سلام رفقا...
من میخوام 6120 کلاسیک رو بگیرم..یه جا تو علاءالدین میدن 235 هزار تومان!!
میخوام ببینم این گوشی تقلبی هم داره؟؟ودر ضمن باید سریال پشت جعبه رو با چه چیز هایی چک کنم ..خیلی وقته گوشیم رو عوض نکردم ..وارد نیستم!!!نکته ای باشه میشنوم.
![]()
سلام رفقا...
من میخوام 6120 کلاسیک رو بگیرم..یه جا تو علاءالدین میدن 235 هزار تومان!!
میخوام ببینم این گوشی تقلبی هم داره؟؟ودر ضمن باید سریال پشت جعبه رو با چه چیز هایی چک کنم ..خیلی وقته گوشیم رو عوض نکردم ..وارد نیستم!!!نکته ای باشه میشنوم.
![]()
5700 ساخت فنلاند هم داريم؟ مال خودم به عنوان فنلاند دادن ولي روش نوشته مال بلغارستان هست؟
سلام. می خوام 7500 بخرم. ولی اطلاعات زیادی ازش ندارم. می خواستم بدونم گوشی خوبی هست یا نه؟
7500 سيمبين نيست. به نظر من اگه يه گوشي سيمبين بخري بهتره.سلام. می خوام 7500 بخرم. ولی اطلاعات زیادی ازش ندارم. می خواستم بدونم گوشی خوبی هست یا نه؟
سلام
آقا یکی از آشناها یه N73 Me سفید گرفته سریال نامبرش اعداد وسط 01 هستش
این گوشی فندالاند اصل نیست درسته؟؟؟
کجاییه؟
اکتروس جان ۰۱ اگه همون رقم وسط باشه قاعدتا فندلاندیه البته طبق چیزی که میشنویم و خیلی هم رسمی نیست بهترین کار اینه که کد Iemi شو چک کنی توی خود سایتش که اونجا هم نمیگه که کجا تولید شده فقط رسمیتشو نشون میده و تاریخشو اگه تاریخش مربوط به یکسال اخیر بود (اگه اشتباه نکنم) یقین بدون چینیه.
حالا اگه دوستان اطلاعات دقیقتری دارن بگن
ضمنا این سوالتو میتونی توی کلوپ N73 مطرح کنی.
گوشی special edition یا بقولی رمضان ادیشنه... ساخت هنده. برای بازار خاورمیانه و شمال آفریقا...
700 تومان/
سلام ببخشيد يه سوال داشتم
برادر من مي خواد كه يك گوشي بخره با اين خصوصيات
سبك باشد
در برابر ضربه به شدت پايدار باشه
امكانات دفترچه ي تلفنش خيلي براش مهم نيست
باطريش قوي باشه
دوربين دار بودنش مهم نيست
كاراييش اسون باشه
برنامه خور بودن براش مهم نيست
قيمت هم مهم نيست
نوكيا باشه
9800 مي خواست بخره (مي خواست 9800 بخره اگه اشتباه نكنم مدلش را همين ها كه درش باز مي شه اما حالا نظرش عوض شده مي خواد 6300 بخره كهعير از باطري خوب فكر كنم بقيه ي خصوصيات را داشته باشه
Last edited by p 3 0 world; 16-11-2007 at 17:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)