تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 196 از 328 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206246296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

داره خودمونی میشه مهـندس مسعود's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

چه دلیلی باعث میشه که زن و شوهر همزمان شاغل باشن؟
    اگه حقوق ها درست و طبق قانون کار پرداخت بشه این مسائل هم پیش نمیاد
    مثلا منی که سر کار میرم و ازدواج کردم با حقوق ماهی 500 هزار تومان میتونم خرج زندگیم رو بدم؟ اونم در جامعه ای که حقوق زیر 2 میلیون یعنی زیر خط فقر؟ خب طبیعیه که بقیه اعضای خانواده برای جبران اون 1.5 میلیون دنبال شغل بگردن و به قول شما شغل های زیادی رو اشغال کنند
    کلا جهان سوم یعنی جامعه ایه که فکر و ایده ای پشت سرش نیست :
    از پرداخت حقوق و مزایای کامل به کاگر طفره میرن و فکر می کنند زرنگی می کنند در حالی که نمی دونن دارن نادانی می کنند و از جاهای دیگه ضربه می بینند
    اگر تعداد افراد شاغل کم شوند بودجه حقوق نسبت به تعداد افراد افزایش می یابد و می توانیم حقوق کارمندان را افزایش دهیم. شما مشاهده می کنید اکثر کارمندان در ادارات و شرکت ها وقت خود را تلف می کنند و سخت کار نمی کنند و لذا کارفرما ناچار به استخدام افراد بیشتر است که حقوق بین آنها پخش می شود. وقتی از کارمندان پرسیده می شود چرا کم کار می کنید می گویند حقوق ما ناچیز است و ارزش سخت کوشی ندارد.
    اگر شرکتی 4 نفر را با حقوق 500 هزار تومان استخدام می کند تا روزانه هر کدام 2 ساعت مفید کار کنند با همین بودجه می توان 1 نفر را استخدام کرد و به وی 2 میلیون تومان حقوق داد و این شخص به واسطه حقوق مناسب 8 ساعت مفید کار خواهد کرد و همسر و سایر اعضای خانواده این شخص نیز نیازی به کار کردن ندارند و درآمد کل خانواده نیز یکسان باقی می ماند.

داره خودمونی میشه milad0x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

اگر تعداد افراد شاغل کم شوند بودجه حقوق نسبت به تعداد افراد افزایش می یابد و می توانیم حقوق کارمندان را افزایش دهیم. شما مشاهده می کنید اکثر کارمندان در ادارات و شرکت ها وقت خود را تلف می کنند و سخت کار نمی کنند و لذا کارفرما ناچار به استخدام افراد بیشتر است که حقوق بین آنها پخش می شود. وقتی از کارمندان پرسیده می شود چرا کم کار می کنید می گویند حقوق ما ناچیز است و ارزش سخت کوشی ندارد.
    اگر شرکتی 4 نفر را با حقوق 500 هزار تومان استخدام می کند تا روزانه هر کدام 2 ساعت مفید کار کنند با همین بودجه می توان 1 نفر را استخدام کرد و به وی 2 میلیون تومان حقوق داد و این شخص به واسطه حقوق مناسب 8 ساعت مفید کار خواهد کرد و همسر و سایر اعضای خانواده این شخص نیز نیازی به کار کردن ندارند و درآمد کل خانواده نیز یکسان باقی می ماند.
    چه راه حل هوشمندانه ای!!! از تعداد افراد شاغل بکاهیم تا برای بقیه افزایش حقوق داشته باشیم!!!

ازتون سوال دارم که شما تا حالا قانون کار رو مطالعه کرده اید؟ چون بنده دارم طبق قانون کار بحث می کنم
    همینطوری نیست که از تعداد کارمندان و کارگران کم کنیم و تعداد آن ها طبق قاعده خاصی مشخص می شود که با مطالعه قانون کار می تونید اطلاعات لازم در این زمینه رو بدست بیارید
    همین الان هم در حق کارگر و کارمند داره ظلم میشه و تعداد آن ها در یک مجموعه از تعداد نیرو مشخص شده در قانون کار کمتر هستش و از کارمند و کارگر داره بیگاری کشیده میشه وای به حال اینکه زمانی طرح شما در این مملکت اجرا بشه!!!
    بیگاری کشیدن از کارگر و حقوق پایین که دربارش صحبت کردیم فقط یکی از هزاران مسئله هستش
    درباره موارد زیر چه دفاعی دارید؟
    مسائلی مانند ندادن حق بیمه ، ندادن عیدی ، ندادن مرخصی سالیانه ، ندادن اضافه کار ، ندادن سنوات و ...

در ضمن وقتی به کارگر و کارمند حقوق پایین میدیم نباید انتظار کار مفید از اون ها رو داشته باشیم زمانی این مسئله معقول هستش که حقوق و تمام مزایا تمام و کمال به کارگر و کارمند پرداخت بشه

وقتی در کشوری زندگی می کنیم که به قانونی که خودشون نوشتند عمل نمی کنند و افرادی مانند شما از این بی قانونی و ظلم به کارگر و زیر پا گذاشتن قانون دفاع می کنید انتظار چه چیزی رو از جوانان داریم؟ ازدواج؟

3. 2 کاربر از milad0x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه مهـندس مسعود's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

چه راه حل هوشمندانه ای!!! از تعداد افراد شاغل بکاهیم تا برای بقیه افزایش حقوق داشته باشیم!!!

ازتون سوال دارم که شما تا حالا قانون کار رو مطالعه کرده اید؟ چون بنده دارم طبق قانون کار بحث می کنم
    همینطوری نیست که از تعداد کارمندان و کارگران کم کنیم و تعداد آن ها طبق قاعده خاصی مشخص می شود که با مطالعه قانون کار می تونید اطلاعات لازم در این زمینه رو بدست بیارید
    همین الان هم در حق کارگر و کارمند داره ظلم میشه و تعداد آن ها در یک مجموعه از تعداد نیرو مشخص شده در قانون کار کمتر هستش و از کارمند و کارگر داره بیگاری کشیده میشه وای به حال اینکه زمانی طرح شما در این مملکت اجرا بشه!!!
    بیگاری کشیدن از کارگر و حقوق پایین که دربارش صحبت کردیم فقط یکی از هزاران مسئله هستش
    درباره موارد زیر چه دفاعی دارید؟
    مسائلی مانند ندادن حق بیمه ، ندادن عیدی ، ندادن مرخصی سالیانه ، ندادن اضافه کار ، ندادن سنوات و ...

در ضمن وقتی به کارگر و کارمند حقوق پایین میدیم نباید انتظار کار مفید از اون ها رو داشته باشیم زمانی این مسئله معقول هستش که حقوق و تمام مزایا تمام و کمال به کارگر و کارمند پرداخت بشه

وقتی در کشوری زندگی می کنیم که به قانونی که خودشون نوشتند عمل نمی کنند و افرادی مانند شما از این بی قانونی و ظلم به کارگر و زیر پا گذاشتن قانون دفاع می کنید انتظار چه چیزی رو از جوانان داریم؟ ازدواج؟
    زمانی که یک سامانه را بر اساس کم کاری و تنبلی کارمندان تاسیس می کنیم و قوانین تنبلی کارمندان را پیشفرض می گیرند اینچنین می شود. آن قوانین مشکل هستند.

داره خودمونی میشه milad0x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

زمانی که یک سامانه را بر اساس کم کاری و تنبلی کارمندان تاسیس می کنیم و قوانین تنبلی کارمندان را پیشفرض می گیرند اینچنین می شود. آن قوانین مشکل هستند.
    بله حق با شماست!!! اصلا چرا همچین قوانین یا به قول شما چنین سامانه ای باید ایجاد بشه؟ مگه کارمند و کارگر اصلا حق و حقوقی دارند؟ اصلا برمیگردیم به دوران برده داری!!!

6. این کاربر از milad0x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اصلا این مملکت این قدر کارمند نیاز نداره
    سیستم رو IT بیس کنید و 50 درصد کارمندان را اخراج کنید.
    سیستم سنتی منسوخ شده است. استخدام دولتی مردم رو تنبل کرده

8. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اصلا این مملکت این قدر کارمند نیاز نداره
    سیستم رو IT بیس کنید و 50 درصد کارمندان را اخراج کنید.
    سیستم سنتی منسوخ شده است. استخدام دولتی مردم رو تنبل کرده
    همينجوريش تو این مملکت کار پیدا نمیشه و خیلیا بیکارن
    بعد شما میگی سیستم رو IT بیس کنیم که یه درصدی از همین شغلهای موجود هم بپره

10. 4 کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

همينجوريش تو این مملکت کار پیدا نمیشه و خیلیا بیکارن
    بعد شما میگی سیستم رو IT بیس کنیم که یه درصدی از همین شغلهای موجود هم بپره
    این همه دولت قبل رفت استخدام کرد. چی شد؟ مشکل حل شد؟ تا کی میشه همه مردم رو استخدام دولت کرد؟
    برید نگاه کنید کشور های پیشرفته کجا اینقدر کارمند دارند! طرف این همه میره دانشگاه و خودش الاف میکنه بعد هم میره پشت یک سیستم کاملا فارسی میشینه. که فقط نیاز به سواد خواندن و نوشتن داره
    هیچ ربطی هم به درسش نداشته
    خوب این چه کاری هست؟ باید شرکت های خصوصی واقعی درست بشن و با عدالت و برابری در مناقصه ها شرکت کنند. حقوق کارمند های شرکت های خصوصی بالا بره.
    نه اینکه همه رو بکنید کارمند دولت
    یک مشت ایده و سیستم عای عجیب و غریبی تو این مملکت داره پیاده میشه که سابقه نداشته در هیچ جای دنیا

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

- از اغلب انسان ها و نحوه ی تفکراتشان خوشم نمیاد؛ اونی که ازش خوشم بیاد هم مثل خودمه و بی علاقه.

- قادر به درک بسیاری از احساسات و نمایش احساسات نیستم.

- شک دارم که بتوانم فردی را راضی نگه دارم و یک خانواده را اداره نموده و فرزندانی دانشمند بار بیاورم. نمیخوام چند تا ابله دیگه به جامعه اضافه کنم که توی خیابون تربیت و فرهنگ رو آموختن و قادر به تفکر منطقی/علمی نیستند.

- عدم توان مناسب در تظاهر، دروغگویی، ریاکاری که برای حفظ یه رابطه به نظر میاد لازم باشن!

- از بچه ها و سر و صدا بیزارم.

- و در پایان بی علاقگی بسیار به روابط جنسی از هر نوعی با هر جنس...

در کل به تنهایی و سکوت علاقمندتر هستم و ترجیح میدم از هر چیزی به تنهایی (یا نهایتاً در جمعی از دوستان نه خیلی صمیمی) لذت ببرم. تنها چیزایی که بهم لذت میدن موزیک، قهوه، مطالعه، مطالب علمی، و فیلم و سریال ها و مستندهای علمی/تخیلی/معمایی/جنایی هستن.

نهایتاً یک یا چند نفر مثل خودم رو بتونم تحمل کنم که نه زیاد وراجی کنه و نه اهل احساسات باشه و با هم داخل یه خونه به صورت دوستانه و مسالمت آمیز، زندگی کنیم و پیگیر احوال همدیگه باشیم؛ بیشتر با هدف پیشگیری از اتفاقات. البته اگر ربات ها به حدی پیشرفت بکنن که بتونن مراقب احوال آدم باشن، مسلماً ترجیحش خواهم داد به داشتن یه سری انسان اطرافم...

13. 15 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

به نظر من اولویت استخدام ها باید با اقایون باشه تا خانم ها .

نه اینکه نذارن خانم ها کار کنند . بلکه اولویت رو به اقایون بدهند . مرد ها خرج زندگی میدهند و زندگی تشکیل میدهند .

کسانی که هم خانم و هم اقا کار میکنند بزرگترنی ظلم رو به جوانان بیکار میکنند . به نظرم باید فقط یا زن یا مرد اشتغال به کار داشته باشد .

15. 7 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

احمقانه ترین اتفاقی که میتونه تو زندگی یک شخص بیوفته قطعا ازدواجه
    مجردا قدر چیزی رو که دارن بدونن. من از وقتی که ازدواج کردم در عرض 4 سال نصف موهام سفید شد، تف به این زندگی...

17. 4 کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •