soda جان !
بازم سلام ...
من هم ASPI را از سايت شركتش دريافت كردم و هم اون dll را از توي همون سايت گرفتم .
توي تكست باكس اول اين :
TOC: 0 0
و توي دوميش اين :
No CD-TEXT available on this disc...
نمايش داده ميشه .
با تشكر ـ مهدي![]()
soda جان !
بازم سلام ...
من هم ASPI را از سايت شركتش دريافت كردم و هم اون dll را از توي همون سايت گرفتم .
توي تكست باكس اول اين :
TOC: 0 0
و توي دوميش اين :
No CD-TEXT available on this disc...
نمايش داده ميشه .
با تشكر ـ مهدي![]()
كسي در مورد قفلهاي شركت آرسام اطلاعاتي داره
نحوه كپي كردن اين نوع قفل رو ميخواستم
قفل به صورت يك فايل تصويري ميباشد
ما علم غیب نداریم ...
از راه دور هم نمی تونیم قفل بشکنیم ...
دعا می کنم که روزی بیاد که همه این جملات را درک کنند !
سلام مهدي جان. اين جام جهاني هم من رو از كارو و زندگي انداخته. شرمنده كه جواب اين پستو زودتر ندادم.نوشته شده توسط mehdi_7070
..............................
روش مختص=روش اختصاصي=روشي غير از روش كلاسيك و معمول در يك كار ولي در نهايت همان نتيجه حاصل گردد
گفته بودي كه ميخاي رو ccd-lock کار کنی اگه میدونی 1.7.4 اون کار میده لطفا لینکش رو بزار. اگه سرعت اینترنتم اجازه داد عکش کادر data-stream رو میزارم تا ببنی چیه؟
در مورد ایساک جان تایید میشه. شایدم حق با اون باشه. آدم باید خودش دنبال کارو بگیره.آماده خور نباشه
.............................
مهدی جان اون عددها شماره پستهاست. نمیشد همشو نقل قول کنم.اینجوری نوشتم.امیدوارم که لطف کنی و یه نگاهی بهشون بندازی تا کل بحث دستت بیاد . مخصوصا روشی که پرشین گفته بود
............................
منظورت رو از قسمت توضیح نفهمیدم.در ضمن من فقط یه مقاله ایساک رو تو پستها دیدم که درباره افزایش حجم دستی فایلها و اون تمرین بود-که تو حلش کردی. اگه باز مغاله داده آدرسشو بده!
...........................
خدا کنه فرضیت عملی بشه.قول بده روش کار کنی---
..........................
چنانچه به نتیجهای تو تغییر حجم ایمیج رسیدی حتما بهم بگو..ممنونت میشم...
تا بعد.............
نسخه 1.7.5 را كه خودتون داريد . اين عكس را يك نگاه بكن . اون نسخه را توي هاردم پيدا كردم .
بقيه جواب ها هم وقتي كامل خوندم !
![]()
سلامي دوباره ...
فكر كنم اون چيزي كه دنبالش هستيم ، ccd-lock 1.7.4 هست . من حدود 6 تا image را با متدهاي مختلفش قفل گذاري و رايت كردم . هنوز مطمئن نيستم كه كدوم گزينه هاش بهترين هست . اما از اين 6 تا ، وقتي با clone از سي دي image مي گرفتم ، سه تاشون حجمش شد 1.47 گيگابايت ! يعني clone در هنگام خوندن شروع مي كرد به نوشتن dummy size ! خبرش را بهت مي دهم ... منتظر باش !
راستي اون عكس ها هم ، همون ورژن هايي بود كه ظاهرا نداشتي !
چيز مهمي نبود ... اصلا ربطي به بحث نداشت . براي يادآوري بگم كه Isaaaac جان عادت دارند جلوي نكته هاي مهم و اصلي توي متن هاشون ، چيزي ننويسند . اين ( چگونه ) را دوستاني كه مقاله شكستن قفل نگهبان را خوندند خوب يادشون هست . نوشت بودند كه " اگر قفل سي دي silver lock بود ازش image بگيريد . ( چگونه ؟!) "منظورت رو از قسمت توضیح نفهمیدم.
هنوز كه نخوندم . داشتم روي اين ccd-lock كار مي كردم !امیدوارم که لطف کنی و یه نگاهی بهشون بندازی تا کل بحث دستت بیاد
Isaaaac جان و بعضي دوستان ديگه هم تعدادي مقاله گذاشتند كه من دارم . اگر عمري باشه همه اش را در اختيارتون قرار مي دهم .
تقريبا فرضيه من توي كار با ccd-lock عملي شد ! باشه ، روش كار مي كنم .خدا کنه فرضیت عملی بشه.قول بده روش کار کنی---
باشه ، اگه نتيجه اي حاصل شد ، خدمتتون تقديم مي كنم .
مثل من كه منتظر جواب پنج نفر! هستم ، شما هم منتظر باش ...
براي اونايي كه مثل من چند روزي از دنيا رفته بودند :
- الكل 120 درصد يك نه پنج بيلد چهل و دو دوازده پلاس كراك
- به زودي DT Pro به مرحله بتا تست ميره فعلا اسكرين شات ازش گذاشتن
- بلايند رايت شش و خرده اي هم ريالز شده
persiankitty جان !
از ديدن دوباره شما خوشحال شدم .
فقط اگه تونستي درباره اون جملات قبلي ات يك توضيح بده .
من نمي دونم اينجايي كه آدرس شروع تراك را مي گه ! كجاست ؟!يك جايي داريم كه ميگه آدرس شروع يك تراك كدام بلاك هست. بعدش يك اندازه به تعداد بلاك براي اون تراك وجود داره . يك روشي كه من يادم مياد اينه كه مقدار آدرس شروع رو برابر با شماره بلاك پايان تراك قرار ميدهند و سايز رو به صورت منفي محاسبه مي كنند و به جاي سايز قبلي قرار ميدهند.
اگر وقت داشتيد يك توضيح كوچيك بدهيد و ضمنا از برنامه و سايت و ... چه خبر ؟!
سلام
خيلي خيلي ممنون locky lock به راحتي كپي شد من هيچ اشنايي با اين برنامه نداشتم و اين اولين cd بود كه من تونستم قفلشو بشكنم در ضمن اخرين version iso buster چند
و يه سئوال ديگه حالا چه تور مي تونم يه قفل خفن روي يك cd تصويري به زارم
![]()
[IMG]12[/IMG]
متاسفانه من نرم افزاري براي قفل گذاري روي سي دي تصويري سراغ ندارم !!
من كه خودم نمي دونم چه جوري هست ... به هر حال اين كار هر كسي هم نيست ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)