تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 379 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206246296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 3782

نام تاپيک: Grand Theft Auto V

اگه نباشه جاش خالی می مونه ardal 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

دوستان برای PC مشخص نشد کی میاد؟
    اگه واسه pc هم بیاد ما ها باید اندازه پول 2تا کنسول خرج کنیم ارتقا بدیم تا اینو بازی کنیم

2. این کاربر از ardal 254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها MUSK£T££R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

اگه واسه pc هم بیاد ما ها باید اندازه پول 2تا کنسول خرج کنیم ارتقا بدیم تا اینو بازی کنیم
    من که رفتم ده تومن سیستم جمع کردم ولی بازی نیومده ...!

در آغاز فعالیت PORSCHE 911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    KARAJ

پيش فرض

10تومان!!

چه خبره؟؟؟ خوب بنده خدا 2-3 تومان میدادی یک کنسول درست حسابی میخریدی، میشستی بازی میکردی، اونجوری دیگه دردسر نصب، اجرا نشدن و...... نداشتی

اقا من امروز رفتم 3-4 ساعت بازی کردم ولی نمیدونم چرا مراحلش کامل 100% نمیشه!!! 87 شده اما 100 نمیشه، لطفا دوستانی که این بازی رو 100 کردن راهنمایی کنن؟؟

راستی اپدیت 1.6 هم اومده، من هرچی اپدیت کردم تو بازی تغییری ندیدم، همه چیز مثل قبله

پروفشنال jahangir1400's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

10تومان!!

چه خبره؟؟؟ خوب بنده خدا 2-3 تومان میدادی یک کنسول درست حسابی میخریدی، میشستی بازی میکردی، اونجوری دیگه دردسر نصب، اجرا نشدن و...... نداشتی

اقا من امروز رفتم 3-4 ساعت بازی کردم ولی نمیدونم چرا مراحلش کامل 100% نمیشه!!! 87 شده اما 100 نمیشه، لطفا دوستانی که این بازی رو 100 کردن راهنمایی کنن؟؟

راستی اپدیت 1.6 هم اومده، من هرچی اپدیت کردم تو بازی تغییری ندیدم، همه چیز مثل قبله
    GTA فقط تو PC حال میده، من تو کنسول بازی کردم اما وقتی مراحلش تموم شد دیگه حس بازی نیست اما تو PC یه دنیای دیگس
    واسه 100 درصد شدن هم باید تمام مراحل جانبی رو بری

اینم بگم که واسه PC میاد فقط وقتش معلوم نیست

6. 2 کاربر از jahangir1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

محتوای مخفی: Nailed it ! 

8. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

من که رفتم ده تومن سیستم جمع کردم ولی بازی نیومده ...!
    من که فعلا دست نگه داشتم تا ps4 بیاد اونو بگیرم دیگه واسه pc خرج نمیکنم بابا ادم زورش میاد

در آغاز فعالیت PORSCHE 911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    KARAJ

پيش فرض

GTA فقط تو PC حال میده، من تو کنسول بازی کردم اما وقتی مراحلش تموم شد دیگه حس بازی نیست اما تو PC یه دنیای دیگس
    واسه 100 درصد شدن هم باید تمام مراحل جانبی رو بری
    اینقدر این بازی طولانی و پر پیچ و خمه که حالا حالا ها سر گرمت میکنه، البته قبول دارم اضافه کردن ماشین و.... تو پی سی یک چیز دیگست ولی خوب تو کنسول هم قابلیتهای زیادی وجود داره، مثل این که مثلا با اپدیت کردن بازی مشکلات کرک و اجرا نشدن و.... دیگه وجود نداره و لازم نیست برای بازی جدید تک تک اجزای سخت افزاری رو دان کنی، فقط کافی هر ماه یکدفه یک فایل-60 120 مگابایتی اپدیت کنسول رو دان کنید.
    (برای کنسول ps3) انلاین بازی کردن با کنسول هم خیلی راحته من اکثرا انلاین بازی میکنم

من که فعلا دست نگه داشتم تا ps4 بیاد اونو بگیرم دیگه واسه pc خرج نمیکنم بابا ادم زورش میاد
    ps4 اومده با قیمت نجومی 2600
    به نظرم دست نگه داری بهتره، چون ظاهرا تعداد کمی از ps4 ها و xbox one ها مشکل داشتن، به نظرم بهتره صبر کنید تا نسخه فیس لیفت ( مثل ps3 slime ) ازش منتشر بشه تا عیوب نسخه اولیه درش از بین بره،
    تو اینجام که ضمانت درست حسابی وجود نداره، همش قاچاقا، اگر خدایی نکرده مشکلی براش پیش بیاد،هم پولت سوخت میشه هم کسی تعمیرشو اینجا بلد نیست!
    من که صبر میکنم 1 سالی بگذره بعد برای خریدش اقدام کنم

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها MUSK£T££R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

کل زندگی ما شده پی سی شما میگین برو کنسول بگیر..
    به قول یارو آل این وانه..
    بعدشم خدایی پی سی یه چیز دیگست..

داره خودمونی میشه ps3love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

میشه اپدیتهای gta برای ps3 رو برام بزارید یا لینک بدید؟
    من هنوز اپدیتی نکردم...

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

اینقدر این بازی طولانی و پر پیچ و خمه که حالا حالا ها سر گرمت میکنه، البته قبول دارم اضافه کردن ماشین و.... تو پی سی یک چیز دیگست ولی خوب تو کنسول هم قابلیتهای زیادی وجود داره، مثل این که مثلا با اپدیت کردن بازی مشکلات کرک و اجرا نشدن و.... دیگه وجود نداره و لازم نیست برای بازی جدید تک تک اجزای سخت افزاری رو دان کنی، فقط کافی هر ماه یکدفه یک فایل-60 120 مگابایتی اپدیت کنسول رو دان کنید.
    (برای کنسول ps3) انلاین بازی کردن با کنسول هم خیلی راحته من اکثرا انلاین بازی میکنم

ps4 اومده با قیمت نجومی 2600
    به نظرم دست نگه داری بهتره، چون ظاهرا تعداد کمی از ps4 ها و xbox one ها مشکل داشتن، به نظرم بهتره صبر کنید تا نسخه فیس لیفت ( مثل ps3 slime ) ازش منتشر بشه تا عیوب نسخه اولیه درش از بین بره،
    تو اینجام که ضمانت درست حسابی وجود نداره، همش قاچاقا، اگر خدایی نکرده مشکلی براش پیش بیاد،هم پولت سوخت میشه هم کسی تعمیرشو اینجا بلد نیست!
    من که صبر میکنم 1 سالی بگذره بعد برای خریدش اقدام کنم
    عجله ندارم صبر میکنم قیمتا درست شه بدش میرم تو کارش مشکلی نیست مخصوصا دلار بیاد پاییین
    2600 کجا میدن؟ خیلی گرون بابا که اینجورییی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •