تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 755 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206246296696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام
    این ها تجربه بنده در طول مدتی هست که از دو پرینتر لیزری سیاه سفید و یک پرینتر سه کاره رنیگ جوهر افشان استفاده کردم.
    اول از همه باید بگم که بر خلاف تصور اکثر دوستان پرینتر جوهر افشان هزینه بسیار کمی داره و اصلا هزینه بسیار بالایی نداره البته اگه درست انتخاب کرده باشید.
    هزینه شارژ پرینتر جوهر افشان به این صورت هست که شما یک بار کیت شارژ رو می خرید به دلیل وجود یک دستگاه هواگیری داخل اون که حدود 8 تومن هست از اون به بعد جوهر ها رو می خرید و خودتون شارژ می کنید.
    هزینه هر جوهر 100میلی 4 تومن که اگه یه پرینتر داشته باشید که چهار رنگ سیاه و قرمز و زرد و آبی داشته باشه میشه 4 تا 4 تومن که میشه 16 تومن.
    حالا توجه داشته باشید در هر بار شارژ شما فقط 2 میلی جوهر به هر کدام از رنگ ها می ریزید که تقریبا 50 بار با هر رنگ رو می تونید شارژ کنید.
    آیا به صرفه است یا نه؟ این رو هم بگم با هر کارتریج پر (منظور سیاه سفید و رنگی) 200 تا 300 صفحه متن می تونید بزنید.
    در ضمن شارژ اون هم خیلی ساده است و بعد از یاد گرفتن طریقه اون می تونید در عرض 5 دقیقه کارتریج ها رو شارژ کنید.
    در ضمن مدل هایی هستم که شما با استفاده از تانک های جوهری که به اون وصل می کنید دیگه نیازی به شارژ ندارید مثلا یه مدل ایپسون چند کاره که قیمت اون 60 تومن هست قیمت تانک ها هم 50 تومن و مستقیما بعد از تموم شدن جوهر ، جوهر رو تو تانک می ریزید که این هم خیلی ساده هست.
    در مورد پرینتر لیزری باید عرض کنم که نوع رنگی اون ها اگر بخواهید درست حسابی واستون کار کنه باید قیمت بالای 500 تومن بدید وگرنه بقیه ارزش نداره و همچنین شارژ اون ها بسیار گرونتر و همچنین خیلی دشوار هست و کار هر کسی نیست مثلا شارژ هر کارتریج رنگی اون ها از 12 تومن تا 20 تومن متغیر هست.
    که می تونید تا 2000 صفحه با اون متن بزنید.

در مورد چند کاره هم توصیه بنده اینه که شما توجه کنید تو همه چیز این جوری هست که وقتی یه چیزی همه فن حریف ساخته می شه همه کاره و هیچ کاره هست شما سعی کنید پرینتر و اسکنر جدا بگیرد چون عملکرد اون ها بهتر هست.
    ولی توصیه من برای شما این هست که اگه پرینت رنگی براتون مهم نیست یه لیزری سیاه و سفید و یه اسکنر معمولی بخرید خیلی به صرفه تر هست.
    گول این چند کاره ها رو نخورید.
    1 سوال حالا که پوبم نمیرسه که لیزری رنگی بگیرم
    و پرینت رنگی هم نیاز دارم یا پرینتایی که میگیرم رنگی که میگرم برای بچه های آموزشگاه هزینه جوهر رنگی رو راحت در میارم حتی پول خود پرینتر
    پس فکر کنم لا جوهر افشان مشکلی نداشته باشم
    حالا 1 سوال با این پول چی پیشنهاد میدی
    هم چندکاره رو بگو چه مدل و چه برندی
    هم اسکنر جدا و هم پرینتر جدا بخوام چه مدل و برندی
    خودم تو چند پست قبل چند مدل چند کار رو نوشتم شما اونا رم بررسی کن ببین کدام بهتره

داره خودمونی میشه amirgozali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در ضمن یک مشکل مهم که به پرینترهای جوهرافشان وارد هست اینه که باید بطور مداوم ازشون استفاده بشه...مثلا اگر دوسه هفته هیچ پرینتی نگیری احتمالش زیاده که جوهرت خشک بشه و مجبور بشی کارتریج جدید بگیری ... مثلا من خودم کارهام اینطور هست که ممکنه یکماه هیچ پرینتی نداشته باشم و سرماه یکدفعه بخوام 300 صفحه پرینت بگیریم اونوقت هست که میری سراغ پرینتر و میبینی کار نمیکنه و جوهرش خشک شده ...از طرفی اگر بخوای الکی پرینت بگیری تا جوهرت خشک نشه رسما یعنی اینکه داری پولت رو میریزی دور ...
    این هم مشکل نیست شما هر دو هفته یک بار یه پرینت متن خیلی جزئی توی یه کاغذ باطله بزن مگه پول اون چقدر می شه که می گید دور انداختن پول هست؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اصلا 1 سوال دیگه ارزون ترین و کم خرج ترین پربنتر لیرزی رنگی چنده که ارزش خریدن برای کارمن رو داشته باشه همین طور ارزون ترین لیزری سباه سفید
    در ضمن ارزون ترین اسکنر هم بگین
    دوستان لطفا نام برند ومدل رو بگین
    EPSON- CX4300 حدود 60 تومن هست که با تانک جوهر که روش بسته میشه 110 تومن میشه.
    پیشنها من این پرینت هست چون واسه یکی از دوستهام که ویدئو کلوپ داره این رو خریدم و کار اون هم اینه که با این پرینتر آلبوم فیلمها را چاپ می کنه.
    یه ساله که مثل سگ ازش کار می کشه و تا حالا آخ هم نگفته.
    ولی بارهم می گم اگه کار رنگی زیادی نداری لیزری سیاه و سفید تک کاره بخر.

4. این کاربر از amirgozali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

HP 1005 قیمتش 95 تومن هست ...
    درضمن از من یک نصیحت هیچوقت دنبال ارزونترین نباش (در مورد همه ی اجناس و حتی اگر به اندازه ی کافی پول نداشتی) چون بعدا کلی هزینه های جانبی رو دستت میذاره ...
    این تفکر هم که دنبال ارزون بودن کار اشتباهی هست طرز فکر خوبی نیست.
    شما ببین آیا کاری که با یه پرینتر ارزون می کنید در مقابل قیمت اون ارزش داره یعنی می تونه در مقابل هزینه ای که کرده اید بعد از پایان عمرش اون مقدار پرینت که کردید براتون ارزون تموم شده یا نه؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اصلا 1 سوال دیگه ارزون ترین و کم خرج ترین پربنتر لیرزی رنگی چنده که ارزش خریدن برای کارمن رو داشته باشه همین طور ارزون ترین لیزری سباه سفید
    در ضمن ارزون ترین اسکنر هم بگین
    دوستان لطفا نام برند ومدل رو بگین

خوب اگه این طوریه همون مدل EPSON رو بگیر به صرفه هست.
    بر فرض اینکه به قول دوست هامون اگه بعد از دو سال خراب شد شما تا اون زمان هزینه 4 تا پرینتر رو درآوردید.
    یکی دیگه می خرید (پس اینجا پول 3 تا پرینتر تو جیبتون می مونه)

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در ضمن توصیه بنده به تمام دوستانی که جواب سوالاتشون رو نگرفتن این هست که بهتره یه کم حوصله به خرج بدید و این تاپیک رو از اول بخونید.
    اگر این کار رو که یه کم زمان بر هست رو بکنید دیگه هیچ مشکلی تو خرید یا حتی عیب و یابی و تعمیر پرینتر و شارژ اون نخواهید داشت.
    تو پست های قبلی در مورد بسیاری از مطالب بجث و نتیجه گیری شده.

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اين كه نميشه تمام دنيا دارن با word كار ميكنن

بله اندازه كاغذ A4 هست .
    اختلافایی که تو میگی میلیمتری اند...این اختلاف های میلیمتری هم همیشه هستش برنامه اتوکد که نیست...در ضمن بعضی از کاغذ های A4 هم چند میلی اینو اونور میزنند....

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    این ها تجربه بنده در طول مدتی هست که از دو پرینتر لیزری سیاه سفید و یک پرینتر سه کاره رنیگ جوهر افشان استفاده کردم.
    اول از همه باید بگم که بر خلاف تصور اکثر دوستان پرینتر جوهر افشان هزینه بسیار کمی داره و اصلا هزینه بسیار بالایی نداره البته اگه درست انتخاب کرده باشید.
    هزینه شارژ پرینتر جوهر افشان به این صورت هست که شما یک بار کیت شارژ رو می خرید به دلیل وجود یک دستگاه هواگیری داخل اون که حدود 8 تومن هست از اون به بعد جوهر ها رو می خرید و خودتون شارژ می کنید.
    هزینه هر جوهر 100میلی 4 تومن که اگه یه پرینتر داشته باشید که چهار رنگ سیاه و قرمز و زرد و آبی داشته باشه میشه 4 تا 4 تومن که میشه 16 تومن.
    حالا توجه داشته باشید در هر بار شارژ شما فقط 2 میلی جوهر به هر کدام از رنگ ها می ریزید که تقریبا 50 بار با هر رنگ رو می تونید شارژ کنید.
    آیا به صرفه است یا نه؟ این رو هم بگم با هر کارتریج پر (منظور سیاه سفید و رنگی) 200 تا 300 صفحه متن می تونید بزنید.
    در ضمن شارژ اون هم خیلی ساده است و بعد از یاد گرفتن طریقه اون می تونید در عرض 5 دقیقه کارتریج ها رو شارژ کنید.
    در ضمن مدل هایی هستم که شما با استفاده از تانک های جوهری که به اون وصل می کنید دیگه نیازی به شارژ ندارید مثلا یه مدل ایپسون چند کاره که قیمت اون 60 تومن هست قیمت تانک ها هم 50 تومن و مستقیما بعد از تموم شدن جوهر ، جوهر رو تو تانک می ریزید که این هم خیلی ساده هست.
    در مورد پرینتر لیزری باید عرض کنم که نوع رنگی اون ها اگر بخواهید درست حسابی واستون کار کنه باید قیمت بالای 500 تومن بدید وگرنه بقیه ارزش نداره و همچنین شارژ اون ها بسیار گرونتر و همچنین خیلی دشوار هست و کار هر کسی نیست مثلا شارژ هر کارتریج رنگی اون ها از 12 تومن تا 20 تومن متغیر هست.
    که می تونید تا 2000 صفحه با اون متن بزنید.

در مورد چند کاره هم توصیه بنده اینه که شما توجه کنید تو همه چیز این جوری هست که وقتی یه چیزی همه فن حریف ساخته می شه همه کاره و هیچ کاره هست شما سعی کنید پرینتر و اسکنر جدا بگیرد چون عملکرد اون ها بهتر هست.
    ولی توصیه من برای شما این هست که اگه پرینت رنگی براتون مهم نیست یه لیزری سیاه و سفید و یه اسکنر معمولی بخرید خیلی به صرفه تر هست.
    گول این چند کاره ها رو نخورید.
    این که میگی انتخاب درست...من یه پرینتر جوهر افشان HP داشتم با DPI4800 ساخت مالزی هم بود فقط جوهر های کارخونه درست کار کردند بعد شارژ مدام ایراد میداند اگه یه سر به مراکز فروش پرینتر بزنید کارشون شده فقط شارژ وتعمیر کارتریج چاپگر های جوهر افشان...(البته به گفته خودشون)

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام.
    من یه پرینتر می خوام که رنگی باشه و کیفیت خوبی داشته باشه،چند کاره هم باشه خوبه ولی زیاد مهم نیست
    قیمتش تا 180 تومن اینا باشه.
    بعد راجع به پرینتر های لیزری رنگی یه سؤال داشتم که دقیقا" قیمت کارتریج هاشون چنده چند تا کارتریج دارن و به صرفه هستن برای پرینت نسبتا" کم؟

با تشکر
    راستی نظرتون درباره ی Canon MP-540 چیه؟
    اگه یه پریتتر لیزری رنگی ارزون قیمت میخوای یا Canon یا Samsung بگیر...

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

پرینتر جوهر افشان فقط جوهر های کارخونه درست کار میکنند بعد شارژ پشت سر هم ایراد میدند.در ضمن برای تحقیق بیشتر میتونی به این سایت مراجعه کنی...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر درست شارژ بشه هیچ مشکلی از لحاظ کیفیت چاپ نداره عین قبلی چاپ می کنن.
    علت اینکه کیفیت بعضی از پرینتر ها پائین می یاد این هست که:

اون فردی که شارژ می کنه ناوارد و ناشی هست و گند می زنه به کارتریج بعد هم تقصیر ها رو سر جوهر اصل و یا بدل می اندازه.
    جوهر رو که می خرید توجه کنید که مال اون پرینتر باشه مثلا جوهر hp رو واسه Epson استفاده نکنید.
    جوهر رو که می خرید به تاریخ انقضای اون توجه کنید که تاریخ گذشته نباشه چون خاصیت اون از بین میره.
    بعد شارژ حتما درست هواگیری کنید.
    بیش از حد و ظرفیت کارتریج جوهر نریزید تا بعد از شارژ جوهر از کارتریج به بیرون تراوش کنه و گند بزنه به پرینتر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •