این درحالی بود كه صبح دیروز رئیس سازمان تربیت بدنی در حكمی حبیب كاشانی را به عنوان عضو جدید هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس منصوب كرد
![]()
کانون هواداران پرسپولیس : علي كريمي پس از پيروزي يك بر صفر تيم ملي برابر امارات عنوان كرد: بازي دشواري بود و امارات براي كسب يك امتياز تدافعي به ميدان آمده بود.
وي ادامه داد: موقعيتهاي زيادي داشتيم و ميتوانستيم گلهاي بيشتري را به ثمر برسانيم اما مهم 3 امتياز بازي بود.
كريمي درباره مصدوميتش اظهار داشت: اين مصدوميت از اواخر فصل گذشته ليگ برتر همراه من است و اميدوارم پس از بازي با كره جنوبي با استراحت كردن و مداوا بهبود پيدا كنم.
اين بازيكن درباره بازي با كره جنوبي گفت: ما اميدوار به صعود هستيم. هيچ چيزي غيرممكن نيست همانطور كه امروز عربستان با 10 بازيكن در سئول يك امتياز از كره جنوبي گرفت ما نيز ميتوانيم مقابل اين تيم نتيجه خوبي بگيريم. ما كمتر از عربستان نيستيم.
كريمي درباره عدم حضور در بازيهاي گذشته به دليل دعوت نشدن از سوي دايي يادآور شد: دوست ندارم درباره گذشته صحبت كنم مهم آينده است و اينكه بتوانيم با صعود به جام جهاني دل هواداران را شاد كنيم.
کانون هواداران پرسپولیس : عليرضا محمد در گفتگویی افزود: استيلي چندين سال مربي پرسپولیس بوده و تجربه بالايي دارد و مي تواند به تيم كمك كند. وي ادامه داد: استيلي از نظر علمي جزو مربيان با دانش كشورمان است كه در كنار تجربه، در موفقيت تيم نیز تاثيرگذار خواهد بود. وي تصريح كرد: باشگاه با مديريت كاشاني بعد از چندين سال به قهرماني ليگ برتر رسيد و بازگشت او نيز به سود تيم است.
وي اضافه كرد: از حضور يك ساله در پيروزي راضي ام و قصد دارم در اين تيم بمانم و با موفقيت در اين تيم همچنان ملي پوش باشم.
محمد خاطرنشان كرد: قطعا با حضور استيلي و كاشاني به قهرماني ليگ خواهيم رسيد و صد در صد پتانسيل اين كار را داريم
کانون هواداران پرسپولیس : سپهر حيدري در گفت و گویی تصريح كرد: خوشحال هستم كه به عنوان يك مدافع تا به امروز پيشنهادهاي خوبي داشتهام اما به احترام هواداران پرسپوليس هيچ مذاكرهاي با تيمها نداشتهام و همه چيز را به آينده موكول كردهام.
وي در خصوص علل ناكاميهاي پرسپوليس گفت: همه در اين ناكامي سهيم هستيم. ما يكدل نبوديم و احترامها در تيم از بين رفته بود و حتي رفاقتها دچار مشكل شده بود. به همين دليل به نتيجه لازم نرسيديم.
حيدري يادآور شد: هرگز نگفتهام مديريت دليل اصلي ناكاميهاي ما بود چون ميدانم هر كس به اندازه خود در اين تيم زحمت كشيد
کانون هواداران پرسپولیس: مسئولان باشگاه ملوان با پژمان نوري صحبت كرده اند تا فصل آينده با پيراهن اين تيم به ميدان برود. محمد احمدزاده با تاييد اين موضوع اظهار داشت: خودم با پژمان نوري صحبت كردم و قرار است اين بازيكن تا پايان هفته پاسخ نهايي را به من بدهد. سرمربي ملوان در مورد بازگشت مازيار زارع گفت: اگر او بخواهد برگردد قدمش روي چشم. ملوان خانه مازيار است و دوست نداشتيم او از تيم ما جدا شود. با اين حال حاضريم براي بازگشت اين بازيكن پيش قدم شويم. البته ما هيچ مذاكره اي با اين بازيكن نداشته ايم به اين دليل كه احتمال اينكه او بين پرسپوليس و ملوان؛ تيم ما را انتخاب كند كم است. احمدزاده در مورد اينكه ملوان پول كافي براي جذب پژمان نوري را دارد يا نه گفت: تمام بازيكناني كه مي خواهند به تيم ما برگردند مي دانند از نظر مالي به ضررشان تمام مي شود. البته نوري اين مسئله را مي داند و تصميم با خودش است.
کانون هواداران پرسپولیس: مربي دروازهبانان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بايد در عرصه مديريت و مربيگري به ثبات رسيد تا موفق شد. احمدرضا عابدزاده در مورد شايعه حمايت وي از يكي از كانديداها اظهار داشت: هنوز تصميم خود را نگرفتهام و اينكه گفته ميشود از فرد خاصي حمايت كردهام را تكذيب ميكنم.
عابدزاده درباره شرايط خودش عنوان كرد: كار خودم را انجام ميدهم و به كسي كار ندارم. البته حدود 80 ميليون از پرسپوليس طلب دارم كه در قراردادم ذكر شده است و بايد پرداخت شود. تمام وجودم را براي پرسپوليس گذاشتهام و همه ميبينند كه چگونه در تمرينات اين تيم از جان مايه ميگذارم. عابدزاده جايگاهش در قلب مردم است و مردم خودشان بهتر از هركس ديگري مسائل را درك ميكنند.
وي در مورد بازگشت حبيب كاشاني به پرسپوليس خاطرنشان كرد: من با افراد كار ندارم و پرسپوليس برايم مهمتر است. اگر كسي هم مديرعامل ميشود بايد به خاطر مردم به پرسپوليس فكر كند نه به خودش.
عابدزاده ادامه داد: بايد در عرصه مديريت و مربيگري به ثبات رسيد تا موفق شد و نميشود با تعويض مكرر مديرعامل و كادرفني به موفقيت رسيد
کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ، تیم پیروزی را محکوم کرد تا نخستین دیدار خانگی خود در لیگ نهم را در یکی از استانهای مجاور برگزار کند.
به گزارش واحد مرکزی خبر، به سبب بروز تخلفات تماشاگران منتسب به تیم پیروزی مبنی بر سردادن شعارهای ضد اخلاقی به مسئولان باشگاه و کادر تیم در مسابقه با تیمهای فوتبال الشباب عربستان و همچنین تیم بنیاد کار ازبکستان ، کمیته انضباطی همه لیدرهای تیم فوتبال پیروزی را تا اطلاع بعدی از ورود به همه ورزشگاهها محروم کرد.
همچنین کمیته انضباطی تیم فوتبال پیروزی را محکوم کرد تا نخستین دیدار خانگی خود را در یکی از استانهای مجاور برگزار کند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)