من تو قسمت netwoeks گوشیم چیزی با عنوان wcdma پیدا نکردم، من فقط use packet data را فعال میکنم ولی همون علامت E بالای صفحه میاد. حالا یا خونه ما پوشش نداره یا اینکه حتما باید بسته بخرم تا 3g فعال بشه. گوشیم هم سامسونگ galaxy fit s5670 هست
من تو قسمت netwoeks گوشیم چیزی با عنوان wcdma پیدا نکردم، من فقط use packet data را فعال میکنم ولی همون علامت E بالای صفحه میاد. حالا یا خونه ما پوشش نداره یا اینکه حتما باید بسته بخرم تا 3g فعال بشه. گوشیم هم سامسونگ galaxy fit s5670 هست
باید باشه شاید از منوی مخفی بتونید پیداش کنید
بلاخره یه جایی باید سوییچ 2G به 3G رو پیدا کنید
البته گوشی شما فقط باند 2100 رو پشتیبانی می کنه الان هم درست یادم نیست نسل 3 همراه اول روی باند 1800 هست یا 2100؟
اگه روی باند اولی باشه پس گوشی شما نمی تونه به شبکه وصل بشه
کجا هستید شما؟ شبکه ها را جستجو کنید و ببینید که شبکه 3g را پیدا می کنه اصلا؟
گوشی این دوستمون سامسونگ هست پس اپراتورها رو به تفکیک نسل نشون نمیده تنها راهش پیدا کردن wcdma only هست
من اصفهانم. شبکه ها را که جستجو میکنم IR MCI و Irancell و دو تا عدد پیدا میکنه. چیزی از 3g نشون نمیده
توی تنظیمات شبکه ها یه گزینه با نام Use only 2G networks هست، یعنی در حالت عادی هر دوی نسل دو و نسل 3 را داره؟!! ولی wcdma را نداره
اون دو تا عدد یکیش تو مایه های irn 20 نیست ؟اگر همچین چیزی دیدی بزار روی اون حالت.
منوی گوشیت فارسیه یا انگلیسی؟چیزی به نام حالت شبکه نداری اصلا؟
اگه گوشیت رو حالت Use only 2G networks هستش درش بیار چون فقط به نت نسل دوم وصل میشه. اینو خاموش کنی هم دنبال نسل سه هستش هم دو. اگر اونجایی که هستین نسل سه باشه بهش وصل میشه اگه نباشه خودش سوییچ میکنه رو نسل دو. احتمالا روشن هستش که فقط به نسل دو رو کانکت میشه
دو تا عدد یکیش43220 و دیگری 43270 هستش. روی عدد دومی گذاشتم یه R بالای صفحه ظاهر شد ولی اینترنتش کار نمیکرد.
توی قسمت شبکه های تلفن همراه گزینه استفاده از داده های بسته ای را انتخاب میکنم ولی به EDGE وصل میشه
نه روی این حالت نیست. این گزینه روشن نیست
دوست عزیز توی تنظیمات که وارد میشی و در قسمت شبکه های بیشتر و بعد در قسمت شبکه های تلفن همراه چیزی به عنوان حالت شبکه نداره گوشیت؟(همه رو به فارسی گفتم چون گوشی من همش فارسیه و نمی دونم انگلیسیش دقیقا چی میشه)گوشی من سامسونگ اس4 هست.و فکر کنم سامسونگها همشون منوهاشون مثل هم باشه.توی قسمت شبکه های تلفن همراه گزینه استفاده از داده های بسته ای را انتخاب میکنم ولی به EDGE وصل میشه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)