تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 278 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

آقايون نظرتون در مورد اين مدل چيه؟
    GE60 2OE-102XAE GAMING MSI NOTEBOOK

با اين مشخصات و قيمت

CPU:Intel® Core™ i7-4800MQ Processor 2.70GHz With turbo boost UP TO 3.70GHz, cache 6 MB, QuadCore,8 Threads# Ram:8GB DDR3 1600 (2*4Gb) # HDD:1TB SATA # Screen:15.6` Full HD LED (1920x1080), Anti-glare# VGA:nVIDIA Geforce GTX765M 2.0 GB DDR5 UpTo 4000Mb shared # Communication:WiFi,Killer Gaming LAN, Bluetooth 4.0 # DriveVD/RW Super-Multi #Weight:2.40kg #OSos # Descriptions:BLACK,card reader, HD webcam, HDMI, 6 Cells Battery, Audio Boost, Gameing Mouse,Keyboard by SteelSeries, NUMBRIC KEY PAD # Bag:بلی # Mouse:بلی # Guarantee:گارانتی ماتریكس شیراز # Color:مشكي

قیمت: 38,400,000 ريال
    Last edited by mhe3xe; 18-05-2014 at 10:21.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

آقايون نظرتون در مورد اين مدل چيه؟
    GE60 2OE-102XAE GAMING MSI NOTEBOOK

با اين مشخصات و قيمت

CPU:Intel® Core™ i7-4800MQ Processor 2.70GHz With turbo boost UP TO 3.70GHz, cache 6 MB, QuadCore,8 Threads# Ram:8GB DDR3 1600 (2*4Gb) # HDD:1TB SATA # Screen:15.6` Full HD LED (1920x1080), Anti-glare# VGA:nVIDIA Geforce GTX765M 2.0 GB DDR5 UpTo 4000Mb shared # Communication:WiFi,Killer Gaming LAN, Bluetooth 4.0 # DriveVD/RW Super-Multi #Weight:2.40kg #OSos # Descriptions:BLACK,card reader, HD webcam, HDMI, 6 Cells Battery, Audio Boost, Gameing Mouse,Keyboard by SteelSeries, NUMBRIC KEY PAD # Bag:بلی # Mouse:بلی # Guarantee:گارانتی ماتریكس شیراز # Color:مشكي

قیمت: 38,400,000 ريال
    دوست عزیز، این مشخصات عالیه و اگه فقط به قدرت سیستم توجه داری بدون که این قدرتمندترین لپ تاپ بازار ایرانه فعلا، درمجموع! ولی خب فقط سیستمش قدرتی هس و در بقیه موارد کم کاری شده! مثلا کیفیت صفحه نمایش و زوایای دید خیلی معمولی هس، کیفیت بلندگوها هم همین طور، درضمن 2.4 کیلو فقط برا پلاستیکی بودن خیلی سنگینه!!! الان لپ تاپ استیل و آلمینیومی با 2.6 کیلو هم هس!!! ظاهرشم زیاد جالب نیس و ضمخته!!! از طرفیم msi هس و نمیشه بهش اعتماد کرد (80% اهل لپ تاپ بازا msi رو توو زمینه لپ تاپ بد میدونن، حالا به دلایل و نظرات مختلف!)، منم اوایل که اومد بدجور خواهانش بودم ولی دیدم برا من همه چی قدرت سیستم و بازی نیس، واسه همین بیخیالش شدم! من الان منتظر ورود N550JK ایسوس به بازار هستم :-) ولی درکل میشه گفت لپ تاپ نسبتا خوبیه، قیمتشم به نظرم متعادل و خوبه، باز به سلقیه و کاربرد خودت بر میگرده!

3. این کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوست داران N550JK، اینم دو کانفینگ جدید از این شاه لپ تاپ ایسوس:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کانفینگ قبلی هم که لینکش رو گذاشته بودم هم هنوزم هس:
    فوق العادس :-)
    کاش زود وارد بازار هم بشه...

5. این کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوست عزیز، این مشخصات عالیه و اگه فقط به قدرت سیستم توجه داری بدون که این قدرتمندترین لپ تاپ بازار ایرانه فعلا، درمجموع! ولی خب فقط سیستمش قدرتی هس و در بقیه موارد کم کاری شده! مثلا کیفیت صفحه نمایش و زوایای دید خیلی معمولی هس، کیفیت بلندگوها هم همین طور، درضمن 2.4 کیلو فقط برا پلاستیکی بودن خیلی سنگینه!!! الان لپ تاپ استیل و آلمینیومی با 2.6 کیلو هم هس!!! ظاهرشم زیاد جالب نیس و ضمخته!!! از طرفیم msi هس و نمیشه بهش اعتماد کرد (80% اهل لپ تاپ بازا msi رو توو زمینه لپ تاپ بد میدونن، حالا به دلایل و نظرات مختلف!)، منم اوایل که اومد بدجور خواهانش بودم ولی دیدم برا من همه چی قدرت سیستم و بازی نیس، واسه همین بیخیالش شدم! من الان منتظر ورود N550JK ایسوس به بازار هستم :-) ولی درکل میشه گفت لپ تاپ نسبتا خوبیه، قیمتشم به نظرم متعادل و خوبه، باز به سلقیه و کاربرد خودت بر میگرده!
    ممنونم از نظرتون، درست میفرمایین شما. من توجه به ظاهرش نکرده بودم واقعا حال آدمو میگیره. این n550jk خیلی خوبه از همه لحاظ ولی متاسفانه اصلا به بازار ایران اعتمادی نیست و خدا میدونه با چه قیمتی عرضه بشه. امیدواریم که با قیمت خوب به زودی زود عرضه بشه

7. این کاربر از mhe3xe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

ایول داداش qazlmp کانفیگ شانزده گیگکش حرف نداره اگه بیاد بین 12 . 8 و 16 گیگش مطمعنن بهترین یعنی 16گیگش رو میگیرم.....به احتمال زیاد با همه ی اینا کانفیگه جدید 4700 بیشتر در نمیاد

9. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

والا قیمتاش فک کنم مناسبن، چون شما برین به سایت آل دیجیتال، اونجا N550JV رو با گرافیک 4 و لمسی داره 4700 میده، پس این که جدیدتر هم هس و رمش هم 16 پس خوب میده که 5120 قیمت گذاشته رووش! ولی خب کلا گرونه، یادمه قبل گرون تر شدن دلار و اجرای هدفمندی دوم، قیمت N550JV بود 3900، یهو رفت روو 4700 تومن!!! واقعا بازار خیلی بی درو پیگر شده!

11. 2 کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ممنونم از نظرتون، درست میفرمایین شما. من توجه به ظاهرش نکرده بودم واقعا حال آدمو میگیره. این n550jk خیلی خوبه از همه لحاظ ولی متاسفانه اصلا به بازار ایران اعتمادی نیست و خدا میدونه با چه قیمتی عرضه بشه. امیدواریم که با قیمت خوب به زودی زود عرضه بشه
    ببین دوست من، من با نوشتن نظر قبلی اصلا قصد تحمیل نظر خودم رو نداشتم و دیدی که تا اونجایی که تونستم نظرم رو با جنبه های + و - گفتم! همونطور که گفتم نقاط + اون لپ تاپ سیستم قویش هس که هیچ لپ تاپ داخل بازار تا الان بهش نرسیده، حتی N550JK هم ضعیف تره، چرا که سی پی یوش جدیدتره و کمی قوی تره 4800qh، گرافیکشم که خیلی قوی هس هم سری گیم هس GTX هم حافظه گرافیکیش DDR5 هس! قابلیت اضافه کردن SSD اونم به تعداد 2 عدد کنار خوده HDD هم که دیگه قدرت این لپ تاپ رو بی نظیر میکنه! پس بدون که این لپ تاپ با این قیمت فعلا توو بازار ایران رقیبی نداره از لحاظ سیستمی و قدرت! ولی خب بقیه موارد که به نظرم توو لپ تاپ باید بهش توجه بشه توو این لپ تاپ کم کار شده و زیاد رووش کار نکردن و قیمت مناسب این لپ تاپ هم به خاطر همین موضوع هس! صفحه نمایش مات با کیفیت نه چندان جالب، کیفیت نه چندان جالب بلندگوها، کیفیت نه چندان جالب خوده لپ تاپ، پلاستیکی بودن با اون وزن، ظاهر نه چندان جالب لپ تاپ و... اینا هم نکات - این لپ تاپه! حالا این دیگه به شما و نیازتون بر میگرده که نکات + رو بزرگ ببینین یا نکات - رو که بتونین یه انتخاب خوب داشته باشین و از خریدتون لذت ببرین! به هر حال هر محصولی یا کلا هرچیزی توو این دنیا نکات + و - خاص خودشونو داره و + مطلق و - مطلق نیس!
    حتی این N550JK که من ازش به عنوان شاه لپ تاپ ایسوس ازش یاد میکنم هم نکات + و - داره و مطلق + نیس! خب ظاهرش فوق العادس، انگار مک بوک اپل گرفتی دستت، ظریف و نازک، با وجود آلومینیومی بودن 2.6 کیلو وزن داره و زیادم سنگین به حساب نمیرسه! صفحه نمایش فوق العاده زیبا با رنگ بندی های شفاف و زوایای دید فوق العاده و اینکه میتونی لمسی بگیری و از لمسی بودن هم لذت ببری! کیفیت بلندگوها هم که دیگه گفتن نداره، اولین لپ تاپ بازار و حتی جهان هس تا به امروز که 4 کانال صوتی داره داخلش و یه ساب ووفر هم داره، ینی با این سیستم میتونی یه سالن بزرگ رو اداره کنی از نظر موسیقی :-) کیفیت ساختش هم که خیلی خوبه و هرچیم باشه برند ایسوس هس، سومین برند جهان! اینا نکات + این لپ تاپ هستن ولی خب نکات - که داره یکی میتونه باطری داخلیش باشه که نمیشه به وسیله خودمون جدا کرد تا مثلا وزن لپ تاپ کم بشه و یا تعویضش بکنیم، البته اگه باطری موردی پیدا کرد گارانتی تعویضش میکنه ولی خب زمان میبره! نکته - دیگه سیستمش هس، البته نه اینکه ضعیف باشه نه، از خیلی لپ تاپ های بازار قوی هس ولی نسبت به اون msi که شما میخواستی خب کمی ضیف تر عمل میکنه! سی پی یوش 4700qh هس و گرافیکش با اینکه سری گیم و سری جدید 8 مکسول هس GTX 850 ولی حافظه گرافیکیش DDR3 هس! ولی خب به من یا اون دوستانی که همه جوانب لپ تاپ براشون مهمه این N550JK بهترین گزینه هس، ما نکات + این لپ تاپ رو خیلی بزرگ میبینیم و نکات - رو خیلی کوچیک و ناچیز، برا همین میتونیم راحت تصمیم بگیریم که بین این همه لپ تاپ توو بازار این رو انتخاب کنیم!
    امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم دوست عزیز :-)

13. 2 کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

ای وای بد بخت شدیم رفت رو پنج
    ای خداوند متعال...این چ بلایی بود نازل کردی..ای خدا.....من بد بخت بعد از دوسال اومدم لپ تاپ ابو غراضم رو بفروشم یه لپ تاپ خوب بگیرم....ببین چی شد؟!؟ مامان بابا منو میشکن...چون هر روز دارم به قیمتش 100 تومن اضافه میکنم موقه ی خرید.....راضی بشن

15. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ای وای بد بخت شدیم رفت رو پنج
    ای خداوند متعال...این چ بلایی بود نازل کردی..ای خدا.....من بد بخت بعد از دوسال اومدم لپ تاپ ابو غراضم رو بفروشم یه لپ تاپ خوب بگیرم....ببین چی شد؟!؟ مامان بابا منو میشکن...چون هر روز دارم به قیمتش 100 تومن اضافه میکنم موقه ی خرید.....راضی بشن
    داداش تو الان دیدی که قیمتش رفته روو 5 تومن؟؟؟ آخه توو پست قبلی که من لینک اون کانفینگ ها رو گذاشتم شما توو جواب نوشتی که خیلی خوبه و رم 16 گیگ رو میخری حتما، منم گفتم حتما رفتی دیدی! ولی الان دوباره پست گذاشتی که وای قیمتش رفته روو 5 تومن!!!
    خدا کنه زودتر بیاد بازار دیگه صبرم داره ته میکشه، امیدوارم با اومدن به بازار قیمتشم کم بشه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

زده باتری 6 سلولی ولی 4 هست و اینکه خوشون میان رم اضافه میکنن 1 میلیون میکشن روش یعنی چی ؟؟

تاره اونایی که قیمتش کمتر هست زده بکلایت نداره انگار دست ایناست و اون 16 گیگی رو زده بک لایت داره نرخرین دارن 1 میلیون بالاتر گرون میدن نامردا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •