تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 1320 اولاول ... 961461861921931941951961971981992002062462966961196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

داره خودمونی میشه roohroba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اول تنظیمات گوشی رو چک کن که روی wcdma باشه
    من تو قسمت netwoeks گوشیم چیزی با عنوان wcdma پیدا نکردم، من فقط use packet data را فعال میکنم ولی همون علامت E بالای صفحه میاد. حالا یا خونه ما پوشش نداره یا اینکه حتما باید بسته بخرم تا 3g فعال بشه. گوشیم هم سامسونگ galaxy fit s5670 هست

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

من تو قسمت netwoeks گوشیم چیزی با عنوان wcdma پیدا نکردم، من فقط use packet data را فعال میکنم ولی همون علامت E بالای صفحه میاد. حالا یا خونه ما پوشش نداره یا اینکه حتما باید بسته بخرم تا 3g فعال بشه. گوشیم هم سامسونگ galaxy fit s5670 هست
    باید باشه شاید از منوی مخفی بتونید پیداش کنید

بلاخره یه جایی باید سوییچ 2G به 3G رو پیدا کنید

3. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

البته گوشی شما فقط باند 2100 رو پشتیبانی می کنه الان هم درست یادم نیست نسل 3 همراه اول روی باند 1800 هست یا 2100؟

اگه روی باند اولی باشه پس گوشی شما نمی تونه به شبکه وصل بشه

5. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

کجا هستید شما؟ شبکه ها را جستجو کنید و ببینید که شبکه 3g را پیدا می کنه اصلا؟

7. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

گوشی این دوستمون سامسونگ هست پس اپراتورها رو به تفکیک نسل نشون نمیده تنها راهش پیدا کردن wcdma only هست

9. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

گوشی این دوستمون سامسونگ هست پس اپراتورها رو به تفکیک نسل نشون نمیده تنها راهش پیدا کردن wcdma only هست
    من اصفهانم. شبکه ها را که جستجو میکنم IR MCI و Irancell و دو تا عدد پیدا میکنه. چیزی از 3g نشون نمیده

توی تنظیمات شبکه ها یه گزینه با نام Use only 2G networks هست، یعنی در حالت عادی هر دوی نسل دو و نسل 3 را داره؟!! ولی wcdma را نداره

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

من اصفهانم. شبکه ها را که جستجو میکنم IR MCI و Irancell و دو تا عدد پیدا میکنه. چیزی از 3g نشون نمیده

توی تنظیمات شبکه ها یه گزینه با نام Use only 2G networks هست، یعنی در حالت عادی هر دوی نسل دو و نسل 3 را داره؟!! ولی wcdma را نداره
    اون دو تا عدد یکیش تو مایه های irn 20 نیست ؟اگر همچین چیزی دیدی بزار روی اون حالت.
    منوی گوشیت فارسیه یا انگلیسی؟چیزی به نام حالت شبکه نداری اصلا؟

12. 2 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اگه گوشیت رو حالت Use only 2G networks هستش درش بیار چون فقط به نت نسل دوم وصل میشه. اینو خاموش کنی هم دنبال نسل سه هستش هم دو. اگر اونجایی که هستین نسل سه باشه بهش وصل میشه اگه نباشه خودش سوییچ میکنه رو نسل دو. احتمالا روشن هستش که فقط به نسل دو رو کانکت میشه

14. این کاربر از majid2124 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اون دو تا عدد یکیش تو مایه های irn 20 نیست ؟اگر همچین چیزی دیدی بزار روی اون حالت.
    منوی گوشیت فارسیه یا انگلیسی؟چیزی به نام حالت شبکه نداری اصلا؟
    دو تا عدد یکیش43220 و دیگری 43270 هستش. روی عدد دومی گذاشتم یه R بالای صفحه ظاهر شد ولی اینترنتش کار نمیکرد.
    توی قسمت شبکه های تلفن همراه گزینه استفاده از داده های بسته ای را انتخاب میکنم ولی به EDGE وصل میشه

اگه گوشیت رو حالت Use only 2G networks هستش درش بیار چون فقط به نت نسل دوم وصل میشه. اینو خاموش کنی هم دنبال نسل سه هستش هم دو. اگر اونجایی که هستین نسل سه باشه بهش وصل میشه اگه نباشه خودش سوییچ میکنه رو نسل دو. احتمالا روشن هستش که فقط به نسل دو رو کانکت میشه
    نه روی این حالت نیست. این گزینه روشن نیست

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

توی قسمت شبکه های تلفن همراه گزینه استفاده از داده های بسته ای را انتخاب میکنم ولی به EDGE وصل میشه
    دوست عزیز توی تنظیمات که وارد میشی و در قسمت شبکه های بیشتر و بعد در قسمت شبکه های تلفن همراه چیزی به عنوان حالت شبکه نداره گوشیت؟(همه رو به فارسی گفتم چون گوشی من همش فارسیه و نمی دونم انگلیسیش دقیقا چی میشه)گوشی من سامسونگ اس4 هست.و فکر کنم سامسونگها همشون منوهاشون مثل هم باشه.

17. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •