تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 597 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206246296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 5961

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

تمام isp های ایران از زیرساخت اینترنت میگیرند پس اینکه بیای بگی فلان شرکت خوبه یا بده اشتباهه چون همشون یه نت رو دارن و مسیر هاشون از زیرساخت تعیین میشه
    مخابرات هم به شخصه تست کردم از تمام isp های خصوصی بهتره از لحاظ پایداری و سرعت
    اگر اینطوریه چطور پارس آنلاین داشتم بیشتر از یک مگابیت خطم کشش نداشت ولی روی همون خط از شاتل گرفتم هشت مگابیت رو بدون هیچ نویزی میکشه!!!
    پس حتماً فرقی میون شرکت ها هست.
    درضمن اینترنت ADSL بستگی بسیار زیادی به دوری و نزدیکی به مرکز مخابرات داره. کسی که خونه شون چسبیده به مرکز مخابرات، از هر شرکتی اینترنت بگیره براش عالی در میاد ولی کسی که خونه شون کیلومترها از مرکز مخابرات دور هست، از بهترین ISP هم اینترنت بگیره چون دور هست از مرکز، رو خطش نویز میفته و کشش کمی خواهد داشت.
    من به شخصه همه ی ISP ها رو تست کردم و این رو میگم.

2. 3 کاربر از epaaeiz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2019

پيش فرض

اگر اینطوریه چطور پارس آنلاین داشتم بیشتر از یک مگابیت خطم کشش نداشت ولی روی همون خط از شاتل گرفتم هشت مگابیت رو بدون هیچ نویزی میکشه!!!
    پس حتماً فرقی میون شرکت ها هست.
    درضمن اینترنت ADSL بستگی بسیار زیادی به دوری و نزدیکی به مرکز مخابرات داره. کسی که خونه شون چسبیده به مرکز مخابرات، از هر شرکتی اینترنت بگیره براش عالی در میاد ولی کسی که خونه شون کیلومترها از مرکز مخابرات دور هست، از بهترین ISP هم اینترنت بگیره چون دور هست از مرکز، رو خطش نویز میفته و کشش کمی خواهد داشت.
    من به شخصه همه ی ISP ها رو تست کردم و این رو میگم.
    به چیزی ک من میگم توجه نمیکنی من دارم میگم ک اینترنت کل isp ها از زیرساخت هستش اینی ک شما میگی بحث تجهیزات یک isp هست ک ممکنه یک isp تجهیزاتش بد باشه سرعت 1 مگ نگیری ممکنه یک isp خوب باشه 8 مگ بده بهت
    بعد شما بحث adsl رو کردین ک به فاصله مربوطه شما از هر شرکتی بگیری فاصله ت دور باشه نتت بد میشه
    بحث من سر اینه ک نتی ک مخابرات اراثه میده همون نتی هست ک پارس آنلاین داره یا شاتل یا ...
    ممکنه تجهیزات مخابرات خوب باشه نت رو به شما خوب برسونه ولی پارس بده در نتیجه نت شما هم بد میشه این برمیگرده به تجهیزات
    بحث پینگی هم باشه بازم مسیر ها از زیرساخت تعیین میشوند و خوده isp هیچکاری نمیتونه بکنه
    نمونه ش رو میگم بهتون ک مثلا تا یک ماه پیش مسیر المان آمازون از opentransit بود زیرساخت اومد با amazom peer کرد الان مسیرش de cix frankfurt هست ک روی تمام isp ها مسیرش همینه چون زیرساخت اینو تعیین کرده

4. این کاربر از ...Moein... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2019

پيش فرض

به نظرتون بقیه شرکت ها چه زمانی vdsl ارائه میکنن چون شنیدم کنسرسیوم تشکیل دادن واس این کار ، آخه اصلا دلم نمی‌خواد از مخابرات چیزی بگیرم

تاريخ عضويت
    Feb 2019

پيش فرض

به نظرتون بقیه شرکت ها چه زمانی vdsl ارائه میکنن چون شنیدم کنسرسیوم تشکیل دادن واس این کار ، آخه اصلا دلم نمی‌خواد از مخابرات چیزی بگیرم
    البته الان سرچ کردم این کنسرسیوم که توسعه ارتباطات رایان تدبیر اسمش هست اموالش رو گذاشته واس مزایده پس اینم کنسله انگار

7. این کاربر از persian.godfather بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

به چیزی ک من میگم توجه نمیکنی من دارم میگم ک اینترنت کل isp ها از زیرساخت هستش اینی ک شما میگی بحث تجهیزات یک isp هست ک ممکنه یک isp تجهیزاتش بد باشه سرعت 1 مگ نگیری ممکنه یک isp خوب باشه 8 مگ بده بهت
    بعد شما بحث adsl رو کردین ک به فاصله مربوطه شما از هر شرکتی بگیری فاصله ت دور باشه نتت بد میشه
    بحث من سر اینه ک نتی ک مخابرات اراثه میده همون نتی هست ک پارس آنلاین داره یا شاتل یا ...
    ممکنه تجهیزات مخابرات خوب باشه نت رو به شما خوب برسونه ولی پارس بده در نتیجه نت شما هم بد میشه این برمیگرده به تجهیزات
    بحث پینگی هم باشه بازم مسیر ها از زیرساخت تعیین میشوند و خوده isp هیچکاری نمیتونه بکنه
    نمونه ش رو میگم بهتون ک مثلا تا یک ماه پیش مسیر المان آمازون از opentransit بود زیرساخت اومد با amazom peer کرد الان مسیرش de cix frankfurt هست ک روی تمام isp ها مسیرش همینه چون زیرساخت اینو تعیین کرده
    این درسته ولی نه همیشه گو اینکه بهونه همیشگی شرکتهای حقه باز ADSL هستش
    کاری که اینها میکنن اشتراک غیر قانونی روی پورت هستش که پهنای باند رو کاهش میده یا ناپایدارش میکنه بعد یا ایراد از مخابرات می گیرن یا سمت یوزر بدبخت

9. این کاربر از hesamavr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hasan_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

بحث پینگی که شما گفتی : بله شرکت زیرساخت هسته شبکه اینترنت رو بر عهده داره ! اما اینکه ISP هیچ تاثیری در پینگ نداره غلط هست ! مثلا شرکت اسیاتک امروز پینگ 8.8.8.8 حدود 130 میلی ثانیه از بعضی از مراکز مخابراتی تهران بسته رو رسونده ! اما همین شرکت مخابرات 80 میلی ثانیه ! دلایل مختلفی وجود داره ! اینکه مخابرات مسیرش با اسیاتک فرق بکنه ! تجهیزات اسیاتک یا همون روتر ها و سوییچ های تحت شبکه اش پر ترافیک باشن ! یا شبکه زیرساخت دچار مشکل باشه ! مشکلی در شبکه فیبرنوری انتقال دهنده وجود داشته باشه ! علت پینگ پایین مخابرات بخاطر هسته شبکه بودن هست و بیشترین نقاط دریافت لینک از شرکت زیرساخت رو داره ! حتی کابل های مسیر مشترک و حتی روتر خود مشترک هم دخیل هست
    Last edited by Hasan_; 28-09-2019 at 13:55.

11. 2 کاربر از Hasan_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

حرفتون درست نیست به خصوص در مورد پینگ من تا چند وقت پیش دیدبان داشتم و الان اسیاتک دارن
    هر دو از پورت اسیاتک استفاده می کردن یعنی نجهیزات یکسان بود ولی در دیدبان نت قعتی داشتم و پینگم حدود ۱۲۰ بود ولی الان قعطی ندارم و پینگم با همون ایپی ۷۷ هست

13. 2 کاربر از Mrgoood بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2019

پيش فرض

حرفتون درست نیست به خصوص در مورد پینگ من تا چند وقت پیش دیدبان داشتم و الان اسیاتک دارن
    هر دو از پورت اسیاتک استفاده می کردن یعنی نجهیزات یکسان بود ولی در دیدبان نت قعتی داشتم و پینگم حدود ۱۲۰ بود ولی الان قعطی ندارم و پینگم با همون ایپی ۷۷ هست
    ایپی ک دیده بان نت بهت میداده روت مسیرش با اون ایپی ک آسیاتک بهت میده فرق میکنه
    ممکنه اون ایپی دیده بان نت از زیرساخت مسیرش بد تعیین شده باشه برای همین پینگت رو بد میکرده
    البته مسئله channel mod هم هست ک باید ببینی روی دیده بان نت روی حالت fast بوده یا interleave
    تمام این مسائل روی پینگت تاثیر میزاره ولی اصل کارش همون تعیین مسیر از زیرساخت روی prefix ایپی هست

تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

پس شرکتا باهم دیگه فرق دارن، دنبال شرکتی باید بری که زیرساخت بهش مسیر بهتری داده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام دوستان. مودم ftth که هم قیمتش مناسب باشه و هم مخابرات اونو تایید کنه و بشه اونو به صورت آزاد از بازار خرید چی پیشنهاد میکنین؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •