تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 196 از 218 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پولادی: شایعه پناهندگی ام مسخره است (احتمال برکشت زیاد)

به گزارش "ورزش سه"، کم کم فراموشش می کردیم. فقط هر از چندگاه خبری در موردش می شنیدیم. یا انتقادی و یا سرکوفتی. او در این مدت سکوت کرد. حرفی نزد و به فوتبالش در قطر ادامه داد. چون قرارداد داشت و به دلیل تعهد باید آنجا می ماند و قراردادش را به اتمام می رساند. هنوز هم از قرارداد او با الشحانیه باقی مانده. پس باید بماند و در آنجا فوتبالش را ادامه بدهد. دلش برای ایران تنگ شده، اگر قرارداد با الشحانیه مانع حضورش نمی شد، همین امروز به ایران می آمد و به ابهام ها پاسخ می داد. صحبت از مهرداد پولادی است. بازیکنی که در این مدت انتقادها از او شدت گرفته و به حد اعلا رسیده است. او پس از ماهها سکوت در گفتگو با " ورزش سه " به ابهام ها پاسخ داده است.

بعد از امضا گفتند کارت تو مشکل دارد
    من بعد از حضور در جام جهانی با چند تیم خارجی مذاکره کردم و سرانجام با الشحانیه به توافق رسیدم. به قطر رفتم و قراردادم را مثل هر بازیکن دیگری امضا کردم. بعد از چند روز به من گفتند که کارت پایان خدمت تو مشکل دارد و باید به ایران برگردی. نمی دانستم باید چکار کنم. فقط چون با الشحانیه قرارداد حرفه ای بسته بودم باید می ماندم و در قطر بازی می کردم. مطمئن باشید اگر بر می گشتم و به الشحانیه پشت می کردم اتفاق های بدتری برایم رخ می داد. ضمن اینکه اگر قبل از امضای قراردادم با الشحانیه به من می گفتند که کارت تو مشکل دارد هرگز از ایران نمی رفتم. شک نکنید می ماندم ، به ابهام ها پاسخ می دادم و مشکلم را حل می کردم.

کارت من مشکل ندارد
    من کارت پایان خدمت سربازی ام را قانونی گرفتم. معاف شدم و تمام مراحل را طی کردم. حالا که می گویند مشکل دارم، بعد از پایان قراردادم به ایران می آیم و به هر سوالی که داشتند پاسخ می دهم. من به نظر مسئولان سازمان نظام وظیفه احترام می گذارم. از آنها تشکر می کنم که جایی برای دفاع ما بازیکنان هم گذاشته اند. آنها فرصتی به ما می دهند تا حرف هایمان را بزنیم و از خودمان دفاع کنیم. امیدوارم بعد از بازگشت به ایران، بتوانم ابهام ها را برطرف کنم و آنها را در جریان صحیح بودن کارتی که گرفته ام قرار بدهم.

الان برگردم مادام العمر محروم می شوم
    ابتدای فصل قبل با الشحانیه قراردادی امضا کردم. باید به مدت چند فصل فوتبالی با پیراهن این تیم بازی کنم. یک فصلش تمام شده اما باز هم از قراردادم مانده. خیلی دوست دارم به ایران برگردم. از خدایم است که بیایم و به ابهام ها پاسخ بدهم اما درکم کنید. من اگر به قراردادم با الشحانیه پشت کنم باید فوتبال را کنار بگذارم. چون به تعهدم عمل نکرده ام و مسئولان این باشگاه می توانند به فیفا شکایت و مادام العمر مرا محروم کنند. از طرفی اگر خودم هم بخواهم قراردادم را فسخ کنم اجازه این کار را نمی دهند. یا باید خسارتی چند میلیاردی بدهم یا اینکه از فوتبال محروم شوم. شما جای من بودید چکار می کردید؟

شایعه پناهندگی ام مسخره است
    در این مدت انتقادهای بسیاری شنیده ام. نمی دانم چه حرفی به زبان بیاروم اما به من انواع و اقسام لقب ها را داده اند. از سرباز فراری تا خیلی چیزهای دیگر. به تازگی هم شایعه کرده اند که قرار است پناهنده شوم و برای همیشه در قطر بمانم. واقعا نمی دانم چه جوابی بدهم؟ من کشورم را با هیچ جای دنیا عوض نمی کنم. داستان پناهندگی ام مسخره است و ساخته ذهن افرادی که واقعیت را نمی دانند. از صمیم قلب دوست دارم به ایران برگردم. وقتی قراردادم تمام شد ، اگر برنگشتم هر انتقادی که به من وارد شد را قبول می کنم. دلم تنگ شده، برای ایران و برای تیم ملی کشورم.

مسئولان نظام وظیفه مثل فرزندشان با من برخورد کردند
    مسئولان نظام وظیفه شرایط مرا درک می کنند. سردار فیروز آبادی، سردار باران چشمه، سردار کمالی و سردار سادات در این مدت به من لطف داشته اند. خیلی دوست داشتم که با قهرمانی تیم ملی در جام ملتهای آسیا جواب محبت های بی دریغ این دوستان را بدهم اما متاسفم که این اتفاق نیفتاد. آنها واقعا مرا تنها نگذاشته اند و شرمنده ام کرده اند. همیشه لطف شان را دیده ام و هرگز فراموش شان نخواهم کرد. آنها تا امروز مثل فرزندشان با من برخورد کرده اند، امیدوارم در ادامه هم همین لطف را به من بکنند تا

قراردادم تمام شود و برای همیشه به کشورم برگردم. آن وقت می روم نظام وظیفه و به تمام ابهام ها پاسخ می دهم.

2. 2 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

39 سال قبل در چنین روزی، ایران در قهرمانی آسیا هت تریک کرد
    و طلسمی که بعد از اون گریبان گیرمون شد.

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

البته اگه بتونیم بی لیاقتی ها و نا کارآمدی ها و بی برنامگی ها رو بندازیم تقصیر طلسم!

4. 2 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یک موضوع جالب تو بازی ازبکستان دفت کردید چندتا تغییر بود خبری از ضد حملات نبود و کرنر ها برنامه نداشتیم
    و کلا خط حمله تغییرات کرده استفاده از طارمی و شریفی و من این طور احساس کردم دو فوروارد داشتیم ؟!
    میشه حس کرد که تغییر تاکیتک احتمال خواهیم داشت ؟!

هنر کی‌روش؛ تغییر پست بازیکنان

کی‌روش مطابق انتظار در تاشکند بازیکنان جدید زیادی را به زمین فرستاد و سرانجام یکی از همین تازه‌واردها، مهدی ترابی، موفق شد گل پیروزی را در ثانیه‌های آخر وارد دروازه ازبکستان کند. ترابی با درخشش در سمت راست سایپا توانست به تیم ‌امید و تیم ‌ملی برسد، ولی کی‌روش او را در پست گوش چپ به زمین فرستاد. ترابی که عادت به استفاده از پای راست دارد، در تمام صحنه‌هایی که توپ به او می‌رسید، به طرف داخل حرکت می‌کرد و روی یکی از همین نفوذها توانست گل بزند. تصمیم کی‌روش در نگاه اول کاملا غیرمنتظره به نظر می‌رسید، ولی مربی تیم‌ملی در تمرینات هفته‌های گذشته از ترابی در همین پست استفاده کرده بود. او در شروع بازی در این پست از وحید امیری چپ پا استفاده کرد، ولی در نیمه دوم با استفاده از امیری راست پا نقشه متفاوتی پیاده کرد تا بتواند مدافع راست حریف را غافلگیر کند.
    خسرو حیدری هم در بازی مقابل ازبکستان در پست غیرتخصصی بازی کرد و در نیمه دوم نقش هافبک نفوذی را داشت. نمایش حیدری هم در مقایسه با بازی‌هایی که در نیم‌فصل دوم برای استقلال داشت، بهتر بود. این اولین باری نبود که کی‌روش از بازیکنان در پست جدیدی بازی می‌گرفت. مربی پرتغالی در شروع کارش در تیم‌ملی پولادی را که یک هافبک میانی بود به دفاع چپ برد و این بازیکن یکی از بهترین‌های تیم‌ملی در جام‌ جهانی بود. احسان حاجی‌صفی هم که پیش از آمدن کی‌روش در سمت چپ زمین بازی می‌کرد، در جام‌جهانی در پست هافبک میانی و به‌عنوان بال چپ بازی کرد و فوق‌العاده بود.
    کی‌روش برای هر پست شرح وظایف دقیقی در نظر دارد و ویژگی‌های بازیکنان را بر اساس همان شرح‌وظایف می‌سنجد. او برای پست‌هایی که نتواند بازیکن دلخواهش را پیدا کند، ابایی از استفاده از بازیکنان سایر پست‌ها ندارد و در این چند سال نشان داده که تجربه و هوش خیلی خوبی برای این کار دارد. البته تغییر پست بازیکنان ممکن است همیشه هم موفق نباشد، مثل زمانی که کی‌روش، مازیار زارع را به دفاع میانی برد، ولی این را باید به حساب جزیی از آزمون و خطاهای مربی‌ گذاشت که در بند کلیشه‌ها نیست و می‌تواند هر بازیکن را خارج از چارچوبی که برای او تعریف شده ببیند. کی‌روش برای بازیکنان پست خاصی قایل نیست و هر بازیکن را در پستی به زمین می‌فرستد که تیم در آنجا ضعف دارد یا به این باور رسیده که بازیکن در آن پست می‌تواند بهترین کارآیی را داشته باشد. تغییر پست بازیکنان یکی از هنرهای کی‌روش است که به او کمک می‌کند از مجموعه بازیکنانی که در اختیار دارد، برای رسیدن به هدفش بهترین بازی را بگیرد. چنین بینش و ریسکی را فقط مربیان نکته‌سنج دارند. تیری آنری وقتی به آرسنال رفت یک بازیکن گوش راست بود، ولی ونگر او را به نوک حمله برد. آنری در آن زمان گفته بود که تخصصی در گلزنی ندارد، ولی در این پست به قدری پیشرفت کرد که به بهترین گلزن تاریخ آرسنال تبدیل شد. مورینیو هم در بازگشت به چلسی وقتی دید دو مدافع راست خیلی خوب دارد، تصمیم گرفت سزار آسپییکتا را به دفاع چپ ببرد و این بازیکن اسپانیایی در فصل گذشته یکی از بهترین مدافعان لیگ‌برتر انگلیس بود.

روزنامه هنر ورزشی
    Last edited by Fusi0n; 13-06-2015 at 23:16.

6. 3 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

شروع طوفانی ای بود همیشه تیم ضعیف دسته کم می گیریم و....بازیکنان اصلا با هم هماهنگ نبودن !

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بدترین بازی بود که دیدم یه 5 درصدری باز با ازبکستان بهتر بودیم اصلا تو این بازی هیچ برنامه مشخص نداشتیم
    نمیدونم چی شد کیروش علاقه به بازی هجومی پیدا کرده 3-3-4 و امروز دیگه رفته بود تو کار سه فوردوارد البته دقیق متوجه نشدم شاید 2 تا بود نیمه اول به نظر شجایی میانه بود بین دوتا فوردوارد و عقب تر
    ترابی اصلا خوب نبود دقیقا جناح چپ برخلاف بازی ازبکستان تیموریان جاش تغییر کرده بود جای نکونام ، که فقط اواخر نیمه دوم من متوجه حضورش شدم
    وحید امیری نامشخص بود کلا و اصلا پتانسیل قبلی نداشت
    شجایی مسخره ترین بازی عمرش کرد....
    بازی بیشترین مالکیت توپ مال خسرو بود فقط گوشه راست عقب جلو میکرد
    در مجموع ترکیب کلا تو حلقم بود الان دارم بالا میارم

در اخر من دیگه حرفی ندارم

گوام الان اول گروه ....
    Last edited by Fusi0n; 16-06-2015 at 19:10.

9. این کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه misagh8900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اسپکه

پيش فرض

بابا اتفاقی نیفتاده به نظر من. ژاپن هم مقابل سنگاپور بدون گل مساوی کرده.

به نظرم زیادی دست کم گرفته بودن.

11. 5 کاربر از misagh8900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    در تاپیک های قبلی بنده میگفتم اما فکر میکردند ما خورده حساب با کیروش داریم!
    این بنده خدا جواب نمیگیره. حالا دوباره انداخته گردن داور
    تا وقتی حقیقی تو دروازه هست و ... جواب نمیگیره این تیم

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نظر منم رو حقیقیه وقتی که توپ سانتر شد سمت دروازه همینجوری وایساد تا توپ بیاد جلوش و گل رو بخوره هیچ شیرجه ای نرفت سمت توپ
    تو جام ملت ها هم یک گل لایی از عراق خورد تا اخر عمرم یادم نمیاره درباره پنالتی گرفتنش که هیچی نگم بهتره
    Last edited by MR.CART; 16-06-2015 at 21:47.

14. این کاربر از MR.CART بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

13 افتخارات تیم ملی ایران در حال تکمیل ...

توقف در داش آغوز

منتظر افتخارات بعدی تیم ملی فوتبال ایران با تیم های :
    گوام
    هند
    و عمان باشید ...

16. 4 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

یاد مصاحبه کیروش بعد از بازی با ازبکستان افتادم :

به بی مهری ها عادت کرده ام
    کی‌روش: موفقیت ما باعث بیماری بعضی‌‌ها شده

18. این کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •