نه خیر نمیره کمیسیون
شما راحت پست کنید و تاریخ اعزامتون به زودی میاد
نه خیر نمیره کمیسیون
شما راحت پست کنید و تاریخ اعزامتون به زودی میاد
آموزشی اصلا معلوم نیست کجا بیفتی،الآن که هوا سرده هرجا بری باید دنبال بخاری بگردی،خدمت خوشبختانه اینقدر هست که که تمام فصول سال رو یکی یه بار رد میکنه و دوباره چنتا فصل تکرار میشه برات تا وقتی سربازیت تموم شه !توی خدمت وسایل سرمایشی و گرمایشی برای سربازان فراهمه اصلا نگران نباش
من دلداریت میدم،شما وقتی از آموزشی برگردید فقط 28 ماه دیگش مونده(این از دوماهش که زود پرید)بعد که 4 ماه خدمت کردید تازه میشید 24 ماه خدمت و اون موقع خودت رو با کسی که تازه رفته سربازی مقایسه کن که زود تموم شه
عمو جوووونم رفتی برا خودت 2 سال گشتی باید اضافه خدمت هم داشته باشی
احتمال داره ببخشنش این شش ماه رو
من از هرکسی اضافه دفترچه داشته پرسیدم گفتن که بخشیده شده تا الآن،هر وقت شروع کنی دیر نیست![]()
من فردا می خوام دفترچه بفرستم
بنظرتون اسفند اعزام میشم؟
بعیده ولی ناممکن نیست اینجاس که باید بگی هر چی خدا خواست و بری دفترچه پست کنی ولی در کل هرچی زود تر پست کنی احتمالش بیشتره![]()
Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 15-01-2014 at 15:53. دليل: ویرایش ...
سلام دوستان عزیز
یه مشکل جدی برام پیش اومده خیلی نگران شدم
من معاف از رزم بودم ولی چون در تاریخ اعزام غایب بودم درخواست اعزام مجدد دادم
برام برگه اومده توش نوشته وضعیت جسمانی سالم!!!
در صورتی که من مشکل پزشکی دارم و معاف از رزم هستم
رفتم نظام وظیفه گفتند چون غایب بودی سابقه معاف از رزمت پاک شده وباید از داخل خدمت برای پزشکی اقدام کنی!!!
حالا من با این وضعیت بیماریم چطوری خدمت برم؟
سرمای زمستان و تمرینات نظامی برای بیماریم ضرر داره
اگه اونجا بیماریم شدیدتر بشه کی جواب منو میده؟
به نظرتون میتونم در دوره آموزشی برای معافیت اقدام کنم؟
خدا ازشون نگذره![]()
سلام دوستان به نظرتون الان برای عقب انداختن سربازی اقدام کنم دیر نیست ؟
من اعزامم اول اسفند می خوام بندازم اول اردیبهشت
الان برای اونایی که اول اسفند افتادن معلوم شده کجا افتادن ؟
دوستان کسی تازگی ها دفترچه فرستاده؟ یک اسفند اعزام خوردین؟
اگه بخوای که میندازن عقب ، به نفع اونا.
ولی اصلا همچین اشتباهیرو نکن چون اگه اول اسفند بری هم خدمتت 21 ماه حساب میشه و هم به دوره طلایی میخوری. و اگه اردیبهشت بری 24 ماه باید خدمت کنی و مرخصی هم اگه دوست داشته باشن میدن.
نه اصلا دیر نیست!اتفاقا با شرایط و جوی که به وجود اومده احتمال خیلی خیلی زیاد با درخواست تمدیدت موافقت میشه فقط این رو بدون که اردیبهشت خدمت 24 ماه میشه و به نوعی 6 ماه از خدمت خودت رو عقب میندازی
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)