تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 196 از 232 اولاول ... 96146186192193194195196197198199200206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,951 به 1,960 از 2315

نام تاپيک: I9300 Galaxy S III » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android , صفحه نمايش 4.8 اينچي پردازشگر ا Quad Core ا

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    برنامه ای هست برای -- کردن کلمه عبور اینترنت وای فای ؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعد از اینکه اون همه مشکل مصرف شدید باتری داشتم و کلی رام عوض کردم به توصیه دوستان گوشی را روت کردم بعد کرنل فلیز رو ریختم و بعد هم گوشی را مگاوایپ کردم و در آخر هم یه رام رسمی فلش زدم .
    بعد از این همه کار بازم مثل اسب گوشیم داره شارژ میخوره . ساعتی دو درصد حداقل اونم توی حالت استندبای داره شارژ میخوره .
    صبح ساعت 9 گوشیم 35 درصد شارژ داشت و از اون موقع همه برنامه ها هم بسته هست ( اصلا برنامه ایی هم روی گوشی نصب نکردم ) . کلا یه تماس سه دقیقه ایی داشتم و سه چهار تا هم اس ام اس زدم ولی ساعت سه فقط 12 درصد شارژ براش مونده .

من واقعا گیج شدم ، هر راهی تو هر تاپیکی بوده امتحان کردم ولی جواب نداد ، با اس 3 یکی از دوستان ، با گلکسی نوت و با گلکسی گرند مقایسه کردم ، همشون تو حالت استندبای هر دو سه ساعت یک درصد کم میکنن ولی برای من برعکسه .

واقعا به نظرتون چی کار کنم ؟ باتری گوشیم مشکل داره ؟ ببرمش گارانتی که اونا هم میگن باتری جزو گارانتی نیست . واقعا گوشی مثل چی از چشمم افتاده ، ممنون میشم یکی راهمایی کنه .

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

بعد از اینکه اون همه مشکل مصرف شدید باتری داشتم و کلی رام عوض کردم به توصیه دوستان گوشی را روت کردم بعد کرنل فلیز رو ریختم و بعد هم گوشی را مگاوایپ کردم و در آخر هم یه رام رسمی فلش زدم .
    بعد از این همه کار بازم مثل اسب گوشیم داره شارژ میخوره . ساعتی دو درصد حداقل اونم توی حالت استندبای داره شارژ میخوره .
    صبح ساعت 9 گوشیم 35 درصد شارژ داشت و از اون موقع همه برنامه ها هم بسته هست ( اصلا برنامه ایی هم روی گوشی نصب نکردم ) . کلا یه تماس سه دقیقه ایی داشتم و سه چهار تا هم اس ام اس زدم ولی ساعت سه فقط 12 درصد شارژ براش مونده .

من واقعا گیج شدم ، هر راهی تو هر تاپیکی بوده امتحان کردم ولی جواب نداد ، با اس 3 یکی از دوستان ، با گلکسی نوت و با گلکسی گرند مقایسه کردم ، همشون تو حالت استندبای هر دو سه ساعت یک درصد کم میکنن ولی برای من برعکسه .

واقعا به نظرتون چی کار کنم ؟ باتری گوشیم مشکل داره ؟ ببرمش گارانتی که اونا هم میگن باتری جزو گارانتی نیست . واقعا گوشی مثل چی از چشمم افتاده ، ممنون میشم یکی راهمایی کنه .

سلام دوست خوبم
    شما از نرم افزارهای نظیر advance task killer، zedbox یا Go power master استفاده کن .....
    این برنامه ها کار مدیریت باتری رو انجام میدن ....
    شما با نرم افزار Go میتونید طوری تنظیم کنید که به عنوان مثال ، زمانی که اسکرین خاموش شد ، وای فای رو ببنده ... موبایل دیتا رو ببنده .... syns رو خاموش کنه .... بلوتوث رو قطع کنه ...
    + اینکه برنامه های باز رو بعد از خاموش شدن صفحه نمایش optimization ( بهینه سازی ) میکنه ....

+ همیشه گوشی رو برای فلش رام جدید فول شارژ کن.
    1.از گوشی استفاده کن تا باتری تموم و گوشی خاموش شه.
    2.گوشی رو در حالت خاموش به شارژ بزن.تا فول شارژ بشه.
    3.بعد وارد ریکاوری شو و wipe battery رو انجام بده.بعد گوشی رو ریست کن.
    4.دوباره از گوشی با برنامه های سنگین استفاده کن تا خاموش بشه.
    5.به شارژ بزن و در همون حالت شارژ گوشی رو روشن کن و بذار باتری فول شارژ که شد شارژر رو بکش.

امیدوارم مشکلت بهبود پیدا کنه !

4. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه NIMA.GNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

گلکسی اس 3 بهتره یا اکسپریا وی؟ دنبال یه گوشی سفت و محکم هستم چون گوشی زیاد از دستم میفته

داره خودمونی میشه * Helium *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام. چه جوری میشه صدای پرشدن شارژو تو s3 فعال کرد؟ اصلا چنین هشداری داره؟ من تو تنظیمات گشتم نبود.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام. چه جوری میشه صدای پرشدن شارژو تو s3 فعال کرد؟ اصلا چنین هشداری داره؟ من تو تنظیمات گشتم نبود.
    s3 چنین هشداری رو نداره . فقط توی display --> LED indicator --> charging میتونی تنظیم کنی که چراغ ال ای دی نشون بده یا نه . صدا نداره

8. 2 کاربر از مصطفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ehsan102's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدّس

پيش فرض

s3 چنین هشداری رو نداره . فقط توی display --> LED indicator --> charging میتونی تنظیم کنی که چراغ ال ای دی نشون بده یا نه . صدا نداره

یا مثلا نرم افزار zdbox رو نصب کنی که بهت هشدار فول بده

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

10. این کاربر از ehsan102 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه eblis_tarsnak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    in hell

پيش فرض

سلام دوستان
    من گوشي رو بردم رو حالت cyanogen اين شد مشخصاتش
    android version:4.3
    baseband version: 19300xxemc2
    kernel version:
    g26ecd97-cm-3.0.64
    cyanogenMod version: 10.2-20130806 - unofficial-i9300

حالا ميخوام gprs گوشي رو فعال كنم چون كاستون رام هستش اس ام اس نمياد واسه تنظيماتش. ميشه لطفا كمك كنيد بايد چيكار كنم؟
    در ضمن از xda گرفتم. تنها مشكلي هم كه داره دوربين گوشي اكثرا قفله امما خدا وكيلي گوشي شده خدا . . . . يعني يه وضعي . . . اصلا زبان در وصفش كوتاهه!!!!
    خلاصه، اگه كسي كاستوم رام بهتري سراغ داره بگه.
    دم همگي داغ . . .
    يا حق

اگه نباشه جاش خالی می مونه AmirMomtaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    A Hell Named iran

پيش فرض

سلام//
    آیا از دوربین دوم میشه بعنوان وبکم استفاده کرد (تو خود گوشی نه برای کامپیوتر) ؟
    اگه آره تو چه برنامه هایی ؟ او وو ؟ اسکایپ؟ یاهو مسنجر؟ ...
    ممنون ..
    Last edited by AmirMomtaz; 01-09-2013 at 12:57.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام//
    آیا از دوربین دوم میشه بعنوان وبکم استفاده کرد (تو خود گوشی نه برای کامپیوتر) ؟
    اگه آره تو چه برنامه هایی ؟ او وو ؟ اسکایپ؟ یاهو مسنجر؟ ...
    ممنون ..
    سلام.

توی یاهو مسنجر و OOVOO من تست کردم میشه.منتها توی یاهو مسنجر نمیدونم چرا تصویر رو برعکس نشون میده.البته از گوشی نیست از سیستم یاهو هست چون با گوشی نوت 2 و اچ تی سی وان هم تست کردم به همین صورت هست.تصویر برعکس نمایش داده میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •