تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 266 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 2659

نام تاپيک: مباحث مربوط به Overclock اا اورکلاک

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    اینجا مثل اینکه همه طرفدار AMD هستند! در هر صورت میخواستم راهنماییم کنید در رابطه با core i5 . این Multiplier با Bus Speed چه فرقی باهم دارند؟ کدومشو برای اورکلاک زیادتر کنیم بهتره؟ در
    ضمن فن CPU فن معمولی هست و میخواستم ببینم با این فن تا کجا مجازم که CPU رو اورکلاک کنم؟ ممنون.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

سلام به همگی

میشه برای همیشه سیستم رو اور کلاک کرد به اندازه 10% برای cpu E6500

بله میشه

10% در اورکلاک پلتفرم C2D اصلا زیاد نیست

سلام.
    اینجا مثل اینکه همه طرفدار AMD هستند! در هر صورت میخواستم راهنماییم کنید در رابطه با core i5 . این Multiplier با Bus Speed چه فرقی باهم دارند؟ کدومشو برای اورکلاک زیادتر کنیم بهتره؟ در
    ضمن فن CPU فن معمولی هست و میخواستم ببینم با این فن تا کجا مجازم که CPU رو اورکلاک کنم؟ ممنون.

ببینید اگر بخوام خیلی کلی بگم BUS SPEED یا بعبارتی همون FSB سابق به تمام لینکهای ارتباتی در سیستم ارتباط داره

در پردازنده های LYNFIELD که I5 750 را هم شامل میشه این BUS SPEED اگر اشتباه نکنم از 133 شروع میشه

برای شما راحترین کار این هست که مالتی پلایر پردازنده را زیاد کنید که فرکانس پردازنده بیشتر میشه

ولی اگر به دنبال اورکلاک حرفه ای هستید یعنی می خواهید تمام سیستم افزایش کارایی داشته باشه باید BUS SPEED را زیاد کنید و مالتی پلایر را کم کنید ولی همونطور که گفتم این پارامتر در کلیه قسمت های مادربرد از جمله فرکانس نهایی رمها و فرکانس مسیر QPI و ... تاقیر می ذاره که خوب هر کدوم هم ضریب خاص خودش را داره و برای شما که ممکن هست مبتدی باشی کنترل همزمان همه این پارامتر ها سخت هست

ولی بصورت خیلی کلی می گم که اگر مبتدی هستی و فقط به دنبال افزایش فرکانس هستی همون مالتیپلایر پردازنده را زیاد کن

اما در مورد بالترین فرکانس با خنک کننده استوک می تونم بگم که مقدار دقیقی نمیشه گفت چون شرایط متفاوت هست ولی حدودا رقمی بین 2.8-3 گیگاهرتز هست

بهترین کار این هست که شما از 2.8 شروع کنید و پس از هر بار تغییر فرکانس دما را در لود کامل بوسیله PRIME95 و با استفاده از HW MONITOR کنترل کنید که از 60 درجه بیشتر نشه

3. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله میشه

10% در اورکلاک پلتفرم C2D اصلا زیاد نیست

ببینید اگر بخوام خیلی کلی بگم BUS SPEED یا بعبارتی همون FSB سابق به تمام لینکهای ارتباتی در سیستم ارتباط داره

در پردازنده های LYNFIELD که I5 750 را هم شامل میشه این BUS SPEED اگر اشتباه نکنم از 133 شروع میشه

برای شما راحترین کار این هست که مالتی پلایر پردازنده را زیاد کنید که فرکانس پردازنده بیشتر میشه

ولی اگر به دنبال اورکلاک حرفه ای هستید یعنی می خواهید تمام سیستم افزایش کارایی داشته باشه باید BUS SPEED را زیاد کنید و مالتی پلایر را کم کنید ولی همونطور که گفتم این پارامتر در کلیه قسمت های مادربرد از جمله فرکانس نهایی رمها و فرکانس مسیر QPI و ... تاقیر می ذاره که خوب هر کدوم هم ضریب خاص خودش را داره و برای شما که ممکن هست مبتدی باشی کنترل همزمان همه این پارامتر ها سخت هست

ولی بصورت خیلی کلی می گم که اگر مبتدی هستی و فقط به دنبال افزایش فرکانس هستی همون مالتیپلایر پردازنده را زیاد کن

اما در مورد بالترین فرکانس با خنک کننده استوک می تونم بگم که مقدار دقیقی نمیشه گفت چون شرایط متفاوت هست ولی حدودا رقمی بین 2.8-3 گیگاهرتز هست

بهترین کار این هست که شما از 2.8 شروع کنید و پس از هر بار تغییر فرکانس دما را در لود کامل بوسیله PRIME95 و با استفاده از HW MONITOR کنترل کنید که از 60 درجه بیشتر نشه
    ممنون از راهنماییت.
    فقط دوتا سوال دیگه مونده که اگه زحمتی نیست یه توضیح مختصر بدید:
    1- ولتاژ ها توی بایوس کامپوتر من همگی روی Auto هستند.این یعنی اینکه خودشون به مقدار لازم انتخاب میشن یا من باید دستی اونا رو تغییر بدم؟ و اگر روی آخرین حدش بزارم مشکلی برای سیستم پیش میاد؟ Main Board:Giga P55A UD3
    2- اگه یه خنک کننده Cooler Master V8 or V10 بخرم میتونم تا 4.2 یا بیشتر این CPU رو اورکلاک کنم؟
    ممنون
    Last edited by mohsenslr; 01-04-2010 at 12:10.

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممنون از راهنماییت.
    فقط دوتا سوال دیگه مونده که اگه زحمتی نیست یه توضیح مختصر بدید:
    1- ولتاژ ها توی بایوس کامپوتر من همگی روی Auto هستند.این یعنی اینکه خودشون به مقدار لازم انتخاب میشن یا من باید دستی اونا رو تغییر بدم؟ و اگر روی آخرین حدش بزارم مشکلی برای سیستم پیش میاد؟ Main Board:Giga P55A UD3
    2- اگه یه خنک کننده Cooler Master V8 or V10 بخرم میتونم تا 4.2 یا بیشتر این CPU رو اورکلاک کنم؟
    ممنون
    برای ولتاژ دستی ، باید حدود ولتاژ رو بدونید و نمی تونید به صورت دل بخواهی عدد بدین!!
    حداکثر ولتاژ برای قطعات ، یعنی نابودی کامل سیستم!!!! ولتاژ مثل گاز ماشین نیست که اگه تختش کنید ، نهایت قدرت ماشین باشه!!! قطعات کامپیوتری محدودیت هایی دارن که از یک سطح بیشتر ولتاژ رو نمی تونند تحمل کنند !! مثلأ رم های ddr3 حداکثر تا 1.7 می شه ولتاژ داد و بیش از اون باعث آسیب به رم و حتی خود پردازنده می شه ، اون وقت شما می خواین روی حداکثر مقدار ، یعنی 2.2 قرار بدین؟!!!!

6. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Smoke_1110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    در محضر خدا

پيش فرض

ess_1362 سی پی یو من doul core هست و core 2 dou نیست میشه حالا 10% اورکلاک کنم

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ess_1362 سی پی یو من doul core هست و core 2 dou نیست میشه حالا 10% اورکلاک کنم

اگر DUAL CORE هم باشه به راحتی تا 10 % اور میشه

البته سایر قطعات هم مهم هستند از جمله پاور و گرافیک

9. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    در محضر خدا

پيش فرض

اگر DUAL CORE هم باشه به راحتی تا 10 % اور میشه

البته سایر قطعات هم مهم هستند از جمله پاور و گرافیک
    پاور من 500 و گرافیکم xfx1G می باشد

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

پاور من 500 و گرافیکم xfx1G می باشد

ببین باید مدل دقیق پاور و همینطور کارت گرافیک را بگی

مثلا پاور SILVER قدیمی هم روش زده 500 وات ولی بصورت عادی و پیوسته 150 وات هم تولید نمی کنه

همچنین کارتهای 7100 و 8400 و GTX280 همگی یک گیگ هستند ولی اولی 60 وات مصرف داره و آخری بیش از 450 وات

شما باید توان پیوسته پاور (CONTINIOUS) را که روی پاور نوشته بگی و همچنین نوع دقیق کارت گرافیک تا سیستم شما بعلت پایین بودن توان منبع تغذیه آسیب نبینه

12. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    در محضر خدا

پيش فرض

مثلا پاور SILVER قدیمی هم روش زده 500 وات ولی بصورت عادی و پیوسته 150 وات هم تولید نمی کنه

همچنین کارتهای 7100 و 8400 و GTX280 همگی یک گیگ هستند ولی اولی 60 وات مصرف داره و آخری بیش از 450 وات

شما باید توان پیوسته پاور (CONTINIOUS) را که روی پاور نوشته بگی و همچنین نوع دقیق کارت گرافیک تا سیستم شما بعلت پایین بودن توان منبع تغذیه آسیب نبینه
    گرافیک من ATI radeon hd 4350 است پاور هم کدوم گزینه است ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    در محضر خدا

پيش فرض

گرافیک من ATI Radeon HD 4350 است چیزی ننوشته پاور ولی مدلش پرفکت 500 وات 12F است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •