اما خانومها و آقایونی که شرکت نکردن:
اگه میخواهین بدونید چی شد گزارش زیر رو بخونید
سومین گردهمایی بچه های خراسان نوین به آدرس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالی برگزار شد که نعداد شرکت کنندگانش به ۱۱ نفر رسید در اولین ساعات یک خواهر و برادر تماس گرفتن و گفتن بخاطر سانحه تصادف نمیتونن خودشونو به گردهمایی برسون یکی دیگه از بچه ها هم که قرار بود توی طراحی وبلاگ منو راهنمایی کنه عذر خواهی کرد که کار غیر منتظره ای براش پیش امده
که اگه اونها هم میومدن تعدادمون میشد ۱۴ نفر
این نشون میده که ظرفیت بچه ها برای گردهمایی بالاست و من آینده خوبی رو پیش بینی میکنم ضمن اینکه بچه ها هم خیلی خوشبین بودن
موسیقی زنده داشتیم- شعر خوانی داشتیم - سخنرانی داشتیم و صحبتهایی خودمانی و در حاشیه
بچه ها همه امیدوار و مصمم بودن البته گله و پیشنهادهم مطرح شد همینطور سوال که من به سوالات تا حد امکان جواب دادم
دوستان تاکید به مدیریت و رهبری گروه داشتن که منو در این زمینه تا حدودی قانع کردن چون من اصلا قصد مدیریت جمع رو ندارم و قرار شد بعد توضیح بیشتری در این مورد بدم
اما اساسنامه اهداف و فعالیتها بزودی و پس از تایید سازمان ملی جوانان به اطلاع همه بچه ها میرسه
فعلا نمیتونم هیچ توضیحی بدم و البته به صلاح هم نیست ولی در دسته ی فعالیتهای بشر دوستانه
قرار داریم
خوب حتما میخواهید بدونید موضوع سخنرانی این هفته من چی بود؟؟
---------------------------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.gif)