اخه من یادمه زمانی که گوشی سیمبیان داشتم یک برنامه بود به نام field test که باهاش میتونستم مقدار قدرت دکل های اطراف را پیدا کنم و بهترینش را انتخاب کنم و رویش بمونم.
ولی برای ios همچنین چیزی پیدا نکردم
اخه من یادمه زمانی که گوشی سیمبیان داشتم یک برنامه بود به نام field test که باهاش میتونستم مقدار قدرت دکل های اطراف را پیدا کنم و بهترینش را انتخاب کنم و رویش بمونم.
ولی برای ios همچنین چیزی پیدا نکردم
تقریبا 1 ساعتی میشه تو کرج منطقه ی ما ( شاهین ویلا و بنیاد ) تری جی ایرانسل فعال شده
منم سریع یه بسته ی 1 روزه خریدم ببینم چه جوریاس که خدایی کف کردم من پارس آنلاین 128 دارم سرعتم بیشتر از 30 کیلو نمیشه ولی تری جی ایرانسل بین 600 تا 800 هست سرعتش
دوستان چند تا سوال داشتم لطفا جواب بدین
1 - با این اسکرین شات به نظر شما دکل تری جی چقدر از من فاصله داره و الان سیگنالم چه طوره؟؟؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
2- چرا من الان دارم سرچ میکنم فقط یه دونه ایرانسل وجود داره همونی که همیشه بودش هستش ( و تری جی هم 1 ساعته با کیفیت خوب وصل شده ) مگه نباید 2 تا ایرانسل بشه؟؟؟
تبلتم رو با هات اسپات به پی سی کانکت کردم واین تست رو گرفتم
میگفتن اول شهریور میاد
هنوز مشهد نیومده
قیمتهاش چجوریاست
برای مودم های یو اس بی تنظیماتش چیه
پیدا کردن دکل نسل سه با این چیزی که شما میگید فرق میکنه
تو این مدت برنامه های زیادی رو چک کردم ولی هیچ کدوم بدرد نمیخوره اکثرا هم مخصوص دکلهای اپراتورهای امریکایی هستند
Sent from my iPhone using Tapatalk
خداییش دیگه بهتر از این سرعت چی می خوای؟داداش گلم شما یکی از کسانی هستید که سرعت بسیار بالایی نصیبتون شده من الان با فول آنتن به زور 800 میگیرم شما گفتی 11مگ من کف کردم یعنی در بهترین حالت سرعت دانلود من 580 کیلوبایت از سرعت شما کم هست.واقعا خوش بحالتون کاش ماهم میتونستیم از این سرعت ها بهره مند بشیم.![]()
تو بیا پیش من ، من سرعت 30 تا 40 مگ مهمونت میکنممیریم پشت بوم ما و در برنامه شاد و مفرح بفرما سرعت شرکت میکنیم
من سر همین موضوع گوگل پلی رو زیر و رو کردم ولی همچین برنامه ای نتونستم پیدا کنم !! چند تا برنامه هم که تست کردم برا ایران جوابگو نبودپیدا کردن دکل نسل سه با این چیزی که شما میگید فرق میکنه
تو این مدت برنامه های زیادی رو چک کردم ولی هیچ کدوم بدرد نمیخوره اکثرا هم مخصوص دکلهای اپراتورهای امریکایی هستند
نوع گیرندگی ها خیلی فرق داره .این گیرنده های سیم کارت معمولا کیفیت خوبی ندارن. به نظرم نمیشه اصلا با 3G آیفون مقایسه اش کنید.
Umts یک نسل قبل از 3g هست. بین نسل دو و سه هستش
دقیقا !! من هم مودم دارم و سرعتش از 300 بالاتر نمیره !! ولی با گوشی تو خونه بالای 30 مگ سرعت گرفتم
در مشهد یک هفته هست بعضی مناطق راه افتادن هنوز کم هستن مثل قاسم اباد و یا میدان جانباز تا چهارراه استقلال بعضی یک انتن بعضی فول انتن
دوست عزیز این سرعتی که من گفتم فقط در ساعات صبح بهم میده و از ظهر به بعد شدیدا افت میکنه!
الان سرعت در حد نسل دوم شده و وبسایت رو خیلی خیلی بد باز میکنه!!
خب اگر اینطوری باشه چطور با این نسل سرعت 11مگ بهم داده؟!
70 متری BTS هم بودم ولی باز Umts میده....
+
حالا یه چیزیش که جالبه صبح با اپراتور ایرانسل صحبت کردم گفت برای 4G هست![]()
Last edited by and-roid2; 23-08-2014 at 20:28.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)