تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 293 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

فوتبال ریپورت
    چند حقیقت در زندگی لیونل مسی دیده می شود که دانستن آن خالی از لطف نیست.

1-اولین قرارداد مسی روی دستمال سفره : اولین قرارداد مسی با بارسلونا روی دستمال سفره نوشته است.در تاریخ دسامبر 2000 در رستوران بارسلونا.پدر مسی اصرار به قراداد با پسر 13 ساله اش را در اسرع وقت داشت.

به همین دلیل در رستوران کارلس رکساچ مدیر ورزشی بارسلونا از گارسون کاغذ خواست تا روی آن مبلغ قرارداد و مباحث دیگر نوشته شود اما در رستوران کاغذی یافت نشد و آنها مجبور شدند روی دستمال سفره این مطالب را بنویسند.

2-مسی می توانست به بیماری اکندرو پلازی مبتلا شود
    اگر لیونل مسی از داروهای هورمونی برای رشد قد استفاده نمی کرد او اکنون 140 سانتی متر بود.

3-کارت قرمز 47 ثانیه ای
    اولین اخراج لیونل مسی در تیم ملی بود که پس از 47 ثانیه بعد از ورود به زمین کارت قرمز را دریافت کرد.
    این اتفاق در سال 17 آگوست 2005 اتفاق افتاد.

4-عشق به مادربزرگ
    مسی تمامی گلهایش را به مادربزرگش تقدیم می کند .او پس از زدن هر گل انگشتانش را رو به آسمان می کند .
    مسی بار ها در مصاحبه هایش گفته :مشوق اصلی من در فوتبال مادربزرگم بود اما اکنون نمی تواند موفقیت های من را ببیند اما همیشه به من و خانواده ام کمک می کند.
    او عکس مادربزرگش را روی شانه چپش خال کوبی کرده است.

5-دومین تاتوی مسی
    او سال گذشته پایش را که جای دستان پسرش تیاگو است را تاتو کرد.

پدرو، جوردی آلبا و مارک بارترا محصولات Capsoul را تبلیغ میکنند

به نقل از بارسانیوز : فعالیت و حمایت عاطفی از کودکان سرطانی و همچنین بهبود امکانات و زیرساخت های بیمارستانی و برنامه های تحقیقاتی چند دلیل عمده برای تبلیغات محصولات شرکت Capsoul توسط بازیکنان بارسلونا است .

این تبلیغ به معنای تحقق رویاهای بیماران جوان است . شعار شرکت Capsoul در سال 2013 ” من عاشق زندگی ” بوده است . این شرکت عمدا در زمینه قهوه و چای فعالیت میکند و سود حاصل از فروش محصولات برای پروژه هایش اختصاص می یابد . شما میتوانید از این شرکت به صورت آنلاین نیز خرید داشته باشید . این شرکت حدود 16 نوع قهوه عرضه میکند . لینک فروشگاه در باکس آبی همین مطلب جهت مراجعه قرار داده شده است .

2. 14 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال موسیقی راک و متال Metalhead56's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

من نمیدونم مدیریت بارسلونا چه اصراری به حفظ بازیکنانی مثل مونتویا و تیو دارن چون این دو بازیکن بسیار معمولی و کم هوشن و هیچ استعداد خاصی ندارن و بقول آمریکاییها it factor رو ندارن که به بازیکن بزرگ تبدیل بشن.هردوشون رو باید بفروشن چون ارزش سرمایه گذاری روشون رو ندارن.فقط بین بازیکنهای جوون تیم بارترا اونم تا حدی و در حد پایینتر سرجی روبرتو ارزش سرمایه گذاری رو دارن و طبق ضرب المثل قدیمی ایرانی اگه ترشی نخورن شاید چیزی بشن.

4. 4 کاربر از Metalhead56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

6. 9 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

فوتبال ریپورت
    ابراهیموویچ: نظیر حرکات مسی را فقط در بازی‌های کامپیوتری می‌توان دید

به نقل از نشریه مارکای اسپانیا، زلاتان ابراهیموویچ در تمجید از لیونل مسی، مهاجم آرژانتینی بارسلونا اظهار داشت: مسی خارق‌العاده است. او کارهایی انجام می‌دهد که نظیرش را فقط می‌توان در بازی‌های رایانه‌ای دید. من گل دوم او را برابر ختافه دیدم و باید بگویم که این گل باور نکردنی بود، جادویی بود. او دوباره برگشته است و تشنه گلزنی به نظر می‌رسد. من واقعاً از تماشای بازی مسی لذت می‌برم.
    برخلاف اظهارات جنجالی چند ماه پیش خود، ابراهیموویچ اعتراف کرد از اینکه فرصت حضور در جام جهانی را از دست داده ناراحت است: «من هنوز به خاطر از دست دادن فرصت بازی در جام جهانی ناراحتم. هر بازیکنی دوست دارد در تورنمنتی مانند جام جهانی حضور داشته باشد. من بازی در جام‌های جهانی 2002 کره و ژاپن و 2006 آلمان را به یاد دارم. جای تاسف است فرصت حضور در برزیل را از دست داده‌ام، چون به عقیده من برزیل همان کشوری است که بهترین‌های فوتبال از دل آن بیرون می‌‌آیند».

«همه چیز فوتبال از برزیل آغاز شد»، ایبرا با بیان این جمله افزود: بازیکنان برزیلی فوق‌العاده‌اند و بازیکن مورد علاقه‌ من هم که رونالدو است. کدام رونالدو؟ نابغه برزیلی. او یک اسطوره است. البته هر 2 رونالدو اسطوره هستند.

زمانی که صحبت از اسطوره‌ها شد، ایبرا نتوانست نامی از اسطوره فوتبال آرژانتین نبرد. وی عنوان کرد: شماره 10 در فوتبال بسیار مهم است و این روند از زمان مارادونا آغاز شد. زمانی که مارادونا با پیراهن شماره 10 بازی می‌کرد همه می‌خواستند پیراهن شماره 10 را داشته باشند. من هم همیشه آرزوی پوشیدن این پیراهن را داشتم و اینجا در پاری‌سن‌ژرمن سرانجام آن را به دست آوردم. مارادونا یک اسطوره است و تا ابد اسطوره خواهد ماند. همه نیز این موضوع را می‌دانند و فوتبالیست‌ها بهتر درک می‌کنند که او چه اهمیتی برای فوتبال داشت. او با تیم‌های کوچک قهرمان شد. مارادونا یک بازیکن جادویی بود.

ابراهیموویچ، برنده جایزه فیفا پوشکاش سال 2013 به عنوان زننده زیبا‌ترین گل سال ادعا کرد هر بازیکنی نمی‌تواند نظیر آن گلی که او از میانه‌های میدان با ضربه قیچی برگردان به انگلیس زد، را به ثمر برساند. او اظهار داشت: امیدوارم چنین اتفاقی نیفتد. گلی که من زدم لایق بردن جایزه بود. همه بازیکنان سعی می‌‌کنند گل‌های باورنکردنی بزنند اما این کار بسیار سختی است. من خوش‌شانس بودم که توانستم چنین گلی به ثمر برسانم.

مذاکرات بارسلونا برای جذب تراشتگن آغاز شد

مذاکرات بین 2 باشگاه بارسلونا و مونشن گلادباخ در خصوص انتقال مارک آندره‌ تراشتگن امروز آغاز شد.
    به نظر می‌رسد دروازه‌بان آلمانی به عنوان گزینه جانشینی ویکتور والدز در بارسا انتخاب شده است.

موندو دپورتیوو گزارش داد که 2 باشگاه امروز (دوشنبه) در نشستی برای انجام این انتقال تلاش خواهند کرد.

این روزنامه مدعی شد که آبی‌اناری‌ها در نظر دارند این دروازه‌بان را به قیمت 12 میلیون یورو به خدمت بگیرند.

آندرس اینیستا بهترین هافبک جهان شناخته شد

آندرس اینیستا، هافبک بازیساز بارسلونا در چند فصل گذشته یکی از مهم‌ترین بازیکنان تیمش بوده و نقش مهمی در موفقیت‌های بارسلونا داشته است.
    فدراسیون‌ بین‌المللی تاریخ و آمار برترین‌ هافبک‌های بازیساز فوتبال جهان را در سال 2013 اعلام کرد که آندرس اینیستا، هافبک بارسلونا در صدر این فهرست قراردارد. هافبک اسپانیایی بارسلونا موفق شد بالاتر از مسعود اوزیل، هافبک آرسنال و آندره‌آ پیرلو، هافبک ایتالیایی یوونتوس در صدر این فهرست قرار گیرد.

فهرست برترین هافبک‌های فوتبال جهان در سال 2013 به شرح زیر است:

1- آندرس اینیستا (اسپانیا/بارسلونا) 132 امتیاز

2- مسعود اوزیل (آلمان/آرسنال) 94 امتیاز

3- آندره‌آ پیرلو (ایتالیا/یوونتوس) 78 امتیاز

4- باستین شواین‌اشتایگر (آلمان/بایرن مونیخ) 61 امتیاز

5- ژاوی (اسپانیا/بارسلونا) 56 امتیاز

6- یحیی توره (ساحل‌عاج/منچستر‌سیتی) 21 امتیاز

7- تونی کروس (آلمان/‌بایرن‌مونیخ) 10 امتیاز

8- خوآن ماتا (اسپانیا/چلسی) 6 امتیاز

8- داوید سیلوا (اسپانیا/منچستر‌سیتی) 6 امتیاز

مسی: در جام‌جهانی هیچ تیم آسانی وجود ندارد

لیونل مسی، کاپیتان و فوق‌ ستاره تیم ملی فوتبال آرژانتین در مصاحبه‌ای که با سایت رسمی فیفا داشت عنوان کرد هیچ کدام از تیم‌های حاضر در جام جهانی حریفی آسان به شمار نمی‌آید.
    مسی در پاسخ به این پرسش که «چه چیزی رقابت‌های جام جهانی را خاص و منحصربه‌فرد می‌کند؟»، گفت: بازی‌های جام جهانی کاملاً متفاوت هستند. درست از همان ابتدای مسابقات جَو این تورنمنت متفاوت با رقابت‌های دیگر است. رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا هم فوق‌العاده است اما جام جهانی خاص و ویژه است.

مهاجم 26 ساله آلبی‌سلسته همچنین در پاسخ به این پرسش که «نظرتان در خصوص گروه F جام جهانی که آرژانتین با تیم‌های ایران، بوسنی‌و‌هرزگوین و نیجریه هم‌گروه است، چیست؟»، اظهار داشت: صحبت‌های زیادی در خصوص اینکه آرژانتین در گروه آسانی قرار گرفته مطرح است و اینکه ما کار ساده‌ای برای صعود به دور بعد در پیش داریم ولی این رقابت‌های جام جهانی است و هیچ تیم آسانی وجود ندارد.

وی در خاتمه تصریح کرد: اگر تیمی به مرحله پایانی جام جهانی راه یافته حتماً مستحق راهیابی به این مسابقات بوده است. با این شرایط هیچ بازی آسانی در جام جهانی وجود ندارد.

8. 9 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

کلیپی فوق العاده از 50 گل برتر تاریخ بارسلونا ( به هیچ وجه از دست ندید )

این مجموعه کامل و زیبا شامل ۵۰ گل برتر تیم بارسلونا از سال ۱۹۸۸ تا امسال یعنی ۲۰۱۴ میشه که واقعا به جز زیبا بودن برای دوستان بارسایی خاطرات جالبی رو زنده می کنه .

( به همراه لینک مستقیم )
    پیش نمایش
    دانلود مجموعه ۵۰ گل برتر بارسلونا از سال ۱۸۹۹ تا ۲۰۱۴
    کیفیت SD | مدت زمان ۱۷ دقیقه | حجم ۸۲ مگابایت
    ==============================
    کیفیت HD | مدت زمان ۱۷ دقیقه | حجم ۳۱۳ مگابایت
    واقعا فوق العادست ... تقریبا میشه گفت همه گل هایی که مورد انتظارمون هست رو داره ...

10. 10 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamsoddin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دیگه اختلاف خیلی کم شد
    بازی های بعدی نباید امتیاز از دست داد
    مخصوصا که توی فوریه بازی های حساسی با والنسیا سویا و من سیتی داریم ( بازی با سویا و من سیتی توی 3 روز برگزار میشه ) و خیلی فشرده هست
    بازی با رئال و اتلتیکو هم زیاد مونده فعلا
    نه 26 بهمن با رایووایکانو و 29 ام سیتی
    20 ام با سویا
    فردا شب هم با لوانته توی جام حذفی

12. 3 کاربر از shamsoddin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لیونل مسی تاکنون 399 بار در رقابتهای رسمی پیراهن بارسا را به تن کرده و تنها با انجام یک بازی دیگر، به فهرست 10 نفر برتر تاریخ بارسلونا از نظر تعداد بازی خواهد پیوست.

در ادامه به نقل از وبسایت رسمی بارسلونا، به بررسی برخی از نکات 399 بازی مسی برای بارسلونا خواهیم پرداخت.

-لیونل مسی نخستین بازی خود برای بارسا را در سال 2004 و در دربی کاتالونیا انجام داد. ستاره فعلی بارسا در دقیقه 82 بازی، در حالی که تنها 17 سال و 3 ماه و 22 روز سن داشت به جای دکو وارد زمین شد.

-مسی اولین گل خود برای بارسا را در هفته 34 فصل 05-2004، مقابل آلباسته در نیوکمپ به ثمر رساند.

-در تاریخ 10 مارس 2007، مسی اولین هت تریک خود برای بارسا را ثبت کرد، آن هم مقابل رئال مادرید.

-مسی در پیروزی 2-0 بارسا مقابل اوساسونا در سال 2010، شمار بازیهای خود در بارسا را به عدد 200 رساند.

-لئو مسی تا به حال با پیراهن بارسا از زمین اخراج نشده است.

-331 گل، حاصل 339 بازی ستاره آرژانتینی آبی و اناری ها در بارسا بوده.

-مسی آقای گل تاریخ بارسلونا در مسابقات رسمی است. او در زمینه بهترین گلزنان بارسا در مجموع دیدار های رسمی و غیر رسمی نیز با 358 گل در تعقیب پائولینو آلکانترای 369 گله می باشد.

-بهترین آمار گلزنی لئو طی یک فصل، به فصل 12-2011 بر میگردد که در 60 بازی 73 گل به ثمر رساند.

-مسی پس از رائول گونزالس، با 65 گل آقای گل تاریخ لیگ قهرمانان است و تنها 6 گل با ستاره سال های نه چندان دور رئال مادرید فاصله دارد.

-مسی با 223 گل، پنجمین گلزن تاریخ لالیگاست و هم اکنون در تعقیب زارا (251 گل)، هوگو سانچز (234 گل)، رائول (228 گل) و دی استفانو (227 گل) می باشد.

14. 11 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بازی 00:30 هست خبرایی هست که انگار بازی از شبکه ورزش پخش میشه علاقه مندانه بدونه ماهپاره گوش به زنگ باشن

ترکیب بارسا در بازی امشب:

Last edited by runner; 23-01-2014 at 00:19.

16. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بازی داره از شبکه ورزش پخش میشه!!

18. 2 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

بازی داره از شبکه ورزش پخش میشه!!
    گزارشگر بازی اصلا جانب بارسا رو نمیگیره!! بارسا که گل خورد باورش نمیشد./ الانم داره میگه که تو بهترین حالت لوانته شانس بیاره مساوی کنه./ تمام بازیکنای بارسا رو هم رسوند به عرش اعلی! میگه پدرو اگه زیر سایه مسی نبود الان توپ طلا رو برده بود!!

20. این کاربر از اورست بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •