تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 435 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206246296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 4342

نام تاپيک: Resident Evil 4

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

فايل DInput8.dll رو تو مسير نصب بازي كپي كن مشكلت حل ميشه.
    لينك دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته از ورژن شماره 2 MouseAim بايد استفاده كني يعني فايل بالا رو ورژن شماره 2 جواب ميده اگه MouseAim كه داري ورژن 2 نيست از اينجا ميتوني ورژن 2 رو دانلود كني
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فایل جدیدا پاک شده.
    توی همین تاپیک سرچ کن یک لینک دیگه ازش هست.
    از کیوورد رهیافت استفاده کن.
    آقا اين كيوورد رهيافت چيه ؟
    نميشه يكجايي اين راهنماي رزيدنت اوبل رو آپلود كني
    هي ميخوام حذفش كنم ميبينم حيفه خيلي مرحله اومدم جلو

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

خوب راجع به Ada و مدلش که دوست عزیزم زحمتشو کشیدن بگم که....
    خود Ada ژاپنی الاصل نیست .. بلکه اوراسیایی (Eurasian) است... یعنی دو رگه ی اروپایی و آسیایی ( که من خیلی خوشم میاد !!)

دست مدلش هم درد نکنه ! اون هم کلی سختی کشیده تا این Ada ای که می بینید , درست و حسابی از آب درآد..
    اگه می بینید خوشگل نیست شاید به خاطر اینه که مجبور شده مثل Ada بپوشه و مو هاشو اونجوری کنه اینجوری به نظر میاد .

کلاً من ارادت خاصی به Ada و مدلش و ... دارم !!! (شوخی)

Banned S A M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    پشت مانیتور خونمون اســپــم ها : 0

پيش فرض

میگم اویل 4 اون مرده که هست غریبه کیه و چی کارست و اون اسلحه های جدید نمیاره؟

داره خودمونی میشه remigolian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    khoramabad

پيش فرض

با سلام
    ما الان با اون دختر هستيم و الان گير اون پازل هستيم كه شكلش هم روي اون در هستش ولي هر كاري مي كنيم درست نميشه ؟؟

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اون آقا مرچنت هست كه ميتوني ازش اسلحه بخري و اشياء قيمتي اي رو كه در طول بازي بدست اوردي رو بهش بفروشي و همچنين ميتوني اسلحت رو آپگريد كني.در ضمن در طول بازي يه چندتايي اسلحه جديد باز ميشه كه ميتوني اونا رو از مرچنت بخري

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

12

با سلام
    ما الان با اون دختر هستيم و الان گير اون پازل هستيم كه شكلش هم روي اون در هستش ولي هر كاري مي كنيم درست نميشه ؟؟
    Wonderful: من که برای اولین بار به راحتی تمام تونستم در کمترین زمان ممکنه ردش کنم.(نه فقط من بلکه خوره های اویل)
    از راهنمایی که این زیر نوشتم استفاده کنین.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    همونطوری که میدونید شکل کامل پازل به صورت زیره:
    3 2 1
    6 5 4
    9 8 7

به ترتیب از راست به چپ با زدن ضربدر روی قطعات 4, 7, 8, 9, 6, 3, 1, 7, 9 به سرعت میبینید که پازل تموم میشه.
    یادتون باشه که از راست به چپ یعنی از عدد چهار و بعد هفت و ........... تا نه باید روشون ضربدر بزنید.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    در آخر اون تکه پازلی رو که دارید قرار بدید تا در باز بشه.
    راهنمایی اضافه: داخل اتاقی که باز شده بشید. همون اول رو به روتون باید یه شی قیمتی باشه. حالا برید سمت راست. اینجایی که هستید یک صندوق هست که محتوی یه مدال هست. قبل از باز کردن صندوق از سمت راستتون که فکر کنم خشاب باید باشه ورش دارید. حالا صندوق رو باز و مدال را بردارید. حالا یکی از این هیولاهایی که لباس آهنی داره میاد دنبال شما! چرا وایستادی منو نگاه می کنی! فرار کن!!!! زمانیکه دارید فرار می کنید مراقب مجسمه هایی که میفتن باشید!

امیدوار خوب توضیح داده باشم.
    اگه مشکلی داشتی بپرس.
    Last edited by resident; 19-08-2007 at 16:09.

داره خودمونی میشه remigolian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    khoramabad

پيش فرض

Wonderful: من که برای اولین بار به راحتی تمام تونستم در کمترین زمان ممکنه ردش کنم.(نه فقط من بلکه خوره های اویل)
    از راهنمایی که این زیر نوشتم استفاده کنین.

همونطوری که میدونید شکل کامل پازل به صورت زیره:
    3 2 1
    6 5 4
    9 8 7

به ترتیب از راست به چپ با زدن ضربدر روی قطعات 4, 7, 8, 9, 6, 3, 1, 7, 9 به سرعت میبینید که پازل تموم میشه.
    یادتون باشه که از راست به چپ یعنی از عدد چهار و بعد هفت و ........... تا نه باید روشون ضربدر بزنید.
    در آخر اون تکه پازلی رو که دارید قرار بدید تا در باز بشه.
    راهنمایی اضافه: داخل اتاقی که باز شده بشید. همون اول رو به روتون باید یه شی قیمتی باشه. حالا برید سمت راست. اینجایی که هستید یک صندوق هست که محتوی یه مدال هست. قبل از باز کردن صندوق از سمت راستتون که فکر کنم خشاب باید باشه ورش دارید. حالا صندوق رو باز و مدال را بردارید. حالا یکی از این هیولاهایی که لباس آهنی داره میاد دنبال شما! چرا وایستادی منو نگاه می کنی! فرار کن!!!! زمانیکه دارید فرار می کنید مراقب مجسمه هایی که میفتن باشید!

امیدوار خوب توضیح داده باشم.
    اگه مشکلی داشتی بپرس.
    سلام متشكرم كه ما را راهنمايي كرده ايد من آن پازل را حل كردم واينجا گير كردم
    يك جايي هست پيش اون اژدها كه آتش از دهنشون مياد بيرون هركاري كردايم نشد ؟؟؟
    Last edited by remigolian; 19-08-2007 at 22:28.

اگه نباشه جاش خالی می مونه keylogger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

نمي دونم چرا اون زامبي ها ( البته توي بازي ميگه كه اونا زامبي نيستند ) اصلا با وسايل فروش كاري ندارند !
    يه بار گذاشتم تعقيبم كنن تا نزديكي ي ان اسلحه فروش رفتم ولي اونا اصلا طوري از كنارش رد شدن كه انگار اصلا يه آدم اونجا نيست البته شايد هم خود اسلحه فروش تحت سلطه ي سدلر هستش و به ما اسلحه هاي خراب ميفروشد!!!!!!!!!!؟؟!؟!؟!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bache pooldar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    كرمانشاه

پيش فرض

سلام به همگی
    مدتیه هنگ کردم تو معنی Biohazard هر چی تو دیکشنری گشتم پیدا نکردم( شما هم نگردید که پیدا نمیکنید) حالا راستی Biohazard به چه معنی هستش؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •