تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1960 از 2403 اولاول ... 9601460186019101950195619571958195919601961196219631964197020102060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,591 به 19,600 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

در آغاز فعالیت lilipit70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

واسه منم سرعتم به شدت افت کزده نهايت سرعتم 30تا50 ميشه؟
    من سوالم اينکه الان بخوام از تعرفه هاي آشناي اول استفاده کنم بايد حضوري به مخابرات مراجعه کنم يا زنگ بزنم 2020 فعال ميکنن بعد مثل اين طر حهاي دانشجويي و نوروزي رو قبض تلفن حساب ميکنن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه samin_panahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

واسه منم سرعتم به شدت افت کزده نهايت سرعتم 30تا50 ميشه؟
    من سوالم اينکه الان بخوام از تعرفه هاي آشناي اول استفاده کنم بايد حضوري به مخابرات مراجعه کنم يا زنگ بزنم 2020 فعال ميکنن بعد مثل اين طر حهاي دانشجويي و نوروزي رو قبض تلفن حساب ميکنن؟
    جواب سوالاتون رو نمی دونم اما پرداخت روی قبض براتون گرونتر در میاد
    اگه الان پول دستت هست پیش پرداخت کنی به صرفه تره

اگه نباشه جاش خالی می مونه samin_panahi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سوال دیگه ای از شما Sat_Sat عزیز دارم

من اینترنتم 256 هست
    اگر به 1M تغییر بدم مشکلات قطع و وصل و افت سرعتم کامل حل می شه؟ سرعت دانلود 1M چقدره؟
    برای تغییرش باید چکار کنم؟ مودم رایگان هم تعلق می گیره بهم؟ و اینکه حجم باقیمونده از این حسابم چی می شه؟
    داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان فقط شما یه چیزی بگید، کسی هست که ضحی کیش طرح داشته و سرعتش طی این انتقال به آشنای اول کم شده و بعد رفته تغییر تعرفه داده ، منظورم تعرفه ی جدید آشنای اول فعال کرده؟ چه بلایی سر سرعتتون اومد؟
    افزایش پیدا کرد؟لطفا با ذکر طرح بگید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان لطفا از این لینک شکایت انجام بدید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام
    من ازانديشه سبز سرويس 256 محدود داردم . مركز 8 مخابرات تو بلوارمعلم هستم . چند هفته است كه سرويسم مرتب قطع و وصل ميشه به خصوص ساعات شب . دراين ساعات سرعت دانلودم خيلي نوسان داره يعني بين 5 تا 80 كم وزياد ميشه. اما بيشتر قطع شدن منو اذيت ميكنه.ازاساتيد محترم چند تاسوال دارم:
    آيا اين قطعي وپايين بوده سرعت به خصوص دربعضي ساعات مربوط به انديشه هست يا مشكل همه سرويس دهنده ها؟
    تقسيم پهناي باندي كه تو هرمحل انجام ميشه رو از كجا ميشه متوجه شد؟ منظورم اينه كه من با چند نفر اين پهنا رو شريكم؟
    تو منطقه بلوار معلم با پيش شماره 8 به نظرشما كدوم شركت مناسبتره؟ مصرف معمولي با ماهانه4 گيگ دانلود دارم
    به نظرشما اصلا ارزش داره ispرو عوض كنم يا همشون همين وضع رو دارن؟
    ببخشيد اگرسوالا زيا دشد.باتشكر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سوال دیگه ای از شما Sat_Sat عزیز دارم

من اینترنتم 256 هست
    اگر به 1M تغییر بدم مشکلات قطع و وصل و افت سرعتم کامل حل می شه؟ سرعت دانلود 1M چقدره؟
    برای تغییرش باید چکار کنم؟ مودم رایگان هم تعلق می گیره بهم؟ و اینکه حجم باقیمونده از این حسابم چی می شه؟
    سلام مودم رایگان به سرویس های 1 ساله با ترافیک 5 و 8 تعلق می گیره
    شاید مشکل قطعی زیاد شما از نویز خطتون باشه ولی سرعت 1 مگ حداقل روی 120 هست هم تو روز و هم شب ساعت رایگان
    برای تغیرش می تونید هم زنگ بزنید 2020 بعدش شماره 1 روز بگیرید و با دوستان بخش فروش صحبت کنید هم می تونید حضوری برید یکی از برند شاپ ها الفنی روی قبض هست و لی حضوری می تونه همون موقع هم پرداخت کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ممنون ازشما
    از این جهت این رو گفتم که تو سایت خود آشنای اول سرویس های زیر ارائه شده هست
    یک موضوع دیگه هم اینکه، طبق جدول پایین تعرفه خرید پهنای باند اضافه به صورت پلکانی هست (تا اونجایی که می دونم این قانون تو همه ISP اجرا میشه)
    ولی چیزی که تو پنل فعلی آشنای اول می بینیم، تعرفه عادی هست، یعنی فرقی نداره شما 1 گیگ یا 100 گیگ اضافه بخرید و
    قیمت هر گیگ یکسان و 38,880 ریال محاسبه میشه

امیدوارم این پنل به زودی آپدیت و این قضیه دانلود شبانه هم حل بشه
    منم امیدوارم که این مشکلات هر چی زودتر حل بشه

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان فقط شما یه چیزی بگید، کسی هست که ضحی کیش طرح داشته و سرعتش طی این انتقال به آشنای اول کم شده و بعد رفته تغییر تعرفه داده ، منظورم تعرفه ی جدید آشنای اول فعال کرده؟ چه بلایی سر سرعتتون اومد؟
    افزایش پیدا کرد؟لطفا با ذکر طرح بگید.
    دوست عزیز تا جایی که من می دونم ضحی کیش مثل باقی شرکتها پهنای باند مشترک رو باز می زاشت ولی این کار تو مخابرات برای یوزر های ضحی کیش اتفاق نیوفتاد حالا اگه سیاستشون عوض شه نمی دونم ولی یوزر های خود ما مشکلی با سرعت از همون اول نداشتن حتی با وجود این همه یوزر طرح دانشجویی که اکثرا 1 مگ و 2 مگ گرفتن

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

وعده سر خرمن

شما از حرف من چنین برداشتی کردی ؟!!!! بنده الان مخابرات هستم که عزیز .

بنده فرمودم هر چی بدبختی می کشیم از همین مخابراته.

کاربرای ضحی یکدفعه از آسمون نیفتادن که. یعنی طی این مدت ، مخابرات خبر داشت که باید پذیرای کاربرای ضحی باشه یه برنامه ریزی نداشت تا اینجوری به مشکل نخوره ؟ بماند حالا این خیل عظیم کاربرای مخابرات اندیشه که باید اضافه شن و چه مشکلاتی که اون زمان پیش بیاد.
    بعد می گید پهنای باند نداریم. بعدشم هیچوقت نامحدود قرار نمی دید تا فقط پول پارو کنید . هیچ گزینه ی دیگه ای هم برای کاربرای نت استان نمی مونه تا اونو انتخاب کنن .
    اندیشه که پورت نداره - شاتل که دانلود نمیشه کرد - پارسم قیمتهای نجومی .
    دروغ میگم ؟
    این که این کار بدون برنامه ریزی بود منم موافقم ولی خوب اونی که باید تصمیم بگیره و تصمیمش هم عملی می شه من نیستم عزیز

در مورد دانلود نامحدود باید عرض کنم که من خودم بیشتر از شما راغبم به سرویس نامحدود ولی خوب به همون دلیلی که در بالا فرمودم تصمیم گیرنده من نیستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •