خداداد: رفتم و آن تماشاگر را آرام کردم! شرايط استقلال براى شکست پرسپوليس بهتر است!
---------------------
چند روز قبل که خداداد عزيزى به حمايت از داور، با يکى از طرفداران پيام جرو بحث کرد، گفتند، حماسهساز در ليگ دسته اول هم دست از جنجال برنمىدارد! کاپيتان عقاب که از اين موضوع ناراحت به نظر مىرسيد به خبرورزشى گفت: داور سوت پايان بازى را به صدا درآورد و يک تماشاگر حرفهاى رکيکى عليه او و بازيکنان به زبان مىآورد، من با اجازه آقاى داور به سمت او رفتم تا آرامش کنم اما يک روزنامه حسابى مرا جويد!
عزيزى ادامه داد: ليگ دسته اول جاى جنجال نيست و از آن روزنامه خواهش مىکنم بىخيال من شود، چون من نه اهل جار و جنجال الکى هستم و نه ايجاد دردسر!
خداداد گفت: عقاب در شرايط بسيار خوبى قرار دارد و تمام هدف ما صعود به ليگ برتر است و به شخصه براى موفقيت تيمم از هيچ تلاشى دريغ نمىکنم!
حماسهساز، بازى پرسپوليس و صباباترى را نديده بود و بازى امروز استقلال- مقابل سايپا را يک جدال تماشايى و سخت قلمداد کرد، وى درباره دربى 59 به خبرورزشى گفت: به نظر من شرايط استقلال بهتر از پرسپوليس است و اگر هوشيار باشد 3 امتياز را مىگيرد. پرسپوليس تيم بدى ندارد اما آنقدر درگير حاشيه وبحران است که فرصت خودسازى نداشته و در خصوص مسائل فنى اين تيم بايد بگويم به عنوان مثال در خط هافبک پرسپوليس تنوع بازى ديده نمىشود و با اين شرايط اين تيم مقابل استقلال برنده نخواهد شد.