تو تبریز تو جاده ی تبریز آذرشهر ایرنسل یه آنتنی میدهآدم میکفه
![]()
تو این جاده اکثرا Tci لرزش آنتن داره بعضی جاهام جز 2 - 3 خط زیاد آنتن نمیدهتالیام که کلا تو این جاده آنتن نداره
![]()
تو تبریز تو جاده ی تبریز آذرشهر ایرنسل یه آنتنی میدهآدم میکفه
![]()
تو این جاده اکثرا Tci لرزش آنتن داره بعضی جاهام جز 2 - 3 خط زیاد آنتن نمیدهتالیام که کلا تو این جاده آنتن نداره
![]()
با این حرفت کاملا موافقم
اگه همچین کاری میکرد دیگه مخابرات حرفی واسه گفتن نداشت جلوی ایرانسل.![]()
ای خدا شکرت...
آخه شما که اینقدر سنگ سیم کارتهای دولتی رو به سینه میزنید دیگه چیکار ایرانسل دارید برید با همون سیم کارت دولتیتون حال کنید که اگه یه سیم کارت خالیش رو اگه دستتون بگیرید کلاش سرتون رفته... سیم کارتی که اصلاً معلوم نیست تعرفش چنده و هزار و یه عیب دیگه داره اما ایرانسل چی همه چیزش رو رو کرده کنترل حساب اینترنتیش که یه تومن رو هم نشون میده تعرفش معلومه اینترنتش حرف نداره MMs هم همینتور 130 هم مشکلی نداره فقت شلوغه درد 130 تنها بخور تو جون دولتی وقتی دولتی مشکل داره شما چیکار میکنی بجز اینکه دندون روی جگر بزاری کار دیگه ای میتونی بکنی... یه چیز دیگه تا حالا یه سری به اون سایت مسخرش زدی تو سایت ایرانسل که میری کیف میکنی....
هنوز بگم!!!
Last edited by emprator_kochak; 06-05-2007 at 10:25.
شرح مبلغ(ریال) شهری 0 بین شهری 0 جابجایی 0 پیام کوتاه 0 رومینگ بین الملل 0 خدمات ویژه 10000 آبونمان 12600 خارج از کشور 0 سایر هزینه ها 0 مالیات 1356 صورتحساب این دوره 23956 بدهکاری پیشین 572 بستانکاری پیشین 0 کسر هزار ریال 528 مبلغ قابل پرداخت 24000
این فیش آخرین دوره خط من است برای تاریخ اول بهمن تا اول فروردین
زمانی که سیم کارت من هنوز صفر بود !!!!
این نوشته یکی از بروبچیه که با سیم کارت دولتی حال میکنه تویه یه تاپیک نوشته بودش منم کپیش کردم مخالفان ایرانسل ببینن....
كدوم خط مسافر كشي مي كني ؟نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
![]()
اگر امكان داره در طول مسير امتحان كن ببين همه جا همون جوري كه ميگي آنتن ميده و ميشه باهاش زنگ زد يا نه.........
من ديروز تو نارمك 10 بار به داداشم كه ايرانسل داره زنگ زدم 1 دفعه اش هم كه گرفت صدا رد وبدل نميشد!![]()
گول آنتن فول و اين چيزا رو نخوريند ...
![]()
![]()
![]()
اين جا هم بوش مياد![]()
براي اين كه نصف پست ها براي تعريف و تمجيد از ايرانسل توسط شما داره هرز ميره ...نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ما كه خداييش خسته شديم.... هر روز چند ساعت اين ايرانسل قطعه!
و روي صفحه مي نويسه: emerg.calls.only
آقا راستي چرا 118 و 110 و ... رو نمي گيره؟
بجاش شماره هاي ضروري خارج كشور رو ميگيره... مثلا: 911 و 112 و ....
درسته يا من دارم اشتباه مي كنم؟ ( سيم كارت من اعتباريه!)
بعضی از شماره ها را برای مخابرات هست نمیگیره مثل 118 و 119 ولی 110 و 115 و 125 رو میگیره
112 هم بین المللی هست، تماس اضطراری !!
دیدی گفتم بو میاداين جا هم بوش مياد
حال بگید سرما خوردم بو نمیاد بهانه بیارین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)