امروز روز خوبی بود . فقط حیف فولاد بازیشو یک هیچ برد
من فکر می کنم آخر فصل بازی ما با فولاد فینال گونه بشه و یکی از این دو تیم قهرمان این فصل میشن
نیم فصل دوم داریم از نظر آماری عالی جلو میریم . خیلی وقته نباختیم و کلین شیت های رحمتی هم بالا رفته
![]()
امروز روز خوبی بود . فقط حیف فولاد بازیشو یک هیچ برد
من فکر می کنم آخر فصل بازی ما با فولاد فینال گونه بشه و یکی از این دو تیم قهرمان این فصل میشن
نیم فصل دوم داریم از نظر آماری عالی جلو میریم . خیلی وقته نباختیم و کلین شیت های رحمتی هم بالا رفته
![]()
Last edited by king of the kings; 21-01-2014 at 18:54.
تبریک به همه دوستان بابت صعود به مرحله بعد
برد شیرینی بود مخصوصا با پنالتی که سید در دقایق آخر مهار کرد نمیدونم دوستان هم این حس را داشتند یا نه اما موقع پنالتی اصلا استرس نداشتم و میدونستم که سید گل نمیخوره
پژمان نوری هم بازیکن فنی بازی شد خیلی جالبه بعد از رفتن نکونام و برگشتن نوری به جای اصلیش خیلی خوب بازی کرده و انصافا یکی از بهترین ها و دونده ترینها بوده
پنالتی که صادقی داد هم واقعا کار یک مدافع با تجربه مثل صادقی نبود
حالا فقط باید یکشنبه ذوب را ببریم و با خیال راحت به کارمون ادامه بدیم بازی مهم و فینال لیگ برتر احتمالا بازی با فولاد هستش که مطمئنم با وجود ژنرال اون بازی هم مشکلی نداریم
دوستان تبریــــک مـــیگم
تیم خیلی خوب و حرفه ای داره بازی میکنه .درسته قشنگ بازی نمیکنیم ولی داریم از داشته هامون به درستی نهایت استفاده رو میبریم
در اخر بازم سیــــــــــد مهدی رحمتی ...
با توجه به نتایج لیگ واجب شد حتما دوباره ذوب اهن رو ببریم تا فاصلمون رو با فولاد و نفت حفظ کنیم درسته پرسپولیس باخت ولی بازی های اسونی داره نمیشه حساب درستی روش باز کرد ضمن اینکه سپاهان هم هست و بازی هفته بعد سپاهان و پرسپولیس تکلیف ضلع سوم مدعیان قهرمانی رو مشخص میکنه و باخت هر کدوم یا مساوی اونا رو از دور خارج میکنه .نفت هم تیمه خوبیه ولی فکر نکنم بتونه دوام بیاره
عقــــــابِ آسیـــا کیـــــه !؟؟؟ جیانلوییجی رحمتیـــــهباریکلا سید ! ماشالا بچه ها ! تک تک بازیکنای استقلال رو عشقـــــه
بــا اینکه بد بازی میکنیم ولی نتیجه میگیریم و این هم خوبه هم بد !
تیم باید تقویت بشه آخر فصل ! یه بازیکن خلاق وسط زمین نداریم تا پاس پخش کنه ! خسرو هم اون خسروئه قدیم نیست
درکل با اینکه تیم خیـــــــلی موشکل داره ولی خدا رو شکر بازم داریم تک تکِ رقبا رو میبریم
زنده باد استقلال و استقلالی
رحمتی با این کلین شیتش 56 مین کلین شیتش با استقلال بود که رکور 55 کلین شیت وحید طالبلو دوست داشتی رو شکست .
خسته نباشی مستر کلین شیت![]()
انصافا ، گوش شیطون کر ، یکی از ویژگی های استقلال تو این سالیان اینه که بازیکنا حتی اگه بازیکن اخراجی تیم دیگه باشن اینجا رو میان ، خدا کنه امسالم قهرمان بشیم
تيموريان: از عشوري عذر ميخواهم
بازيکن تيم استقلال تهران معتقد است حساسيت زياد از حد رسانهها، شرايط خاصي را براي او رقم زده، همچنين برخورد وي با سينا عشوري در ديدار ذوب آهن، خيلي شديد و عمدي نبوده است.
آندرانيک تيموريان پس از بازي تيمش برابر ذوب آهن اصفهان و صعود به مرحله بعد جام حذفي در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برخوردي که با سينا عشوري در زمين رقم خورد يک برخورد کاملا نرمال بود. البته زير چشم عشوري به دليل حساس بودن اين نقطه از بدن متورم شد وگرنه من از اگر ضربه بسيار شديدي ميزدم مطمئنا فغاني داور ميدان من را اخراج ميکرد.
به گطارش ايسنا، وي با بيان اينکه فوتبال من يک بازي کاملا فيزيکي و درگيرانه است گفت: برابر ذوب آهن مصاف خيلي سختي داشتيم و به دليل اينکه بعد از داربي سرد برابر ذوب آهن قرار گرفتيم، قواي بدني ما کاهش يافت. اما در نهايت توانستيم اين ديدار را به سود خود به پايان ببريم.
وي در پاسخ به اين سوال که چرا حوادث چند روز اخير بر روي او معطوف شده است گفت: فکر ميکنم مطبوعات و رسانهها در چند روز گذشته بر روي من حساسيت زيادي داشتهاند وگرنه من در هيچ يک از ديدارها مشکل خيلي خاصي ايجاد نکردهام.
هافبک استقلال تهران همچنين پيرامون مسابقههاي جام جهاني 2014 برزيل گفت: ايران بايد با برنامهريزي و داشتن اردوهاي مناسب پا به جام جهاني بگذارد. گرچه صعود به مرحله دوم جام جهاني بسيار سخت و دشوار است اما ناممکن و دستنيافتني نيست.
مهدی رحمتی است دیگر . . .
دلش میخواهد یک نیم فصل گل نخورد
یه نکته دیگه: واسه اونایی که میگفتن خریدامون تعصب ندارن 77
پژمان جمشیدی :
اگر امیر قلعه نویی استقلال را ، آن هم با این شرایط قهرمان کند
دیگر جای هیچ حرفی را باقی نمی گذارد ...
Last edited by ESTEGHLAL 67; 21-01-2014 at 22:16.
تبریک به همه دوستان
آ سمان گفت که من آبی ام
عشق می ورزم که استقلالی ام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)