سلام
این ها تجربه بنده در طول مدتی هست که از دو پرینتر لیزری سیاه سفید و یک پرینتر سه کاره رنیگ جوهر افشان استفاده کردم.
اول از همه باید بگم که بر خلاف تصور اکثر دوستان پرینتر جوهر افشان هزینه بسیار کمی داره و اصلا هزینه بسیار بالایی نداره البته اگه درست انتخاب کرده باشید.
هزینه شارژ پرینتر جوهر افشان به این صورت هست که شما یک بار کیت شارژ رو می خرید به دلیل وجود یک دستگاه هواگیری داخل اون که حدود 8 تومن هست از اون به بعد جوهر ها رو می خرید و خودتون شارژ می کنید.
هزینه هر جوهر 100میلی 4 تومن که اگه یه پرینتر داشته باشید که چهار رنگ سیاه و قرمز و زرد و آبی داشته باشه میشه 4 تا 4 تومن که میشه 16 تومن.
حالا توجه داشته باشید در هر بار شارژ شما فقط 2 میلی جوهر به هر کدام از رنگ ها می ریزید که تقریبا 50 بار با هر رنگ رو می تونید شارژ کنید.
آیا به صرفه است یا نه؟ این رو هم بگم با هر کارتریج پر (منظور سیاه سفید و رنگی) 200 تا 300 صفحه متن می تونید بزنید.
در ضمن شارژ اون هم خیلی ساده است و بعد از یاد گرفتن طریقه اون می تونید در عرض 5 دقیقه کارتریج ها رو شارژ کنید.
در ضمن مدل هایی هستم که شما با استفاده از تانک های جوهری که به اون وصل می کنید دیگه نیازی به شارژ ندارید مثلا یه مدل ایپسون چند کاره که قیمت اون 60 تومن هست قیمت تانک ها هم 50 تومن و مستقیما بعد از تموم شدن جوهر ، جوهر رو تو تانک می ریزید که این هم خیلی ساده هست.
در مورد پرینتر لیزری باید عرض کنم که نوع رنگی اون ها اگر بخواهید درست حسابی واستون کار کنه باید قیمت بالای 500 تومن بدید وگرنه بقیه ارزش نداره و همچنین شارژ اون ها بسیار گرونتر و همچنین خیلی دشوار هست و کار هر کسی نیست مثلا شارژ هر کارتریج رنگی اون ها از 12 تومن تا 20 تومن متغیر هست.
که می تونید تا 2000 صفحه با اون متن بزنید.
در مورد چند کاره هم توصیه بنده اینه که شما توجه کنید تو همه چیز این جوری هست که وقتی یه چیزی همه فن حریف ساخته می شه همه کاره و هیچ کاره هست شما سعی کنید پرینتر و اسکنر جدا بگیرد چون عملکرد اون ها بهتر هست.
ولی توصیه من برای شما این هست که اگه پرینت رنگی براتون مهم نیست یه لیزری سیاه و سفید و یه اسکنر معمولی بخرید خیلی به صرفه تر هست.
گول این چند کاره ها رو نخورید.