نوش جونتون.نامحدود نخواستم بابا.همون رایگان شبانه رو داشته باشه با سرعت مناسب کافیه![]()
نوش جونتون.نامحدود نخواستم بابا.همون رایگان شبانه رو داشته باشه با سرعت مناسب کافیه![]()
رادیو رو خریدم. فقط مونده لوله بخرم. تا چند متر(سانتیمتر) لوله نیاز به مهار کردن نداره؟ ینی از چند متر به بالا نیاز به مهار داره؟ ینی چند متر بگیرم که نیاز به مهار نداشته باشه.
لوله تا 2 متر نیاز به مهار نداری
برو رو پشت بوم یه تستی بزن ببین سیگنال کدوم شرکت رو بهتر دریافت میکنی
سوال
دوستان سرویس 256 نامحدود رفاتک توی تعرفه جدید که مبلغ 60.000 تومان است چه سرعتی رو میده؟؟؟؟؟؟
رادیو رو نصب کردم.
من اگه نخوام از روتر استفاده کنم بازم باید از ترانس رادیو استفاده کنم؟ ینی نمیشه کابل لن رو مستقیم از رادیو به کامپیوتر وصل کنم؟
یه لپتاپ بردم بالا پشتبوم کابل لن رو بهش وصل کردم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد. نه رادیو روشن شد نه میشد رفت توو صفحه تنظیمات. آی پی استاتیک هم دادم به سیستم ولی بازم پیجش نیومد.
حتما باید از ترانسش استفاده کنم؟؟
دوست عزیز اصلی ترین قسمت را شما وصل نکردی یعنی PoE Adapter... شما چه از روتر استفاده کنید چه نکنید باید این قسمت را متصل کنید تا برق آنتن تعمین بشود و بتوانید به تنظیمات رادیو دسترسی پیدا کنید...
کابل شبکه باید از رادیو به قسمت poe روی اداپتور متصل بشود و یک کابل دیگر به قسمت لن اداپتور و به روتر را یا پی سی متصل کنید.
مرسی
pffff اینجوری دیگه نمیتونم بشینم پیش رادیو و با لپتاپ تنظیمش کنم. هی باید برم بالا پشتبوم نیمسانت تکونش بدم برگردم پا پیسی.
چراغهای قدرت سیگنال رو خوده رادیو چقدر دقیقه؟
برای تنظیمات اولیه و پیدا کردن جهت خوبه
مثل انتن موبایله
Sent from my iPhone using Tapatalk
چراغ ها دقیق هستن اما شما باید از توی کنسول نگاه کنید اونجوری بهتره و دقیق تر میشه فهمید
راستی نانو بیم 400 رو چند خریدی ؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)