واسه منم سرعتم به شدت افت کزده نهايت سرعتم 30تا50 ميشه؟
من سوالم اينکه الان بخوام از تعرفه هاي آشناي اول استفاده کنم بايد حضوري به مخابرات مراجعه کنم يا زنگ بزنم 2020 فعال ميکنن بعد مثل اين طر حهاي دانشجويي و نوروزي رو قبض تلفن حساب ميکنن؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
واسه منم سرعتم به شدت افت کزده نهايت سرعتم 30تا50 ميشه؟
من سوالم اينکه الان بخوام از تعرفه هاي آشناي اول استفاده کنم بايد حضوري به مخابرات مراجعه کنم يا زنگ بزنم 2020 فعال ميکنن بعد مثل اين طر حهاي دانشجويي و نوروزي رو قبض تلفن حساب ميکنن؟
جواب سوالاتون رو نمی دونم اما پرداخت روی قبض براتون گرونتر در میاد
اگه الان پول دستت هست پیش پرداخت کنی به صرفه تره
سوال دیگه ای از شما Sat_Sat عزیز دارم
من اینترنتم 256 هست
اگر به 1M تغییر بدم مشکلات قطع و وصل و افت سرعتم کامل حل می شه؟ سرعت دانلود 1M چقدره؟
برای تغییرش باید چکار کنم؟ مودم رایگان هم تعلق می گیره بهم؟ و اینکه حجم باقیمونده از این حسابم چی می شه؟
دوستان فقط شما یه چیزی بگید، کسی هست که ضحی کیش طرح داشته و سرعتش طی این انتقال به آشنای اول کم شده و بعد رفته تغییر تعرفه داده ، منظورم تعرفه ی جدید آشنای اول فعال کرده؟ چه بلایی سر سرعتتون اومد؟
افزایش پیدا کرد؟لطفا با ذکر طرح بگید.
دوستان لطفا از این لینک شکایت انجام بدید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من ازانديشه سبز سرويس 256 محدود داردم . مركز 8 مخابرات تو بلوارمعلم هستم . چند هفته است كه سرويسم مرتب قطع و وصل ميشه به خصوص ساعات شب . دراين ساعات سرعت دانلودم خيلي نوسان داره يعني بين 5 تا 80 كم وزياد ميشه. اما بيشتر قطع شدن منو اذيت ميكنه.ازاساتيد محترم چند تاسوال دارم:
آيا اين قطعي وپايين بوده سرعت به خصوص دربعضي ساعات مربوط به انديشه هست يا مشكل همه سرويس دهنده ها؟
تقسيم پهناي باندي كه تو هرمحل انجام ميشه رو از كجا ميشه متوجه شد؟ منظورم اينه كه من با چند نفر اين پهنا رو شريكم؟
تو منطقه بلوار معلم با پيش شماره 8 به نظرشما كدوم شركت مناسبتره؟ مصرف معمولي با ماهانه4 گيگ دانلود دارم
به نظرشما اصلا ارزش داره ispرو عوض كنم يا همشون همين وضع رو دارن؟
ببخشيد اگرسوالا زيا دشد.باتشكر
سلام مودم رایگان به سرویس های 1 ساله با ترافیک 5 و 8 تعلق می گیره
شاید مشکل قطعی زیاد شما از نویز خطتون باشه ولی سرعت 1 مگ حداقل روی 120 هست هم تو روز و هم شب ساعت رایگان
برای تغیرش می تونید هم زنگ بزنید 2020 بعدش شماره 1 روز بگیرید و با دوستان بخش فروش صحبت کنید هم می تونید حضوری برید یکی از برند شاپ ها الفنی روی قبض هست و لی حضوری می تونه همون موقع هم پرداخت کنید
منم امیدوارم که این مشکلات هر چی زودتر حل بشه
دوست عزیز تا جایی که من می دونم ضحی کیش مثل باقی شرکتها پهنای باند مشترک رو باز می زاشت ولی این کار تو مخابرات برای یوزر های ضحی کیش اتفاق نیوفتاد حالا اگه سیاستشون عوض شه نمی دونم ولی یوزر های خود ما مشکلی با سرعت از همون اول نداشتن حتی با وجود این همه یوزر طرح دانشجویی که اکثرا 1 مگ و 2 مگ گرفتن
این که این کار بدون برنامه ریزی بود منم موافقم ولی خوب اونی که باید تصمیم بگیره و تصمیمش هم عملی می شه من نیستم عزیز
در مورد دانلود نامحدود باید عرض کنم که من خودم بیشتر از شما راغبم به سرویس نامحدود ولی خوب به همون دلیلی که در بالا فرمودم تصمیم گیرنده من نیستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)