من همون ترکیب خفنی رو که همیشه میگم بیار
سندکینگ
تاید هانتر
مگناتوار
لیچ
میتونی چون ap آزاده بشه
سندکینگ
اومی نایت
تیم پروتکتدد
تاید هانتر![]()
من همون ترکیب خفنی رو که همیشه میگم بیار
سندکینگ
تاید هانتر
مگناتوار
لیچ
میتونی چون ap آزاده بشه
سندکینگ
اومی نایت
تیم پروتکتدد
تاید هانتر![]()
ای ول ساو ساو با اون شمشیر هفت جواهر یک ضربه کاری بزن (راستی اسم کارتونش چی بود عزیز دل بابا)
مربا بابا![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام
خیلی وقته که سری نزدم اگه پستم تکراریه ببخشید
1- باگ Spirit Breaker
بعد از اینکه Sprit Breaker رو انتخاب کردید سریع یک شیشه مانا بخرید و اسپل 1رو انتخاب کنید
بعد مانا رو استفاده و اسپل 1 رو روی Roshanبزنید، صبر کنید ماناتون فول شد Repick کنید
2- از بین بردن اسپل![]()
برای این کار شما حداقل باید دو تا هیرو باشید
زمانی که این اسپل روی شما زده شد، هیروی هم تیمی شما که نباید Melee باشد، به شما Attack بده این اسپل لغو می شود.
دومين تذكر!
رعايت كنين. اينجا Chat room نيست.
تذكر سوم هم نداريم!
ای ول صاحب جنگ آمد (اشاره به فیلم اخراجیها)
راستی آق مدیر نظرتون راجب هیروی وارچیف چیه؟
پیشاپیش ممنون![]()
مر30![]()
![]()
تيم هاي يكيشون lord avernese با venomancer(اگه اشتباه ننوشته باشم)
روششون متعارف نيست اوال بازي بايد با جنگل مارها و يك avernes كه المان هاي اول دومشو تفديمت ميكنهبايد روبهرو شيالبته ما ميخوايم جولوشون tiny وraxxar برداريم تا هم از فارمينگ نيفتيم هم يه چيزاي سوارشون كنيم.........
![]()
ویگولنزجگ
باگ اسپیریتو بلد بودم اما مانا رو نمیدونستم ممنون و برا دگیر یا شادو استرایک خیلی حال دادی جیگر بابا
مربا بابا![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام
اینی که گفتی صبر کن تا مانات پر بشه بعد repickکن واسه چیه
چون ما مانا را پر نمی کنیم ولی جواب میده
راستی یک جا دیدم نوشته بود lone druid خرید radiance را می کنی باگ میشه و گاهی اوقات تا 8000 تا دمیج یکجا به هیروهای مقابل میده.
اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه داره حتما بگه .
زمانی که اسپل venomencer روی هم تیمی مان بود و به او اتک دادیم ولی اسپل venomancer لغو نشد
این تو چه version جواب میده؟
این چن روزه چرا این تاپیک اینجوری شده. همه قاطی کردن.
راستی دکی جون. اسمت ممد بود فک کنم. اون ریپلی ی که چن صفه قبل گذاشته بودیو دیدم. یهنی واقعا هر کی که تو این فروم میاد مثل این بازی میکنه؟ پسر تو که .... تو وایپر. چه وضعی بود اون. اول از همه Broadsword. داشتم میمردم از خنده. آقا اگه همه بازیشون اینجوریه بگن که دیگه وقتمون اینجا بیخودی هدر نره. من واقعا برا هر 5 تا تون تو اون بازی متاسفم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)