تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 457 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206246296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

پروفشنال hamidrezaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

سلام

1-پروسه مجازی شده Svchost را زمانیکه از سندباکس مجازی یا اتوسندباکس مجازی یا زمانیکه از کیوسک استفاده میکنیم توسط کومودو ساخته میشه.، چون قراره همه چیز مجازی باشه. فرضاً یک نمونه/فایل/برنامه اجرا شده قصد داره در کیوسک یا سندباکس مجازی، به این پروسه دسترسی داشته باشه یا آلودش بکنه یا هر چیزی... ، نباید پروسه اصلی Svchost در اختیارش باشه.

2-هر سوالی داشتید بپرسید.

3- فعلا رفتم سمت Comodo Mobile Security و.... این یعنی تاخیر در...
    خیلی ممنون
    1-توی حالت dragon virtual همچی ثبت میشه؟ چون ایمیل رو داخل سایتی وارد کردم و اینتر زدم و
    دوباره که توی همون محل کلیک میکنم همون ایمیل من رو میاره که
    قابل انتخاب کردن هست و
    2-برای کارهای بانکی برم حالت کیوسک بهتره یا همون
    virtual dragon هم خوبه ؟ و از کیوسک غیر از کار بانکی
    چه استفاده ای میشه؟
    3-و برای Block And Log IP In ها که توی صفحه اول فروم هست و مربوط به نسخه 5 هست میخواستم نحوه همون تنظیمات رو توی نسخه 6 هم بفرمایید
    4-و یه اتفاق عجیب امروز افتاد که به اینترنت وصل بودم که یه دفعه بعضی پنجره های ویندوز و... توی بعضی جاهاشون
    یه حالت شطرنجی مثل تلویزیون های جدید که آنتن خوب کار نکنه و به صورت شطرنج رنگی بشه شدند که کومودو مدام در حالت خطر و امن
    و رنگ زرد تغییر میکرد که نمیدونم یه دفعه چی شد و بعدش صفحه آبی شد و رفتم safe mode که کومودو ارور داد و بالا نیومد و
    گفت نمیتونه بیاره و یه فایل rar ذخیره کرد ولی با malwarebyte اسکن کردم چیزی نشون نداد و به حالت عادی ویندوز برگشتم که نزدیک یک ربع کشید آیکن کومودو ظاهر بشه و
    وقتی هم میخواستم مثلا پنجره اصلی یا فرعیش رو باز کنم باز یه ربع میکشه که الان یه کم بهتر شده و اسکن کردم ولی چیزی نبود ولی همچنان یه کم کند شده کومودو ,
    انشاءالله سربلند باشید

ویرایش:الان سرعت بازشدن و لود شدنش خدا رو شکر بهتر شده فقط علت رو نمیدونم
    Last edited by hamidrezaj; 31-07-2013 at 20:53.

2. 3 کاربر از hamidrezaj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

سلام

یک نکته را بگم (البته شاید ربطی به موضوع نداشته باشه) و اون این مورد هست که: برای explorer.exe هیچ قانونی قرار ندهید (قبلا فکر کنم توی توضیحات HIPS اشاره کردم)
    البته اگر اینکارو انجام بدی مشکل رفع نمیشه، من دنبال چیز دیگری هستم...

نکته برای تمام کاربران کومودو: همیشه explorer.exe را در حالت Custom rulset قرار بدهید.... اینجوری اولین پیغام را از explorer دریافت میکنم....

اگر این کارو بکنی همیشه به تستت یه پیغام اولیه اضافه میشه...(البته در مورد این مورد شک دارم)

------
    منظورم در مورد explorer این بود که روش دابل کلیک کنی و ..... تنظیماتش باز میشه.... ولی شما بهش قانون Windows System App دادید که باید بزاریش روی Custum relset
    ------

مرسی بابت عکسها....
    منتظر راهنمایی برای پست قبلی هستم ممنون و
    امروز دوباره اینطور شد که دیدم رم بدجوری اومد پایین
    البته با malwarebyte داشتم full scan میکردم و یه اروری داد متنش این بود که دفعه قبل هم همین ارور رو داده بود
    access violation at address 7c919fca in module ntdll.dll write of adress
    که فکر کنم یه برنامه باعثش شده بود ولی الان خدا رو شکر comodo درست کار میکنه و در این پست گفتید همیشه explorer.exe را در حالت Custom rulset قرار بدید از کدوم قسمت این تنظیم رو انجام بدیم؟
    انشاءالله سربلند باشید

4. 3 کاربر از hamidrezaj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

خیلی ممنون
    1-توی حالت dragon virtual همچی ثبت میشه؟ چون ایمیل رو داخل سایتی وارد کردم و اینتر زدم و
    دوباره که توی همون محل کلیک میکنم همون ایمیل من رو میاره که
    قابل انتخاب کردن هست و
    2-برای کارهای بانکی برم حالت کیوسک بهتره یا همون
    virtual dragon هم خوبه ؟ و از کیوسک غیر از کار بانکی
    چه استفاده ای میشه؟
    3-و برای Block And Log IP In ها که توی صفحه اول فروم هست و مربوط به نسخه 5 هست میخواستم نحوه همون تنظیمات رو توی نسخه 6 هم بفرمایید
    4-و یه اتفاق عجیب امروز افتاد که به اینترنت وصل بودم که یه دفعه بعضی پنجره های ویندوز و... توی بعضی جاهاشون
    یه حالت شطرنجی مثل تلویزیون های جدید که آنتن خوب کار نکنه و به صورت شطرنج رنگی بشه شدند که کومودو مدام در حالت خطر و امن
    و رنگ زرد تغییر میکرد که نمیدونم یه دفعه چی شد و بعدش صفحه آبی شد و رفتم safe mode که کومودو ارور داد و بالا نیومد و
    گفت نمیتونه بیاره و یه فایل rar ذخیره کرد ولی با malwarebyte اسکن کردم چیزی نشون نداد و به حالت عادی ویندوز برگشتم که نزدیک یک ربع کشید آیکن کومودو ظاهر بشه و
    وقتی هم میخواستم مثلا پنجره اصلی یا فرعیش رو باز کنم باز یه ربع میکشه که الان یه کم بهتر شده و اسکن کردم ولی چیزی نبود ولی همچنان یه کم کند شده کومودو ,
    انشاءالله سربلند باشید

ویرایش:الان سرعت بازشدن و لود شدنش خدا رو شکر بهتر شده فقط علت رو نمیدونم
    سلام

1-تعریفی که از اجرای مرورگر در محیط مجازی (سندباکس) شده این هست:

Virtual Mode allows you to surf the Internet with far greater protection against online threats. With this feature enabled, Comodo Dragon will run in a fully virtualized sandbox which is totally isolated from your real computer. Any threats, scripts or malware you many encounter while on the Internet will not be able to infect your real computer and all temporary Internet data will be written to a virtual file system

بنابراین میبینم که هدف اصلی اجرای یک مرورگر در سندباکس، اجرا شدن مرورگر در یک محیط ایزوله هست با این رویکرد که در برابر تهدیدات آنلاین و وبسایتهای حاوی کدهای مخرب کاربران را محافظت بکنه. این هدف اصلی اجرای مرورگر در سندباکس است. و چون قراره کاربر با مرورگر اجرا شده در سندباکس مشکلی نداشته باشه و عیناً همان مرورگری را داشته باشه که در محیط غیرمجازی باهاش کار میکنه، بنابراین سعی شده اجرای مروگر در سندباکس کاربر را دچار محدودیت نکنه. بنابراین با تمام ویژگیها و تنظیمات و افزونه ها و ... اجرا میشه، مرورگر همونه.... فقط ایزوله هست.

2- محیط کیوسک ارجحیت داره برای کارهای بانکی..... فقط اینکه میتونید قبل و بعد از استفاده از کیوسک انرا پاکسازی کنید (پاکسازی سندباکس). علاوه براین کار همون هدفی که برای مروگر سندباکس شده یعنی حفاظت در برابر ویساتهای مشکوک و خطرناک ذکر شده اینجا هم کاربر د داره و میتونید با خیال راحتتری به وبگردی بپردازید..... یکی دیگر از کاربردهاش هم اجرای برنامه (نسخه بتا و ....)هست.

البته قراره بعدا کومودو کیوسک را به عنوان یک محصول مجزا ارائه بده (البته از اینترنت سکیوریتی حذف نمیشه) تا سایر کاربران آنتی ویروسهای دیگر هم بتونند ازش استفاده کنند.

3- دو صفحه قبل بهتون گفتم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مورد پنجم

4-

گفتید همیشه explorer.exe را در حالت
    Custom rulset قرار بدید از کدوم قسمت این تنظیم رو انجام بدیم؟
    پیشفرض خودش روی حالت Custom هست، نباید تغییرش بدهید(میدونم کسی دستی تغییرش نمیده، ولی موقع جواب به اولین سوال وقتی به پروسه قانون بدهید، چون پیغام برای explorer هست اون قانون هم برای explorer ثبت میشه.....
    به هر حال از اینجا:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یادم میاد اولین باری که کومودو نصب کردم.... یکی دو روز نصب بود و پاکش کردم.... حس کردم همه چیز به هم ریخته.... دوباره رفتم روی آنتی قبلیم....
    بعدِ یک هفته به سرم زد دوباره کومودو را تست کنم...که برای همیشه روش موندم، دیگه نتونستم پاکش کنم!
    Last edited by Jadda; 31-07-2013 at 22:18.

6. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون خدای مهربون

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون از شما
    فقط اون مورد 4 رو گفته بودید فقط در مورد پورت گفتید ولی یه تنظیمات دیگه ای هست مثل block any ....
    اینا رو میخواستم
    انشاءالله سربلند باشید

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوستان comodo فقط Internet Security داره ؟ الان من این نصب کردم بنظرتون امنیت سیستم برقرار میشه ؟

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سرعت سیتم اومده پایین نمیشه یه کار کرد سرعت بره بالا(از وقتی که comodo نصب کردم
    تنظیمات comodo من این عکس ها هستن.
    اگه باید تغییری بدم بگید.

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

خوب حالا من باید چه نسخه ایش رو نصب کنم؟
    راستی میشه اپدیت انلاین کرد؟
    ممنون.

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

ممنون.
    آخرین نسخه اینه.... بله آنلاین آبدیت میشه.

12. 4 کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون از شما
    فقط اون مورد 4 رو گفته بودید فقط در مورد پورت گفتید ولی یه تنظیمات دیگه ای هست مثل block any ....
    اینا رو میخواستم
    انشاءالله سربلند باشید
    سلام

همون مورد چهار و پنج را انجام بدی خودش پیکربندی میکنه واست....پیکربندی که برات مسیازه را میتونی در قسمت "قوانین عمومی" فایروال ببینی.

1-دوستان comodo فقط Internet Security داره ؟
    2-الان من این نصب کردم بنظرتون امنیت سیستم برقرار میشه ؟
    نه. نرم افزارهای دیگه هم داره... در صفحه زیر میتوند لیست برنامه های رایگانش رو ببینید:

البته فکر کنم Comodo PC TuneUp پولی باشه.... نمیدونم چرا توی لیست هست... به هر حال میتونید از COMODO System Utilities که رایگان هست استفاده کنید.

2- سوال سختی پرسیدی!

امنیت را دوقسمت میکنیم یک قسمت آن وظیفه محصول است و قسمت دیگر بر دوش کاربر هست. الان اون قسمتی که مربوط به محصول میشه را میتونم بگم "CIS "انتخاب بدی نیست. و میتونه نقش موثری ایفا بکنه.

در مورد قسمت دوم میتونم توصیه بکنم که دو روز اول خیلی با کومودو کاری نداشته باشید و بزارید چشمتون با این محصول اشنا بشه با این کلمه COMODO اشنا بشه با منوها آشنا بشه با تنظیمات و هشدارها آشنا بشه... در همین حین هم بزرگترین بخش این قسمت که آموزش هست را پیگیری کن.... (من در همه زمینه ها به آموزش اعتقاد شدیدی دارم).... خوشبختانه دوستان مطالب خوبی در باره کومودو و کار با اون و مسائل مربوط به امنیت در همین تاپیک گفتند.( بعدا هم وقتی کومودو را پاک کردی و خواستی آنتی دیگری نصب کنی، بازم برو مطالب تاپیک مربوطه اش را بخون)

الان تنظیمات کومودو برای کاربران تازه کار را انجام بده - صفحه اول

** در مورد مکمل یک اشاره ای بکنم: اینکه بحثهایی میشه که ایا داشته باشیم یا نه و آیا فلان آنتی نیاز هست کنارش مکمل نصب کنیم یا خیر، ولی من موضوع را جور دیگری میبینم، درسته که مکمل یعنی تکمیل کننده و پوشاننده آنچه محصول اصلی نداره! ولی من نگاهم به کاربر هست و اعتقادم این هست که--->" مکمل برای کاربران مبتدی لازم و برای حرفه ای ها مستحب موءکد هست"
    من چون خودم یه مبتدی هستم Malwarebytes Anti-Malware و VirusTotal Uploader را دارم....
    ضمن اینکه به عنوان یک کاربر کومودو باید CCE پرتابل را هم داشته باشی(این یکی جزو واجبات برای همه کاربران مبتدی تا حرفه ای کومودو هست)

ممنون.
    سلام خدمت شما و باتشکر از دوست عزیز جناب dvb595959

لینک دانلود این هست:

دو روز پیش واسه یکی از دوستان نصب کردم و اپدیت آنلاین کردم، حدود 130 مگابایت دانلود اولیه دیتابیس هست.

اگر از آنتی ویروستون راضی هستید نیازی نیست تغییرش بدهید..... فقط یک نارضایتی از آنتی ویروس قبلی میتونه انتخاب یک محصول جدید را معقول و پذیرش محصول جدید را سهل بکنه. مگر اینکه دنبال امکانات یا شرایط جدید باشید که البته اونم باز میشه نارضایتی که از فقدان یک یا چند امکان در آنتی قبلی نشات گرفته.....به هر حال انتخاب یا تغییر یک محصول باید معقول باشه.... اینها را عرض کردم تا الکی 140 مگ فایل ستاپ و 130 مگ دیتابیس دانلود نکنی.

مگر اینکه قصد تست باشه که البته برای بچه های انجمن آنتی یک کار عادی و جزو تجربیات و تستها محسوب میشه مثل عباس اقای خودمون.

سرعت سیتم اومده پایین نمیشه یه کار کرد سرعت بره بالا(از وقتی که comodo نصب کردم
    تنظیمات comodo من این عکس ها هستن.
    اگه باید تغییری بدم بگید.
    اول اینکه تنظیمات خوبی دارید.....

بعد اینکه کومودو سرعت سیستم را کم نمیکنه...... سرعت خودش مثل باز شدن منوها و ... کم میشه > در قسمت آنتی ویروس تیک گزینه "فعال بودن بهینه سازی اسکن" را بردارید. (طبق تجربیانم دیدم وقتی تیک این قسمت را بردارید سرعت کومودو بیشتر میشه)

یک تستی بکن ببینم چی میشه.... سیستم را ریستارت کن..

====

ویرایش بعد از پست پایینی:

کومودو رایگان هست....
    Last edited by Jadda; 01-08-2013 at 17:32.

14. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آخرین نسخه اینه.... بله آنلاین آبدیت میشه.

احتیاج به کرک داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •