برای همه همینجوری....
تا اونجایی که من می دونم تنها راهش اینه که بازی رو دوبار نصب کنی هر کدوم توی یه فولدر مجزا یکی رو کرک آنلاین بریزی یکی رو کرک آفلاین.
برای همه همینجوری....
تا اونجایی که من می دونم تنها راهش اینه که بازی رو دوبار نصب کنی هر کدوم توی یه فولدر مجزا یکی رو کرک آنلاین بریزی یکی رو کرک آفلاین.
بزودی یه پچ از پیس ادیت میاد، البته با یه اسم دیگه !!
چرا اسم دیگه؟ از کجا خبر داری؟
موقع بازی کردن وقتی دوربین سریع حرکت می کنه تصویر تار میشه و خیلی آزار دهنده اس. مشکل ازسیستمه یا خود بازی اینجوریه.
برای این مشکل هیچ راه حلی هست؟
مشخصات سیستمم هم ایناس
cpu Intel(R) Core(TM) i5-4200M CPU @ 2.50GHz x 4 (2.50Ghz )
ram 6GB
gerafic NVIDIA GeForce GT 740M (PS5.0/VS5.0)
کل بحث ها شده بازی انلاین لطفا یکم راجب قلق دریبل بگین
سلام من وقتی که انلاین بازی میکنم وسط های بازی خود به خود بازی قطع میشه.کسی میدونه مشکل از چیست.اینترنتم 2048>پینگمم زیره 200 تایم اوت هم خیلی کم میده
دوستان کسی توی آنلاین مشکل نداره؟.....امروز من با سه چهار نفر تست کردم همیش از بازی میومد بیرون و یا نمی شد بری توی روم و ارور session میداد.... مشکل از ماست یا سرورهای کونامی؟؟؟---------------همینجوری هم که تو سرورهای مختلف روم میزنم و شانسی یکی میاد باز این مشکل هست تا حالا اینجوری نبوده!!!!!!!!
خوییه این بازی (نسخه) اینه که خیلی سبکه
من ساکر 2013 و 2014 رو روی گرافیک آخر یه مقدار مشکل داشتم ، خدا خدا میکردم روی گرافیک پایین این نسخه رو بتونم بازی کنم ، ولی این لامصب روی گرافیک آخر راحت و روون اجرا میشه روی سیستم قدیمیه من ...
Last edited by masoud93; 30-11-2014 at 02:56.
دوست عزیز این مشکل به Response Time یا همون زمان پاسخدهی مانیتور شما هم برمیگرده
مثلا در 2ms این مشکل وجود نداره ولی در 5ms احساس میشه ...
راستی مدل مانیتورتون چیه ؟
بچه ها این دفاع کردن تو این بازی چجوریه باو ؟!!!
من دفاع رو با گرفتن دکمه سرعت و پاس انجام میدم که کار ساز نیست !!!!!!!!!!!! و دفاع هام در مقابل بازیکن حریف عین ماست جا میمونند و دریبل میخورن و تو پاس های عمقی کار ینمیتونند بکنند و اکثرا گل میخورم و اگر نبود نبوغم در حمله تا حالا بیشتر بازی هام رو باید سر دفاع ها میباختم
حریف مقابل وقتی بازیکنی از من پا به توپ میشه عین گاو بازیکناش میان توپ رو میگیرن و اصلا اجازه تکون خوردن نمیدن بهم . یا جلو دروازه مدافع هاش به راحتی توپ رو میگیرن ازم !!
یکی لطف کنه طریقه این نوع دفاع رو اموزش بده بهمون
یعنی جوری باشه بازیکن های ما هم عین گاوبرن و توپ رو بگیرن یا تو خط دفاع نزارن مهاجم روبروشون عبور کنه !
منتظر نظرات و راهنمایی دوستان هستم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)