تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 848 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206246296696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

عالی به به

با اسپید تست هم خواستید تست بگیرید از سرور خارجی بگیرید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

همچين بدم نيستا،خطم روي ٨مگ هست البته

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

همچين بدم نيستا،خطم روي ٨مگ هست البته
    شما افتادی رو شهراد، اون رنج آی پی الان وضعش خوبه قبلا برعکس بود پارس خوب بود شهراد داغون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان.
    من حدود 1 هفته هست که مشکلم اینه اینترنتم هر 7-8 دقیقه درمیون 1-2 دقیقه قطع میشه. مخصوصا شبا . یعنی یه وضعیه.

زنگ زدم پشتیبانی که اخرش باز مشکل برگشت به من. به هرحال رفتم یه مودم از رفقا گرفتم ، امشب که خدارو شکر خبری از قطعی نیست.
    دیروز هم مودم خودم وصل بود، یه 5-6 بار قطع شد.
    شبای قبلش راحت 30_40 بار قطع میشد.
    در حین قطع شدن، چراغ های dsl و اینترنت روشن.
    پشتیبانی حدود 4-5 ساعت خطم رو مانیتور کرد. (تو همون مدت من حدود 5 بار قطعی داشتم) ولی گفت اینجا چیزی ثبت نشده.

جالبه یه رفیق دیگه هم دارم، که از هردو از یه مرکز مخابراتی پارس افلاین گرفتیم، اونم با من قطع میشه. هر وقت من قطع میشم اونم میشه.

مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟

Sent from my C5303 using Tapatalk
    سلام، دوست عزیز خودتون که مشکل رو پیدا کردید ! مرکز مخابراتی

6. این کاربر از 0liver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان

من چند هفته‌ای است که عصر و شب‌ها کیفیت اینترنتم برای وب‌گردی اومده پایین. یعنی دیشب حتی یه صفحه معمولی ویکی‌پدیا رو هم به زحمت می‌دیدم. عکس‌های داخل اون رو هم که نشون نمی‌داد.

ف.ی.ل.تر.شکن هم عملن تعطیل شده. البته من از س.ا.ی.فون و ف.ر.ید.ام استفاده می‌کنم. تقریبن قطعن.

شما به همچین مشکلی برنخوردین؟

(مرکز مخابرات کاشانی تهران)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

دوستان

من چند هفته‌ای است که عصر و شب‌ها کیفیت اینترنتم برای وب‌گردی اومده پایین. یعنی دیشب حتی یه صفحه معمولی ویکی‌پدیا رو هم به زحمت می‌دیدم. عکس‌های داخل اون رو هم که نشون نمی‌داد.

ف.ی.ل.تر.شکن هم عملن تعطیل شده. البته من از س.ا.ی.فون و ف.ر.ید.ام استفاده می‌کنم. تقریبن قطعن.

سلام. من هم تبریزم. عین شما وضعیت داغونه. کلا فیلتر شکن کار نمیکند. دوستان قول شرکت را نخورید. حیف پو لم که به فنا رفت. مفتش هم گرونه. از ما گفتن بود. این طرح دانشجویی هم یه دسیسه برای بالا کشیدن پول مردم است.

- - - Updated - - -

دوستان

سلام. من هم تبریزم. عین شما وضعیت داغونه. کلا فیلتر شکن کار نمیکند. دوستان قول شرکت را نخورید. حیف پو لم که به فنا رفت. مفتش هم گرونه. از ما گفتن بود. این طرح دانشجویی هم یه دسیسه برای بالا کشیدن پول مردم است.

9. این کاربر از alibonyadi9393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

الان سومین هفته ای هست که نت پارس آنلاین داغونه و شدیدا پهنای باند کم دارن. من از ساعت ۳ صبح تا حدودا ۱۱ صبح اینترنتم قابل قبوله بعدش سرعت از سرور خارجی در حد ۳۰ کیلو میشه.

11. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بله. اوضاع پارس‌آنلاین دیگه داغون شده. من که حداکثر 2 ماه دیگه با پارس هستم و بعدش باید برم سراغ یه ISP دیگه. فعلن در حال پرس‌وجو هستم. ولی شبانه که تقریبن همه تعطیل شدن. دیگه باید ملاک انتخاب رو فقط کیفیت وب‌گردی و این جور چیزا تو ساعت‌های غیررایگان گذاشت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

الان سومین هفته ای هست که نت پارس آنلاین داغونه و شدیدا پهنای باند کم دارن. من از ساعت ۳ صبح تا حدودا ۱۱ صبح اینترنتم قابل قبوله بعدش سرعت از سرور خارجی در حد ۳۰ کیلو میشه.
    خوشبحالتون. ما کلا تعطیلیم. با تهران هم حرف زدم. ولی فایده ای نداشت. با برنامه بازار یک فایل 2 مگی بیش از دو دقیقه دانلود میشود. با که باین بدبختی پول تو جیبی را جمع میکنیم تا سرعت خوبی داشته باشیم ولی حیف به این شرکت حرام خور. از طرف دیگه بیلبورد میزنه به اندازه تریلی فقط تبلیغ.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •