سلام
شما یه بار دیگه عکس اول نگاه کن سرعت افراد دیگه هم جلوش زده
در مورد فایروال بگم که من فایروال ندارم
ممکنه فایروالک خود ویندوز این کار بکنه ؟
ممنون از شما![]()
سلام
شما یه بار دیگه عکس اول نگاه کن سرعت افراد دیگه هم جلوش زده
در مورد فایروال بگم که من فایروال ندارم
ممکنه فایروالک خود ویندوز این کار بکنه ؟
ممنون از شما![]()
سلام.
یک لینک تورنت پر سید از این فیلم
میخواستم و خواهشا توی فایل Info تورنت چیزی به نام سابتایتل انگلیسی هم باشه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم تورنت یافتم اما اینکه پرسید بود و......... نمیدونم !
کلا با تورنت مشکل دارم .
منظورت این تصویر نیست؟
من اینجا فقط برای افراد دیگر سرعتی که شما ازش دریافت داری و سرعتی که ارسال می کنی و ip و نرم افزار و توضیحی در مورد شخص و بخش ها و در صد کامل بودن و یک بخش که مشخص نیست چیه می بینم .نکته ای مربوط به سرعت طرف مقابل نمی بینم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهتر از این که بشه بهش اعتماد کرد از لحاظ سالم بودن پیدا نکردم( چند تا دیگر بود ولی بدون متن و زیپ شده بود)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
سرعت من تو Azureus معمولا 50 هستش می خواستم ببینم در صورت اضافه کردن دوستان سرعت بالاتر میره یا نه چون با IDM معمولا 60 تا 64 دانلود میکنم!
ممنون میشم دوستان کمک کنند.
اگر ip و پورت کاربری که داره همان فایل رو پلود می کنه و پهنای اپلودش خالیه رو وارد کنی و وارد لیست بشه می تونه سرعت بیشتر بهت بده.
آقا من یه اینترنت ماهواره ای داره پسر خالم ... سرعت دانلودش 200 Kbs هست ... اما تورنت اصلا دانلود نمیکنه !
مشکل پورته ؟! اگرم فایروالو آف کنم بازم نشه چی کار باید بکنم ؟
نه تصویری از تورنت نه تصویری از وضعیت سرعت .....
علم غیب من نمی تونم جواب بدم.باید یک چیزی باشه مه بشه راهنمایی کرد.
سلام
منم سرعت دانلودم خیلی پایینه (البته سرعت دانلود غیر تورنتم 1مگابیت است) . اچندتا نرم افزار هم استفاده کردم ولی فایده نداشته !!
اینم عکسا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدراستی من برای وصل شدن به اینترنت باید از پ-ر-ک-س-ی استفاده کنم . بدون اون نمیشه !!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق
اول از همه مشکل پورت داری که تو مقاله ای که بخش مقالات هست روش حلش رو نوشته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم باید تنظیمات پ ر و ک سی رو در نرم افزار وارد کنی(تو تنظیماتش یک بخش داره)
یم مشکل در utorrent1.8 build 11830
من هر بار که برنامه را کاملن میبندم و حتی بیست دقیقه بعدش ریستارت کنم٫ وقتی ویندوز دوباره بالا بیاد و utorrent رو اجرا کنم میبینم که تورنتها بحالت inactive در اومده و باید بذارم بیش از 20 تورنت همه check بشه که هم تا حدود یکساعت باعث کندی شدید سیستم میشه و هم هارد رو مستهلک میکنه موندم اشکالش از چیه که مدتیه اینجوری شده؟
اصل تنظیماتی که تا بحال دست زدم یکی نصب پچ tcpip.sys مخصوص sp3 بوده و دیگری بالا بردن تعداد connectionها به 10000 برای برنامه و تعداد 1000 برای هر تورنت بوده که فکر نکنم اصلن مربوط به مشکلم باشه
راه حلی سراغ دارین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)